praline belgiene (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Oana,La multi ani!
Sa-ti dea Dumnezeu tot ce poate fi mai frumos si mai bun pe lume, fata draga,sa fii fericita si sanatoasa,sa ti se implineasca tot ce iti doresti!

Te imbratisam cu mult drag,iti trimitem multe flori si multi pupici,
Madi si Domi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Oana, draga mea,

LA MULTI, MULTI ANI!!!

Sa fii fericita, implinita, iubita si ce-ti doresti sa ti se implineasca!

Asteptam cu sufletul la gura vesti de la tine cu speranta ca toate merg asa cum ti-ai dorit.

Multi pupici si...,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

La multi ani Oana si speram sa fim colege de greturi in urmatoarele 3 luni!

Distractie placuta azi la pijamale, imi pare rau ca nu vin si eu.

Numai bine tuturor!

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

fete
milioane de merciuri pentru telefoane, sms-uri, emailuri si mesaje pe dpc>>>mi-ati facut o mare bucurie>
Eu sunt in ro de 11 zile maine plec inapoi spre belgia, din pacate fivul meu nu a reusit nu au avut ce transplanta de aia am luat primul avion si in ultimele zile nu am fcaut decat de a traduce zi lumina incercand sa uit din pacate far rezultat>
acum sunt imbracat frumois la 8 ma duc la restaurant cu belgienii mei si apoi facem un tur al discotecilor cu toti prietenii mei deci sper ca va fi o nopate cool
pupici tutror, beti una si pt mine la pijamale si faceti muulte poze -cum am sa fac si eu dealtfel-

whisk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Oana, La multi ani!!! sa fii sanatoasa, fericita si mamica ! Muuuuuuuuuuuuulti pupici!

Mihaela, vreau si eu la tine dar nu am nici adresa nici telefon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Oana, LA MULTI ANI!, sa fii fericita si iubita. Si nu fi trista, data viitoare va reusi cu siguranta.

Pupici.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragelor,

vreau sa va spun ca m-am simtit absolut minunat aseara cu voi, am dansata si-amras cat sa-mi umplu bateriile de buna dispozitie pentru zile si zile.

Mihaela, ai fost o gazda super, casa e frumoasa si primitoare, iar tu m-ai impresionat mult cat de frumos dansai pe ditamai tocurile!!! Foarte frumosi si pantofii

Carmen, muulti pupici pentru unghiutele mele frumoase, ma admir acum in timp ce scriu!

Nina,esti nemaipomenita, dansezi asa frumooooos, esti optimista,vesela si amuzanta, mama,mama...Merge barbata-tu des la biserica sa-i multumeasca lui Dumnezeu ca i te-a scos in cale?

Anuska frumoasa si mamica de fetita frumoasa, Miri-puternica si curajoasa, chiar si toate problemutele pe cap, Lucica mamica de adolescenta ce trebuie mangaiata pe fundulet ca sa nu o doara (prietenii stiu de ce), Ardeiashharnicut cu cozonac delicios, Scumpicel cu burticel frumoasa ce mai dansai tu mama-mama, ai grija si te odihneste azi ca s-o fi speriat ala micu, Daniela subtirica si eleganta, toate ati fost minunate si m-am amuzat foarte bine cu voi!

Am intrat la Mihaela in casa obosita si cu capul plin de problemele de la birou si am iesit la 2 noaptea explozand de energie si buna dispozitie Si-am dormit bine!!! Sa va dea Dumenzeu sanatate, ca mare nevoie aveam de o asa seara!

Cu v-am povestit, uitati aici siteul Crisei cea frumoasa si sanatoasa: www.crisa.ro unde parintii multumesc donatorilor si aici http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=3594&whichpage=1 Aventurile lui Veve, una din cele mai frumoase povesti citite de mine.

Si-acum fug sa hranesc piticii ca se uita un pic stramb barbatul meu cel serios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa buna!

mihaela, esti un medicament extraordinar pentru inima albastra! in cocktail cu fetele! gandesti ca pot sa ma prezint singura la reanimare acu, asa de pamplezir! sunt plina de forte (m-am culcat la 3, am adapat copilu la 3juma si la 7 am reintrat in functie).si nu comentez, nu ma plang! continui: ai o casa extraordinar de primitoare si de calda, de spatioasa! si trampolina aia in mijloc de noapte a facut minuni si pt reumatism si pt caderi nervoase (vezi, io si nora). mi-a placut muzica... evident ca am varat "usb-ul" in comp si da-i frateeeeeeeeeeeeeeeeeee fara sonor:))) ca domrea casa:)) una peste alta, te-am invidiat pt tocurile alea de vis pentru un fetisist. ma tot minunez cum s epoate dansa meneaito - cum s-o fi scriind - pe ele. s-apoi cadoutul, mi-a picat asa de drag si de bine! multumesc mult de tot! acu atarn fluturasul in geam.

nina, muah muah, in doua reprize! si in a treia, pentru pisicul cu dorinta. mi-e asa de drag de el! si p-orma... pruna aia fratele meu, pruna aia, dadu gust serii. ma ling si-acu pe bot! si doamne faina poti sa fii cand dansezi ashea dezlantuit!

