praline belgiene (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

happy birthday to youuuu
happy birthday to yooouuu
happy birthday dear OANAAAAAAAAAAAA
happy birthday toooooo yoooooouuuuuuuuuuu!!!!!!!

la multi ani cu sanatate
ca-i mai buna decat toate!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

La multi ani, Oanatje!!!
Sa cresti mare, ca frumoasa esti si sa ti se implineasca cat mai repede dorinta arzatoare de a deveni mamica.

Multi pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

'neata!!!

Oana La Multi Ani !!! sa fii sanatoasa, fericita, iubita, si sa ti se ipmineasca TOATE dorintele !!!

Fetelor scuze dar acum am revenit dintr-o scurta deplasare. Diseara nu trebuie sa aduceti nimic, doar pe voi; ma bazez doar pe Ardeiash sa aduca ingredientele pentru cozonac, atat.

Participanti: Ardeiash, Miri, Carmen, Morgane si Bianca, Scumpi, Danyelana, Anamana si Nina. Nora te incumeti? Daca mai este cineva doritor, este mai mult decat binevenit. Sunt singura acasa asa ca daca cineva vrea sa doarma la mine nu este nici o problema, avem loc destul.
Fetelor va transmit si telefonul meu mobil pe PM, iar daca aveti vreo problema nu ezitati sa ma sunati.

Pupici si va astept diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Oana, draga si frumoasa mea, iti doresc din toata inima sa fi sanatoasa, sa fi fericita si mai ales dorintele sa-ti devina realitate. La multi ani!!!
Ce va invidiez ca diseara nu pot veni si eu la pijamale......
Dar chiar nu pot ca mai am muuuulte da facut si de calcat o caruta ca trebuie sa-i las barbatului toate schimburile curate, bagajele inca nu le-am pregatit, cumparaturile nu le-am facut pe toate si la birou ma asteapta multe hratoage, nu stiu cand le voi face pe toate ca maine dimineata plec.
Fetelor va multumesc pt urarile de plecare.
As mai scrie da' acu ma duc sa smulg buruienile din gradinita de parca asta ar fi cel mai important lucru dar de, daca mi-a intrat in cap sa las frumos.....
Pupici la toata suflarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Oana LA MULTI ANI!, sa fi sanatoasa, fericita, iubita si sa primesti cel mai frumos cadou! O zi frumoasa!
Tania, drum bun si sa vii cu bateriile incarcate!
Arla felicitari pt bebic! O sa fie totul bine, ai sa vezi

Noi nu am montat inca mobila, Bubulina zice ca incepem dupa Paste.

Fete va pup si ne vedem diseara! Chiar Miha pe la ce ora sa aterizam?

Pupici tuturor

http://bd.lilypie.com/2sNQp1.png

Mergi la inceput

Bepii drum bun in RO, si bafta sa iti termini trebuirle la timp; iti vom simti lipsa la party!

Fetelor legat de ora eu propun sa ne vedem pe la 7, daca este OK si pentru voi; daca este prea devreme pentru mamicile ce fac schimb de tura atunci ne putem intalni la 8.
Va astept cu drag !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Oana,LA MUUULTI...MULTI ANI!!Sa fi sanatoasa,sa ai parte de dragoste si afectiune din partea celor dragi si toate dorintele sa-ti devina realitate.Uite odin partea mea!
Tania,drum bun in tara si sa-ti incarci bateriile bine de tot.O sa-ti simtim lipsa diseara!
Miha,fie-ti mila si mai da-mi adresa o data ca nu stiu unde sa vin....si la ce ora?
Ingredientele pt cozo le aduc eu.Pupici si ne vedem deseara!
Restul gastii,va pupacesc de la mic la mare si va doresc un sf de saptamina cit mai frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Acum vazui ca ai scris inaintea mea,Miha...deci la 7...eu cred ca ajung mai tirziu pt ca al meu sot apare pe la 7 jumate acasa...
Oricum sa nu ma uiti cu adresa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Oana sa fii fericita si cele mai arzatoare dorinte ale tale sa se-mplineasca... iti tinem pumnii cu totii !

Multi ani traiasca
Multi ani traiasca
La multi ani!
cine sa traiasca
cine sa traiasca
LA multi ani!
Oana sa traisca
Oana sa traisca
La muuuuuuuuuti ani!

fetelor Oana e i nromania.. de aceea nu raspunde la apeluri..

Miha nici eu nu am adresa ta.. nici mailul tau.. poate mi le trimiti si mie..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Ardeiash si Nina - transmis date cerute.

Oana daca ne 'auzi' din RO La Multi Aaaaaaaani!

Fetelor daca mai are cineva nevoie de informatii practice - nu ezitati.

Ne vedem diseara !

Mergi la inceput