praline belgiene (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Nina acolo incerc si eu sa ajung de cand ne-am mutat, dar am tot amanat; ar fi super daca ne dati si noua un semn data viitoare, sa fim gasca mai mare. Legat de Paste mi se pare o idee minunata sa-l petrecem impreuna. Daca permite vremea ar fi super afara, daca nu, putem incerca ceva mixt, de genul terasa la iarba verde. Fetelor ce ziceti?
Pupici si o zi buna tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Iar s-a animat forumul, se vede treaba ca soarele asta ne stimuleaza
Azi dimineata cand m-am trezit stralucea soarele da acu s-a cam ascuns dar tot e bine.
Mihaela, bine te-ai intors in Belgia si printre noi virtual
Eu nu cred c-o sa vin la pijamale si-mi pare tare rau dar a doua zi plec spre tara si as vrea sa stau acasa si sa pun ultimele detalii la punct.
Scumpi, ma bucur ca esti bine. Sa ai grija de tine in continuare, vezi ca virusii circula nestingheriti si tu esti destul de vulnerabila, evita aglomerarile dar in acelasi timp fa miscare cat de multa, ajuta la nastere daca ai muschii puternici. Imi inchipui cat de placuta e treaba cu aranjatul camerei copilului.
Ardeiash, eu chiar ma gandeam serios la petrecerrea Pastelui la mare, voiam sa facem de pe acum rezervare la un hotel si sa ramanem peste noapte acolo dar acum nu mai sunt sigura pt ca uitasem faptul ca in perioada 1 mai vom pleca cu 5 motociclete intr-un tur de 3, 4 zile prin cateva tari si e deja prea mult.....Dar eu nu stiu sigur daca voi merge cu baietii, o sa te tin la curent ca presupun ca voi mergeti. Acu vreo 2 sau 3 saptamani am fost la mare in Nieuwpoort intr-un weekend si Swa a tinut neaparat sa ia camera la hotel cu vederea la mare ca i-am spus ca mi-e dor sa vad marea. A fost frumos cu exceptia vremii. Sper ca de Pasti sa fie mai bine. Ma bucur ca intalnirea va avea loc tot la Nieuwpoort, e frumos acolo.
Sau daca fetele se hotarasc si vremea e frumoasa, poate ne vedem cu gaska intr-un loc frumos pe-aici prin zona.
Si daca nu si nu, iar vremea continua sa fie naspa, atunci poate iesim seara la o dantuiala ca e ceva timp de la ultima iesire, ce ziceti motatelor?
Hai va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bepii: nu cred ca vom merge de paste la mare.. cristi e mai degraba pentru a ramane sa participe la slujba din noaptea de paste la biserica din brussels. noi il apreciem ff mult pe preotul de aici. acolo e doar o biserica mica si slujba cred ca va fi in franceza.. sau in falamnda? habar n-am. insa nu cred ca vom merge/

dar ideea mi se par super!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

la noi e posibil sa vina niste prieteni de paste insa nu e sigur. daca nu vin insa ideea picnicului ne-ar tenta.
si noi stiam de intalnirea rombelista insa nu ne vine caci e complicat si departe de noi (= babysittera sa doarma noaptea, condu pana acolo, condu inapoi, a doua zi muci, etc). asa daca e picnic e si cu madam a noastra, o scoatem la aer, se joaca cu alti copilasi, pentru noi ar fi super.
insa unde se poate face picnic in belgia? intrebare prosteasca, da chiar nu stiu. si cum putem prevede un plan B (in caz ca ploua cu clabuci)

in alta ordine de idei noi ieri am numarat liniute, una, doua. speram sa fie bine de data asta tinand cont ca penultima data cand am numarat tot 2 liniute a fost in octombrie trecut...

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

buey, ce de activitate pe acilea! voi nu iesiti afara? noi dam ture si dimineata si seara; profitam ca macar nu ploua desi azi-dimineata a batut vantu cam taricel.

alra, felicitari si sa fie intr-un ceas bun! caruciorul ala e al mariei dar parca nu-i chiar mov sau asa o fi??!

scumpi, sper ca bagi poze cu si dupa montatul mobilei!

mihaaaaaaa, bine ai venit!

si bun venit si antoanetei la praline!

gagice, sunt fericita ca azi am primit actele, in sfarsit! mai am sa-i fac certificatul mariei, sa luam biletele de avion, sa asteptam sa se scurga cele 3 luni pana in iulie si valeaaaaaaaaa! destination romania!

nino, de acord cu iesitul la iarba verde, da' vorba alrei, unde se poate face?
hai ca scriu de o ora
trimit acum
pupe

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Alra felicitari, sa fie intr-un ceas bun si ai grija de tine !

Ana salutare si mercic de urare; super ca ti-ai recuperat actele si ma bucur pentru tine ca plecati in RO. ce face Mariuca?

Legat de Paste parca nici pe mine nu ma trage ata sa mergem la mare, intradevar pare complicat. In schimb tare as merge macar la slujba din noaptea de Paste in BRU.

Pana una alta, imi este tare dor de ai mei, care s-au 'mutat' acum de la Bucuresti la Tg. Jiu - Novaci. Dar nu-i nik, caci si eu plec acusisa la aeroport si mai vin joi noaptea. Apropo fetelor, sa-mi spuneti daca aveti ceva preferinte pentru vineri.

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

alra, sa fie in cel mai bun si mai senin ceas!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Alra,felicitari!

Miha,pt vineri am sa aduc eu tot ce trebuie pt cozonac,nu de alta da am toate ingredientele si eu nu mai apuc sa fac...
altceva,ce mai trebuie?mai zi ceva sa stim ce sa aducem fiecare.
Gata,va las si merg sa-mi bag zmeii la baie!
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

chiar miha, ce trebuie sa aducem?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

sarumana de felicitari. nu ne ambalam insa pana la eco la 7 saptamani cand auzim inima. instinct de conservare: data trecuta la 2 luni dupa ce am vazut testu pozitiv eram undeva in spital cu un tub in gat, perfuzie in vena si o sticla de izobetadina cu numele meu pe ea lipita cu scoci de pat.

am fost la ala de familie sa ia sange, mai merg in 2 sapt sa urmarim evolutia lu hormonu de sarcina. mi-a facut capu tambal ca sa nu ma gandesc prea tare la ce se poate intampla si mi-a zis sa nu mai imi numar cafelele ca sarcinile ce se opresc din 3 cafele pe zi au multe alte probleme. daca postez asta la bunele catolice de la alte sectiuni il fac arsice pe nenea doctoru aaa, si cica sa mananc scoici ca nu au nici pa dracu! data viitoare il intreb ce parere are de stridii cu sampanie.

de oana stie cineva ceva?

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput