praline belgiene (24)
Raspunsuri - Pagina 9
Antoanela23 spune:
Buna dimineata praline,
Va invit la o cafeluta.
Bepii, Miri mik, Ardeiash, Mady, Mihaela, Ana, multumim pt primirea calduroasa si ca mi-ati admirat comorezul. Sunt poze destul de vechi pe net, cand pun poze noi o sa va anunt.
Ardeiash, locuim in Evere, ne place, e f aproape de serv.
Scumpi, felicitari pt bebe si sarcina usoara in continuare.
Alra, felicitari, sa fie intr-un ceas bun. are dreptate doctorul, nu-ti face griji, o sarcina nu seamana cu alta, trebuie sa fii optimista.
De Paste noi mergem in Rom pt o saptamana.
Va pup, o zi buna,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
ror spune:
Vreau si eu la iarba verde. Unde, cand, cum?
Antoanela, bine ai venit printre noi!
Alra, bucurie si sanatate sa fie, restul merge de la sine. Felicitari ptr liniute.
Bepii, vacanta placuta in Ro si sa ne aduci un pic de soare.
Scumpilici, ai grija de tine. Cred ca o se convoc la o intalnire zilele urmatoare, bineinteles, daca ai chef.
La noi e liniste, pace nu stiu cata si ma plictisec de moarte. Iar am intrat in letargie, o fi primavara asta care se lasa asteptata.
Dragelor, distractie placuta la pijama party!!!
Ror
miri_mik spune:
alra, sunt convinsa ca n-ar avea nik impotriva cata vreme sunt stridii cu sampanie si nu sampanie cu stridii:))) si nu de trei ori pe zi! curaj! a rasarit soarele! nu mai apune, ca e prea mare fericirea!
cat despre catolice... sa me povestesc cum era sa-l omor pe sacha ieri? in drum spre tania, in statia de autobuz de la vilvoorde...am scapat din ochi carucioril din ochi. o fractiune de secunda. s-a dus in sosea, si s-a rasturnat pe partea cu trafic... la greu. l-a ridicat un arab de pe jos,ca eu intepenisem. m-am miscat numai cand capul meu cel stricat a zis: vezi ca-l atinge... nu va zicmai mult. am tras un plans. am tremurat o tura. ammers la tania. m-am simtit bine acolo cu fetele. am venit acasa. m-am prefacut ca totul era ok, dar noaptea...
eh, a trecut, sacha n-are nik. dar arabu s-a uitat la mine cu o cautatura dezgustata ca cica de data aia am avut noroc... bogdaproste si...la gara!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
ardeiash spune:
miri: ooooooooooooooooooooo.. sunt shokata.. nu-mi vine sa cred! iote .. sa-i dam un acatist de sanatate lu arabu c-a fost prin preajma! uite mama , sunt si ei buni la ceva|>> n-as fi crezut!
Alra: super veste! sarcina usoara!
miha: ma io mi-s cu astenia de prim.. da parca nu ti-am urat bine-ai venit! daca am facut-o deja. e pt ca te iubesc..
bepii:drum bun in tara .. si multam fain pentru amabilitate..
Antoanela si pe mine ma cheama ca pe tine.. numa ca Antonela .. e cool, nu ? si mai locuiesc si-n evere.. si-n plus imi place cafeaua! he he
Oana mama : tot intreaba lumea de tine...
Scumplicil ce c-ai luat mobilutza! ce mai face Carmen? mai sufla-ne si noua noutati..
pe restul va pup dulce de dulce..
s-auzim numai de bine! si
danyelana spune:
Salutare pralinutze,
Antoanela, bine ai venit printre noi.
Scumpilici, ma bucur tare ca ai cumparat mobila pt camera bebitzului. Abia asteptati sa o montati dar dupa aceea sa ne pui si noua poze sa o vedem.
Tania, merci mult pt ospitalitatea ta. Esti o gazda minunata si alaturi de Swa formati un cuplu super.
Miri, iti multumesc si tie pt marti. Tu si Tania m-ati facut sa mai uit de probleme si am petrecut o zi cum nu mai avusesem de mult. si mai ales aveam nevoie.
Miha, bine ai revenit din tara si abia astept sa ne vedem maine la pyjama.
Pupici.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
alra spune:
buna fetele,
mersi inca o data de felicitari, da pana nu vad eco in 2 sapt nu prea imi vine sa sar. da stiti ce am zis? ca ma duc maine sa cumpar ceva special lu bb mic ca sa sparg gheata si superstitia
miri, eu am patit o faza similara da nu cu laura ci cu masina: l-am lovit pe un betiv care s-a decis sa traverseze strada pe diagonala, doar l-am atins si nu l-am dat jos insa la catva timp dupa incident m-am speriat rau rau.
antoanela, si tu tot in brux stai la mine la boerarie nu sta nimeni??
mai fetele am fost si noi azi la "capitala" ca avuram treaba cu hartii la consulat. ce de case, ce de lume, de ce masini! au marit programul la consulat si nu mai e batalie ca acu 2 ani da tanti tot cam acruta. da are saraca si dreptate - in fata noastra 3 doame cu fuste lungi si crete care incercau sa faca o procura pentru niste acte ale unui copil in conditiile in care singurul "act oficial" pe care il aveau pentru copil era doar puradelul cu pricina in carne si oase ne-am distrat un pic, am rezolvat ce aveam de rezolvat si ne-am chelit de vreo 150 si ceva de € pt 2 procuri.
auziti, am remarcat ceva ciudat - multa lumea avea steagu belgiei la geam. fu vreo sarbatoare pe care am scapat-o sau e vreo moda? pe aici nu am vazut fenomenul, nici la tara nici in orase.
pentru colectia de perle: laura ieri dupa baie remarca degetelele cu pielea zbarcita de la apa "oooo, s-a ticat! nanoi!" - adica "ooo, s-a stricat, gunoi!"
Vacanta cu Laura in Romania
ardeiash spune:
cica asa sustin belgienii unitatea neamului lui .. d-aia si-au agatat drapele! sunt de vreun an , cred///
s-auzim numai de bine! si
anamana123 spune:
miri, cosmar!!!!!!
miha, ai venit? ce facem maine? la cat ne adunam? ce aducem?
cine vine??????
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
morgane spune:
Activitate, lume pe-aici, parca sunteti la ambasada.
Miri, tu si un schrikwikkende incident il descrii hazliu. Aveti ingeri pazitori care v-au trimis harapul.
Bepii, drum bun in tara.
Fetelor noi, bine ati venit !!!
Miha, bine ai venit !!! Nu ne-ai zis ce sa aducem maine, in afara de noi. Eu o aduc si pe Bianca. Am voie? Ca daca ma ratacesc iar prin drumurile intortocheate ale orasului (eu fata modesta de la tara) macar imi tine de urat.
Scumpilica, ai montat, vopsit, aranjat? Ca acu' vine barza. Pup pe burtica.
Carmita, pe unde mai esti? Esti bine?
Oana, zi-ne de tine, nu ne fierbe.
Pupici la toata cutia si ne vedem cand ne intalnim,