Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (130)
Raspunsuri - Pagina 10
ccris_ccris spune:
Pentru mamicile care se intrebau cand incepe bebe sa le zambeasca, citez din revista Superbebe din ianuarie:
"In jur de 3-4 saptamani, se manifesta zambetul, ca expresie a comunicarii non-verbale. Acesta are o adresare clara si este insotit de o privire intensa si luminoasa. Mama este elementul central al lumii celui mic. Pe masura ce creste, bebelusul isi dezvolta capacitatea de a comunica. In jurul varstei de 2 luni, de exemplu, sunt dese momentele in care bebe se interupe din supt pentru a zambi mamicii care ii vorbeste tandru. Apoi incepe sa comunice prin gangurit, iar la 3-4 luni, zambetul devine mai clar, reactie la surasul mamei si la contactul vizual."
Cristina
34+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE
gudinde spune:
ariel
multa sanatate mamei si ai grija de tine. Poate tatal tau ar putea sa ia o parte din responsabilitati: ori sa iasa el cu mini-turbo drag si scump care n-are nici o vina ca bunica e la spital si mama ar trebui sa stea in pat, ori sa mai mearga el la spital astfel incat sa nu trebuiasca sa te duci tu zilnic. Sincer, tu ai program de femeie super-activa nu de graviduta cu probleme.
gecko
pana la sfarsitul saptamanii merg sa fiu intepata. Cred ca a zis dr-ita ca la mine merge bine tratamentul asa caci am un
foarte bine reprezentat, cu o arie mareeeee.![]()
numeioana
n-am zis ca nu doare de loc dar depinde cu ce compari gentamicina. Fata de moldamin e o placere![]()
cory
sti care-i partea ce mai dureroasa legata de Raluca Stroe? In perioada in care ea a murit noi eram super aglomerati la servici si sateam si-i spuneam unei prietene ca eu de 6 luni nu am mai vazut soarele decat prin geamurile de la servici nespalate de 2 ani. Ca deh trebuie angajata firma specializata ca nu pot fi spalate din interior si firma e pe cutting costs, iar noi cand plecam e intuneric, cand venim e intuneric. In fine ...
Nu ne-ai spus niciodata de ce nu ai ramas psiholog si ai facut tranzitia catre economie? Mie psihologia mi se pare fascinanta in timp ce de economie incepe sa mi se cam ia.
Vio felicitari pt bb Sean. E un scump.
elara tin pumnii.
Naty tin pumnii ca acomodarea Iuliei la noul teritoriu sa fie rapida. Ai grija de tine ca prea multe garzi fara atipit macar un pic nu fac bine la glicemie si trebuie sa fi bine ca sa poti sa ai grija de Iulia. Nu in ultimul rand succes randunoiului la job hunting.
La colici poate ajuta saculetul de sare calda despre care am postat mai demult.
Olgutzika I miss you
. Tin pumnii sa fie carutul exact ce iti doresti. Felicitari pt performanta Ioanei de a-si tine caputul mai repede cu 3 saptamani.
cris
colega de suferinta. Sanatate maxima iti doresc!
mami_papatot spune:
feteleor care va percepetzi...modificati voi listuta si pentru tonic! Pupuri!
Doar 4 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+36 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
bubu05 spune:
Dana, mersi mult pt. link, stiam ca sunt aparatori din astea pt. patul mare, dar nu mai vreau sa investesc. El s-a obisnuit sa doarma in patul mare, daca or mai fi accidente, nu-i nimic, ca nu e inalta canapeaua si ii pun ceva moale pe jos.
Elara, nastere usoara maine, iti tinem pumnii!
Fetelor si eu am un hemoroid mic de la prima nastere, pana atunci n-am avut, nici nu stiu daca e hemoroid, e o mica excrescenta de carne care iese din anus
. Ma rog, acum sigur se va mari iar la nastere, sper sa nu fie dureros rau...
Clau si Roxanici, imi pare rau ca au piticutii colicei...of, mititeii de ei...
Naty, ce tare esti cu mesajele, rapid si telegrafic, esti o scumpa! Hai, ca te descurci tu cu micuta Iulia!
Eu m-am chelit
, am papat, as sta putin in patut...sa ma mai odihnesc si eu...
