praline belgiene (24)
Raspunsuri - Pagina 12
danyelana spune:
Salutare pralinutze,
Ieri am dormit toata ziua. Am ajuns acasa pe la 8.30 si am dormit pana la 16 si apoi am zacut in canapea la TV.
Miha iti multumesc pt seara minunata pe care am petrecut-o la tine, pt cadoul primit si pt tot. Esti o gazda super, ai o casa frumoasa si aerisita, ce mai e visul oricui.
Multumesc si fetelor, am reusit sa-mi incarc bateriile si sa mai uit de unele probleme.
Ardeiash, cozonacul fu' super de super, mai ales ca tu nu mananci si ne-ai facut numai noua. A fost tare generos gestul tau.
Pupici.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
morgane spune:
Mihaela, multumim pt ospitalitate si seara-noaptea-dimineata de neuitat. A fost o destrabalare generala cu tot ce e nevoie pt incarcarea bateriilor unor pralinute de treaba aciuite din motive diferite intr-o tara ploioasa si pesimista. Si ce te-ai mai scuzat toata seara, asa esti de politicoasa si de manierata de te-am scuipat sa nu te deochi. I-am povestit lui Jan de casa si de imprejurimi de i-am facut capul calendar. Si mai ales de cat e de creativ Doru.
Bun venit alor tai acasa!
Fetelor, sunteti foarte dulci (asa cum imi plac mie pralinele) si faceti omul sa-si uite toate necazurile.
Oana, imi pare nespus de rau de nereusita, dar esti tanara si plina de potential. Spera din tot sufletul. Iti adusesem o mica atentie, dar o pastrez pt data viitoare.
Pupici,
melinav spune:
Buna,
ma intereseaza sa inchiriez in Bruxelles 2 camere mobilate(adik one bedroom) de la inceputul lui Mai- as vrea intr-o zona civilizata, decenta, fara infractionalitate, aproape de Schumann ( 20 min pe jos) sau aproape de o statie de metrou.
Ma puteti ajuta?
Melina
ardeiash spune:
important:
Atentie!
Nu va lasati mobilul, laptopul sau sistemul de navigatie pe bancheta din spate a masinii, in torpedou sau portbagaj
In parcarea « Rekreatief » din Wilrijk au fost sparte ferestrele a 6 masini si au fost furate laptopuri. Alt masini au rams intacte pentru ca nu aveau electronice in interior !
Cum stiu hotii acest lucru ? aparent ei poseda un sistem nou aparut pe piata neagra care detecteaza surse de energie ca bateriile laptopului , mobile sau gps-uri.
Foarte usor pentru ei, doar scaneaza masina si stiu ce contine in interior !
Deci luati-va toate marialele cu voi chiar daca stiti ca nimeni nu le poate vedea.
-------------
melina: nu exista locuri in brussels fara emigranti.. din pacate..
poti pune anuntul tau la reclame si anunturi pe www.rombel.com
s-auzim numai de bine! si
alra spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
-------------
melina: nu exista locuri in brussels fara emigranti.. din pacate..
poti pune anuntul tau la reclame si anunturi pe www.rombel.com
ca zona fara emigranti recomand Knokke Heist
ca paranteza, acu ceva timp se gandeau sa faca selectie si la belgieni caci primarul era nemultumit de numar mare de turisti "frigobox" care le umplu plajile si locurile de parcare si nu consuma nimic - comentau colegii mei, indarjiti turisti frigobox.
mentionez ca noi mergem in knokke numa bine imbracati si parfumati si defilam pe faleza. la plaja merge in olanda, un pic mai sus. cu frigoboxu
Vacanta cu Laura in Romania
ardeiash spune:
io am fost la knokke heist.. si-i plin de emigranti! una din ei eram io...
am glumit! e super acolo ! numa ca e cam cu 1 ora departare fata de schumann, si toate inst oiropene , cu 120km/ ora
alra spune:
ardeiash, oi fi fost in knokke cand eram noi cu niste prieteni si ti-am sarit in ochi fiind mai tuciurii pe faleza
e frumos da, da' mie nu imi place la plaja. imi place in olanda langa granita cu be caci e mai "neamenajat", mai mult locuri de parcare langa plaja, mai multa natura.
in knokke mergem numa la plimbare si sa mancam - optional - o inghetata.
Vacanta cu Laura in Romania
melinav spune:
Am vrut sa spun fara emigranti arabi, negrii; in fine, stiti voi ce se intelege prin zona decenta si ce printr-una dubioasa.
De ex, am inteles ca Ixelles ar fi OK. Daca imi puteti recomanda si altele?
Melina
ardeiash spune:
melina: ma iglumeam si noi asa..
eu iti recomand si uccle si woluwe saint lambert.. si evere.. insa in toate exista zone "patate" . pste tot exista specimene rare.. din pacate
anamana123 spune:
miha, n-am apucat inca sa-ti multumesc pt seara de vineri. n-as fi plecat nici batuta dar...
m-am distrat ca-ntotdeauna cu voi! da' cel mai tare si mai tare mi-a placut cand a dat cineva cu basca de pamant! mortal!
eu sunt socata si trista; a murit o fosta vecina si amica de-a mea din bruxelles, romanca, de doar 27 de ani. viata asta e tare ciudata... isi termina doctoratu', tocmai isi cumparasera -ea si prietenul ei- casa, masina, isi luase de cateva zile si ea permisu'... isi aranjau casa sa se mute; voiau un bebe...
hai, ca v-am intristat... cititi si voi maine, sa nu visati urat la noapte!
cu poze nu sare nimeni?????
carmeeeeeeeeeeeennnnnnnn!!!!!!!!!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica