praline belgiene (24)
Raspunsuri - Pagina 7
ardeiash spune:
alra cum faci tu pasta de ardei ca n-am mancat niciodata. e buna?
s-auzim numai de bine! si
alra spune:
colruyt ... sunt niste borcanele mici in zona unde au borcanelele de pesto.
ai mei m-au invatat smecheria asta cu pasta de ardei, ei faceau in casa. nu stiu care e procedeul. e buna, e dulceaga si cu gust mai puternic ca cea de rosii. ieri am pus un pic si in ciorba ca mai imi ramasese in borcan, i-a dat gust foarte bun.
Vacanta cu Laura in Romania
ninaM spune:
`Neata!Cum fu week-endul?Noi simbata am fost la piscina si ne-am balacit pina s-a incretit pielea pe noiDa a fost super!Nu-i asa Ana???Pe copii cel putin nici nu reuseam sa-i scoatem din apa,asa mult le-a placut!O sa pun citeva pozici sa-i vedeti.
Carmen,daca ne citesti,un mare pup pt tine...stii tu de ce!
Miri,si pt tine,ca ai avut un ochi si pt ai mei vineri la quick...mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo cu voi,dar poate reusim sa ne vedem sapt asta...ce zici?
Oana,ce faci?Cum e?Sa stii ca m-am gindit la tine si ti-am tinut pumnii...sper sa fie totul bine si sa auzim o veste buna cit de curind!
Alra,nu mai stiu daca ti-am urat bun venit,dar iti mai zic o data...bine ai venit printe noi! Laurica ta e o scumpete,sa-ti traiasca!
Fete,va doresc o saptamana frumoasa,insorita si numai bine!
Ma intorc la treburi!
ardeiash spune:
e soare afara! poate vine primavara! eu tot trag sperante.. caci in ultima vreme tot ma straduiam sa nu bag in seama vremea.. al meu ardeiash e tot in vacanta. ma-mbracam sa plec cu el in parc: incepea sa ploua.. ramaneam in casa mai faceam una alta.. se facea de soare... iar ne-ncaltam.. iar ploua .. si tot asa .. cam de la 10 ori in sus.. pfui!!
ce vroiam sa va anunt este ca pe 26 aprilie este intalnirea rombelistilor la mare: s-au hotarat sa faca pastele impreuna. se-anunta o chestie draguta : de acest eveniment de ocupa o familie deosebita.. cam la vreo 50 de ani .. sunt super oamnenii. daca va hotarati : cititi topicul din forum -activitati- intalnirea de la mare.. unde sunt si poze de la restaurantul cu pricina si detalii. trebuie sa confirmati-inclusiv meniul-in pricipiu//
pup dulce
ps: oana : esti ok?
s-auzim numai de bine! si
alra spune:
vazui pozele! comentarii:
1. mama, ce va distrati!
2. mama ce de copii mici, numa buni de jucat cu Laura (daca nu i-o speria )
3. baiatu blond cretuliu si dulce e Bruno? m-am chinuit sa il identific caci e exact de o varsta cu a mea
4. care mi-ai furat carutu!?! (quiny speedi mov cu rosu)
Nina, mersi de complimente si de urari!
Vacanta cu Laura in Romania
MadyG spune:
Alra, Laura ta e absolut mortala, dulce si haioasa,si dodoloatsa ca si Dominica mea.Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Antoanela, bine ai venit!L-am vazut pe frumosul de Victor,e un dulce.
Noi ne pregatim sa mergem la osteopat, va pup pe toate si va doresc o saptamana plina de bucurii, pa pa!
Mihaela1171 spune:
Buna ziua fetelor !
Am aterizat si eu aseara, singurica. M-am intors din RO, a fost super, am petrecut cu toti cunoscutii, am fost la Moeciu si iar am baut, apoi la Giurgiu, etc; Sambata s-a produs evenimentul indelung pregatit, respectiv petrecerea surpriza pentru sotul meu, cu ocazia schimbarii prefixului: a fost extrem de surprins, nu aflase nimicuta, am fost in total 48 de suflete si am petrecut pana ieri dimineata; am mai stat cateva ore si dupa aceea m-am urcat in avion; am si acum basici in talpa (la propriu nu la figurat !!!) si febra musculara!
Acum ma uit ca tuta la ecranul calculatorului de astazi dimineata si ma intreb ce naiba caut eu aici, cand ai mei sunt la ciorba de potroace; asta e....
Las' ca ma tine in viata gandul ca avem pijama party vinerea asta si o facem lata !!!!
In rest, sunteti OK? Inteleg ca a dat cu ninsoare p'aci? In Bucuresti a fost frumos, cam 18-20 grade.
Oana nu ne dai nici o veste?
Nina vreau si eu la piscinuta, sa-mi spunenti si mie unde mergeti voi, caci copchila mea este lesinata dupa bazine. Sau ati fost la aquapark?
Antoanela vine ai venit, si nu te codi sa ne scri; si eu sunt foarte noua pe forum si in BE doar de 8 luni, dar am senzatia ca le cunosc pe fete de ani buni.
Ardeiash m-ar tenta si pe mine sa merg pe 26 aprilie, chiar vroiam sa va propun sa ne intalim undeva sa facem un Paste romanesc; mai merge cineva? Legat de vineri, trebuie sa cumpar ceva pentru cozonac?
Ana ce mai zici?
Daniela tu cum te mai simti?
Bepii mercic pentru urari si vad ca esti foarte activa...am obosind doar citind programul desfasurat in week-end !
Restul fetelor va pup pe toate si ne mai auzim!
scumpi spune:
Ce frumos a fost azi afara! Asa da...
Mihaela sunt bine, multumesc de intrebare si bine ai revenit! Ce ma bucur ca l-ati putut surprinde pe sotul tau cu petrecerea surpriza! Si ma mai bucur si ca v-ati simtit de minune in Ro.
Antoanela bine ai venit!
Asta mic a miscat azi de zor, ma mir, ca zilele trecute a fost mai rustig. Si sunt f. happy: ieri am fost si i-am luat mobiluta! Acum mai trebuie sa golim camera(e plina de cutii cu de toate , sa vedem unde le-om depozita) si apoi ramane sa se apuce Bubulina de montat, de-abia astept
Va puuuup, o seara mumoasa
viitoare mamica de
http://bd.lilypie.com/2sNQp1.png
Mihaela1171 spune:
Scumpi sa folositi sanatosi mobiluta, cred ca este super si abia astepti sa o instalezi. Ma bucur ca te simti bine, ai grija de tine.
Pupici tuturor si noapte buna !
ninaM spune:
`neata!Miha,noi mergem de obicei la Aqualibi,vecina cu Walibi in Wavre.In general au program de la 10 dimineata la 10 seara...data trecuta cind am fost ,multa lume venea cind noi deja plecam....e super!Data viatoare cind mergem dau cu prastia si la tine sa fim grup mai mare
Scumpilina,ma bucur ca esti bine...chiar ma intrebam ce ma faci.Cred ca esti tare fericita ca ai cumparat mobiluta pt bebic...Sa fie intr-un ceas bun si sa ai mare grija de tine.Pupici!
Fete,aveti planuri pt Paste(cel ortodox)?Ma gindeam ca daca ne-am stringe mai multe(cu soti,copii,catei), am putea iesi undeva la un gratar,la iarba verde....ce ziceti?
Pupici!