Oana
34+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
underqueen spune:
apropo de zambete...puiul meu imi trage niste zambete cu toata gura...in general dupa ce mananca, cand e aproape adormit...toata lumea zice ca sunt reactii involuntare, dar eu stiu ca mie imi zambeste...imi vine sa-l mananc, nu alta...
am inceput sa-i dau picaturi sa scoata gazele afara si de 2 nopti doarme foarte linistit...noaptea nu-i dau biberon, doar suge si adoarme la loc...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan
POZE
bubu05 spune:
Clau, Kya, Cris, multumesc!
Cris, sanatate socrelei si randunoiului sa nu se supere, sa aiba grija de el!
Si mie mi-a zis Tutu sa nu mai fac morfo trim III, dar am facut-o eu, ca stiam ca trebuie si bine am facut, mai ales ca e moca la CMU unde am eu cardul.
Tonic, felicitari pt. bebe, recuperare rapida!
Vladut a zambit prima data la mine la 1 luna jumate, de fapt la ta-su
, eu mi-am notat tot, hi, hi...
Oana
34+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
...o trec eu pe Tonic (felicitari mamico, traiasca bebe David!), dar mai incolo, ma iertati...
Am facut hemoroizi inca din timpul sarcinii iar dupa cezariana a aparut criza din cauza constipatiei provocate de scarbosenia aia de Maltofer primit in spital (cum am trecut iar pe Fer Haussmann constipatia a disparut). M-am uns cu Ultraproct de 3 ori pe zi plus Carpicon de mai multe ori si obligatoriu dupa fiecare scaun si nu m-am sters cu hartie ci numai spalat cu apa calduta (va imaginati ce greu a fost in conditii de spital cu buda comuna, operata pe burta si plina de lohii...). A trecut insa cu tratamentul asta f frumos, desi aratau initial sinistru.
Ziceati de imbracat bebe: mie mi s-a zis sa am mare grija cu mainile si picioarele ca pe acolo pierde bebe caldura f usor; cum manusi asa mici n-am gasit, i-am pus Iuliei sosetele
dar ti-ai gasit, si le-a scos imediat (sta numai cu mainile pe sus iar azi cand am tinut-o in sufragerie in scoica, ca sa aerisesc la dormitor, a reusit sa dea jos si paturica de pe ea, complet). De asemenea, dupa baie ii pun caciulita, dar numai o ora. E simplu sa imi dau seama ca ii e frig: imediat sughite. cU temperatura in camera eu zic ca randunoiul a exagerat, azi-noapte aveam 26 de grade si era irespirabil, am mai redus din functionarea aerotermei, treptat.
Azi la pranz am avut colici nasoale, m-a rupt efectiv, nu mai stiam cum sa o iau si ce sa-i fac. Din fericire la Sabsimplex raspunde frumos, cam 5-6 ore e destul de linistita, sa vedem daca combin cu Bonisan ce iese. Mititica, plange cu foc, dar scurt, de parca n-ar vrea sa deranjeze pe mami si tati, ea isi striga oful si apoi asteapta alinarea si chiar daca nu se linisteste imediat, se chirceste si se stramba toata dar nu mai plange, indura in tacere, doar-doar sa poata mami si tati sa o ajute 
. Am un copil de aur...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bubu05 spune:
Naty, ma bucur ca esti fericita si Iulia e cumintica!
Am pus poze, m-am invrednicit!
Baia
Camera lui Vlad
Oana
34+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Simo27 spune:
Cristina ,al meu baiat zambeste de la 1 saptamana si rade,da,rade de la 2 saptamani...nu e dupa statistici...
Naty,imi pare rau ca Iulia are colici...noi inca nu stim ce sunt!sper nici sa nu aflam...David a avut si tot cu Sabsimplex il mai calmam!
Sovi,tot incerc sa-ti scriu pe Pm,dar nu reusesc...mai incerc!
Diana...am citit..offf,cuvintele sunt de prisos...Dumnezeu sa va dea putere sa mergeti mai departe si sa va ajute!!!e greu...ne rugam ptr voi!
Simo,mamica lui DAVID,
si a lui SAMUEL CASIAN
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!