daniela... mama ce nostalgii mi-ai dat aseara, chit ca ti-am ridicat parul pe tine cu povesti de nascare. deh, armata femeilor, ce sa-i faci. in curand ne povestesti si tu - la infinit, cum o facem noi - ce repede, usor si bine a trecut totul!

danielana, io ma uitam asa la tine si ma intrebam in capul meu cum pot unii oameni sa fie asa orbi... (ma refer la y-ul individ care e acu "in pauza"). tare esti faina, si slaba:))

carmencita, iar ai tras o fuga in pijamale prin jumate belgia! ai naibii politisti ca nu s-au aratat la fata ca io as fi vrut sa stiu ce moaca fac! asa cu pofta ma uitam io la masa aia de masaj... imi curgeau balele, dar sanki, nu azi-noapte:( si-mi mai rod si unghiile de ciuda:))

ardeiule, cu toata nesfintenia mea te admir ca crezi inc e crezi si crezi cu drag! am apreciat cozonacul ala cu atat mai mult cu cat tinand post ne-ai facut noua damblale fara sa cedezi ispitei! muuuuuah! si sa stii ca fu frumos si gustos chiar daca noi l-am facut terci la imparteala!

anita, io numa la tine am vazut ciorapi pe sub pijima. noroc ca m-am luminat la final cand ai tras blugii pe tine ca altfel nush nush cum te mai priveam in ochi! esti nebunici, dar las ca vezi tu filmu cu "jaga jaga":)) ma strangi tu de gat:)))

lucica, trebe sa ma scuz oficial ca te-am prins la inghesuiala si i-am facut cu ou, otet si ulei de masline pe flamanzi, ca sa alunece critica de clasa mai usor pe gat in jos:)) sunt inca necajita azi, dar nu-i bai, c ain 28 incep cursul ala. dac nici dupa el, ma duc naibii in valonia si dau acolo lectii de flamanda:))) pupam bianca chinuita (jiiiz, n-as mai face asta veci pururi, orishicatusi)curaj, nu dureaza decat o viata de acu inainte:)

nora... pai multumesc pentru faza cu porcu (am prins-o din zbor da sia cu rad cand ma gandesc) fu atat de savuroasa! si p-aia cu admiterea si dezvirginarea de urechi. jiiiiz , daca citeste cineva scriptura mea o sa spuna ca suntem degenerate (si nu-i departe de adevar). mersi pentru serviciile de taximletrie, poate intr-o zi am sa-ti intorc favorul si nu in primul stalp totusi!

una peste alta.... fu frumos!

tania, drum bun spre casa, si poate ai vreme sa ne mai conversam inainte sa pleci. sa vii repede, sa nu ni se faca dor de tine!

oana... ai sosit? vreaus a treci pe la mine. daca nu... trec eu deseara pe la tine. asa ca sa vezi ca nus capi de mine ca si capra de raie:)))

restul gashtii... un grand bisou! si trebe s-o punem repede de-o intalneala!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna dimineata fetelor!

Ne-am distrat super de super vineri, am petrecut pana la ziua, am dansat de iar ma dor picioarele si ne-am hahait super .

Cozonacul a facut deliciul serii , iar mica eroare de reteta l-a facut si mai bun!

Sper ca ati ajuns toate cu bine acasa si mai sper ca ati apucat sa va odiniti cat de cat .

Iata o pentru voi si mii de scuze ultimelor fete plecate, carora am uitat sa le dau cadoutele, caci la varsta mea maica, dupa o noapte nedormita, la 8.30 dimineata....... ;dar le pastrez cu sfintenie pana ne intalnim data aviatoare !

Eu ieri am dormit pana la 15 iar la 18 m-am culcat din nou, iar aseara nu mai aveam somn.

Acum aranjez putin pe aici si ma duc sa-mi i-au FAMILIA de la aeroport, imi este tare dod de ei ; inca de la 5 dimineata fac precum Caragiale: acum trebuie sa fie in taxi, acum sunt la ceck-in, acum trebuie sa se imbarce si tot asa....

Va pupicesc acum si va doresc duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Mihaela saru'mana... esti o gazda perfecta... dar perfecta... ti-am devorat stiksurile si pepenii.. multumesc mult pentru tot! m-am indragostit pur si simplu de tine si de casuta ta cea mica ... de pajiste-ti cea verde si de locshoruu de nebunii de pe ea.. .. zmuah! tot imi admir fluturashu// de unde stii tu ca-mi plac kestiile astea ?!

mi-a placut enorm fete sa ma aflu cu voi .. si tot ma gandesc ce misto a fost.. Doamne ce nebunie! si cat am dansat si cam am ras!...
sunteti minunate.. un izvor nesfarsit de incarcare a bateriilor si pentru casnice ruginite ca mine.. ma uitam cu admiratie la toata "destrabalarea' si oftam... ce ma faceam eu fara voi in belgia asta trista ??? a? ce ma faceam?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput