praline belgiene (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Anamana imi pare tare rau pentru vecina ta, intradevar este tare trist sa auzi asemenea vesti si mai ales cand se intampla asa pe neasteptate!

De dat cu sapca a fost Nora si intradevar a fost super haioasa, mai ales ca era palarie cu steagul Belgiei!

Poze Carmen nu are prea multe caci se descarcase aparatul, dar cred ca cele mai multe sunt in aparatul Danielei. Danielaaaa help!

Fetelor eu iar am luat-o de la capat cu urgenta, unde mi-am petrecut ieri iarasi toata dupamiaza, cu Doru. Este a 2-a oara cand ajungem acolo, si culmea era aceeasi echipa de doctori; copchilul nu l-a mai luat nimeni de la scoala, a ramas la afterschool, dar la un moment dat aproape ca se terminase si asfterschool-ul si parintii Monicai neam! Intr-un final mi-am recuperat si copilul, si sotul (care e sanatos dar nu se simte bine ?!?! ). V-am spus eu: lipsa de preocupare! Sau poate ar trebui sa-si schimbe amanta?

O zi buna tuturor, pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Dragele mele,drage....ce bine ne-am mai distrat noi vineri la Miha!Ma uitam la poze si la filmulete si m-am prapadit de ris....sunt supeeeerrrr....!!!!!
Miha,tre sa-ti spun si eu ca m-am simtit excelent la tine si m-am indragostit de camera aia a ta cu surprize...Daca am sa innoptez vreodata la tine,eu acolo dorm!Multumesc frumos si pt cadou,si pt ca m-ai lasat sa ma zbintui toata noaptea cu pantofii tai cei frumosi,si pt tot!Mii de pupicuri
Va las acum si merg sa pun pozele pe contul Taniei sa vedeti si voi destrabalare...si am dovada ca Nora a dat cu caciula-n caini...te pup Nora,esti tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

fetelor, am vesti f naspa de la prietenul fetei care a murit. desi stiau ca asigurarea le va da ceva banuti, nu-i asa. nu au bani s-o trimita in tara... nu stiu cum sa fac. o sa vb iar cu razvan si dc e de acord, poate strangem si noi ceva.... o sa vb si cu ardeiash....

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Imi puteti spune va rog care sunt zilele nationale libere in Belgia, pe 2008 (bank holiday sau jours fériés)?

Melina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Draga Ana,

Mie una, imi pare rau sa aud astfel de vesti. Si se pare, ca vestile rele sa raspandesc tot atat de repede ca cele bune. E un caz nefericit, din pacate.
Anuntul a aparut si pe rombel, la General. din cate am inteles, contul lui Razvan a fost blocat de catre banca, de ce, nu e problema mea.
Sunt sigura ca familia si prietenul or sa accepte orice ajutor, fie el cat de mic. Poate am putea folosi contul tau, iar dupa aia sa-i dai tu lui Razvan suma care se va strange. Daca esti de acord, eu pot face un transfer azi sau maine, doar sa-mi trimiti contul tau pe PM.

ror

Mergi la inceput

Am citit cu mai multa atentie mesajele de pe Rombel.
contul comun a fost blocat, ceea ce din pct. de vedere legal, e normal.

Mai este un anunt al Profesorului Nicuciei, iar acolo este specificat un numar de cont a lui Razvan: Popa Razvan 375-1028222-04

Ana, o singura rugaminte, intreaba daca este bun contul respectiv si daca putem vira banii acolo. Daca nu, raman ptr prima varianta, adica contul tau, mai ales ca ii cunosti direct.

Ror

Mergi la inceput

Mai fetelor, am vazut pozele, in sfarsit! Destrabalare curata, nu alta. Lambada, ai? Pentru cateva minute am trait si eu, cu zambete largi, atmosfera de acolo. Bravo, ati fost asa cum va stiu eu, nebunici si pline de voie buna. la toate,

ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ana... mi-a picat fata:( ce trist! si am inteles d ela madi ca nu se stie cauza. la ce descrii tu acolo... e ... ma rog, e trist, foarte trist. ma mira ca asigurarile nu "asigura" transport in tara. sunt cam obligati. dar trebuie sa-i stranga cineva de... si sa citeasca bine ce scrie pe asigurare in caz de deces:( indiferent, sa ne spui unde sa punem niste bani. chit ca... nici o avere din lume nu repara pierderea:((

merg sa vad si eu poze

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

melina: http://www.bbtkmechelen.be/index.php?page=nieuws&action=artikel&id=354

ana, foarte trist. ce s-a intamplat, un accident?

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

quote:
as vrea intr-o zona civilizata, nu cu emigranti arabi-negrii

Melina,mi se pare trist , intr-un secol in care o lume intreaga lupta impotriva rasismului si xenofobiei,sa gandim asa...
Oricum, uite si de la mine un link cu zilele libere pe 2008 :
http://www.guidesocial.be/infos/jours-feries-et-vacances.html

Ana, este absolut groaznic ce s-a intamplat si ce se intampla,cum sa facem sa contribuim si noi cu ceva banuti?

Mergi la inceput