Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (130)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Bubule,

A iesit tare frumoasa baia. Sa va bucurati de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Naty, ai incercat sa o pui, dezbracata pe pieptul tau, cu burtica lipita de pieptul sau burtica ta( piele pe piele) si va acoperiti amandoua cu o paturica, un prosopel? Stiam ca asta ajuta in cz de colici pt ca de la caldura corpului tau se mareste volumul la gazele din burticul ei si, fiind cu funduletul in sus, gazele ies mai usor.
Am mai vazut o metoda de scos gazele din burticile copiilor pe youtube dar mi-ar fi frica sa o incerc cand sunt asa mici. Uitati aici link, fetelor: http://www. youtube.com/watch?v=CNEXfwSoxHU . culmea e ca puiul ala mic nu zicea nimic, nu il deranja, ba chiar zambea:)

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gudinde, multumesc
Sanatate maxima!

Oana 34+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Silvia, imagineaza-ti ca Iulia e ceva mai mult de jumatate din copilul acela din clip, asa ca nu prea am curajul...Oricum, sotul meu o maseaza pe burtica cam la fel de viguros si e cert ca-i place...
Am incercat ce spui, dar NU-I PLACE, e extrem de independenta, ori se lipeste EA de mine din proprie initiativa, ori daca o lipesc eu urla si ma impinge cu manutele. Tocmai am avut parte de o noua criza, i-am dat Bonisan si vad ca a avut efect, s-a linistit...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

VIO,FELICITARI-BINE AI VENIT,BEBE SEAN!!!

Simo,mamica lui DAVID,si a lui SAMUEL CASIAN
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

SilviaPop - da, aceeasi metoda,. de aceeasi intensitate ca si pe youtube o foloseam si noi cu Vladic si avea rezultate imediate, se calma puiul. asta si metoda cu foenul erau piesele de rezistenta.

Naty - cu temperatura si pierderea ei, probabil tu trebuie sa ai mai mare grija cu Iulia pentru ca e nascuta prematur, insa in cazul copiilor nascuti la termen, acestia nu pierd asa usor caldura, ba chiar exista un risc mai mare de a se supraincalzi decat de a se raci.

Mami 36+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Oana,frumoasa baia verdesi eu imi doresc sa schimb culoarea baii mele(e albastra-destul de banala) si mi-ai dat o idee cu verdele...vezi,a meritat sa faci pipi in olita copilului(ca paraca tu erai,nu?!)

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

bebelusul meu doarme de la 12,s-a trezit de a papat si a adormit la loc..sper sa doarma si la noapte!chiar,mamicilor voi la ce ora faceti baie la bebei? ca mie dr mi-a zis sa-i fac pe la 22-23 noaptea ca sa doarma mai bine,si mi-a zis ca dupa 2 saptamani o sa se trezeasca doar pe la 5 dimineta,prima oara...incerc asa,sa vedem rezultatul!
eu inca nu l-am scos afara,numai cand am mers la dr la consultatie...dar,aici la bv e mai frig si mi-e cam teama,plus ca aseara si azi-noapte a nins,dar a nins nu gluma.e drept ca acum nu mai e deloc zapada,dar mai astept,ca nu vreau sa am probleme cu el!

POZE

Mergi la inceput

Da, Simo, eu eram...ce m-am chinuit ...
Si noua ne place, mai ales ca e langa dormitorul nostru tot verde, dar nu asa deschis. Oricum, sunt multumita de rezultat. Mai am de aranjat si scos din cutii, dar nu ma mai stresez.

Facand curatenie prin hainutele lui Vlad, am descoperit niste pungi cu hainute de 0 luni super, niste body-uri noi de la Vlad, caciulite, pantalonasi de casa. Zilele astea o sa spal tot si le asez frumos in dulapiorul lui bebe.

Oana 34+ cu bb Stefan
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Of, Simo, iar zapadaaa??
Eu lui Vlad tot la 10 seara ii faceam baie pt. ca avea ultimul somn mai tarziu. Dar nu mai stiu sigur daca era de la inceput asa...am uitat
Ce copilas cuminte e Barosanu', super!

Oana 34+ cu bb Stefan
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput