praline belgiene (24)
Raspunsuri - Pagina 4
ninaM spune:
Vine iarna rau imi pare
In gradina am o floare
Geru` o calca-n picioare
Vine iarna rau imi pareeee!!!
Doamne,in viata mea nu am vazut asa vreme....intru in depresii cit de curind daca o mai tine mult asa....
ardeiash spune:
vad ca a-nghetat tata lumea!
numa tania-i vesela.. am vazut niste poze tari cu ea la anvewrs! mama mama
s-auzim numai de bine! si
Mihaela1171 spune:
Salut fetelor !
Va era dor de mine? Va scriu de la niste pretini posesori de internet! Cu ce sa incep descrierea experientelor noastre din RO?
In primul rand direct de la aeroport la aterizare, cand am asteptat fix 46 de min sa ne recuperam bagajele; nu numai noi, toata lumea. OK, ce sa va mai spun? Ardeiash legat de aer, cred ca este ultimul lucru pe care il poti dori: tot Bucurestiul zici ca este bombardat, se lucreaza peste tot, borduri, linii de tramvai scoase, asfaltari in curs, si.....praful de rigoare. Nu praf, ceata de praf, il simti in ochi, gura si alte alea.
Apoi sa va spun de drumul cu taxiul, pe parcursul caruia am auzit din 2 in 2 min numai: dobitocule, idiotule, cine ti-a dat carnet, etc....Intr-un final am cedat si i-am amintit `soferului` ca totusi am un copil in masina....ma rog....proasta inspiratie;
Sa va povestesc despre condusul meu prin Buc, care mi-a consumat si ultimele resurse de energie: fetelor, au inceput femeile sa injure barbatii ceva de speriat, barbatii sar cu batele unii la altii; parcari de ametesti; astazi m-a blocat o d-ra, eu parcata regulamentar, si mi-a replicat dupa 35 de min de absenta ca asta este!!!! am crezut ca-i fac tortul guler, dar mi-am zis calm caci trebuie sa fiu rationala....desi recunosc ca mi-a fost tare greu.
Dar, in alta ordine de idei, o tinem tot intr-o petrecere, si se preconizeaza o saptamana asemenea. Miercuri si joi - Moeciu, sambata zile onomastice si duminica.....avion.
Scumpi multumesc mult pentru mesaj, scuze ca nu am raspuns dar am fost intr- mare criza de timp.
Miri stiu ca parcul a avut deschiderea oficiala pe 22.03, si ma gandeam sa merg si eu cu Monica; sa inteleg ca merita.
Nina tu vorbesti de geruri, si ma ingrozesti; aici este super, astazi au fost 20 de grade. De maine se strica.
De fapt asta mi-a placut cel mai mult pana acum: vremea si prezenta prietenilor.
Va pup acum, imi lipsitit toate, va doresc o saptamana minunata!
anamana123 spune:
mah, nino, imi pare rau de tine ca te depreseaza vremea si de magnolia de peste drum, ca era inflorita toata, saraca, da' io-s innebunita! e zapada! prima zapada din viata mariei si de anul asta. si ninge ca acasa, at cand eram io mica.... abia astept sa iesim la joaca. cine mai doreste, cine mai pofteste e invitat la noi in curtea din spate ca e loc de un patinoar!!!!
sunt bucuroasa de mor!!!!!!!!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
oanademunck spune:
Beeiii,
la mine in curte a crescut Tirolul!!!asea frumos ano vroba ta ninge ca-n copilarie!!De la mine e un peisaj superbbbbbb, zici ca am cazut azi noapte intr-un tablou, mi-e si frica sa calc pe zapada asa de perfecta e.
Si io va atsept la mine care are chef si se aventureaza pe zapada am ceai cald:):)
whisk
alra spune:
la noi a nins mult insa nu s-a depus caci e cald ca suntem aproape de coasta
si asa imi doream sa scot lauriciune la zapada... i-am aratat doar un pic pe geam ieri cand s-a trezit. care lauriciune e racita cobza, stam acasa ca vine dr dupa amiaza.
Vacanta cu Laura in Romania
Bepii spune:
Mai fetelor, vremea asta se schimba ca nici n-avem timp sa ne minunam de una ca vine alta, adica "vai de frumos ninge" apoi, vai ce soare stralucitor" ca imediat se pune iarasi pe nins.... Ieri am fost in Brussel cu un grup de prieteni de-am vizitat cateva muzee si ne miram care mai de care uitandu-ne pe geam si facand poze. A nins ca in povesti dar ce ma impresioneaza placut e ca acum afara straluceste un soare de ti-e mai mare dragul dar e si zapada groasa pe gazonul din gradina. Superb!!!
Si pe deasupra am avut un weekend aglomeraaaaaat. Vineri quiz unde mi-am etalat cunostintele generale si-am iesit pe locul doi la doar un punct diferenta de primul loc, sambata Antwerpen unde m-am dus sa mai cunosc si alta lume ca asa sunt eu sociabila adica am fost cu Swa la o intalnire a rombelistilor unde m-am dantuit cu fetele si unde am intalnit-o si pe Robertina noastra, draguta de ea, era o frumoasa printre alte frumoase iar ieri am umblat prin Brussel de la 10 dimineata si ne-am intors pe la 10.30 seara de-am cazut franti si eu si Swa. Si uite asa petrecuram noi weekendul acompaniati de o vreme super ciudata dar si frumoasa in ciudatenia ei.
Voi pralinelor, in afara de vreme nu mai ziceti nimic?
Aaaaaa da, Mihaela se pare ca are experiente inedite in tara! Sedere placuta in continuare Mihaela.
Mai fetelor, astia de la Myair cu care voi pleca in tara mi-au schimbat a treia oara datele de plecare si intoarcere tot cerandu-si scuze! Cred ca e prima si ultima oara cand zbor cu ei! M-am suparat ca acu ora de intoarcere in loc de 13 care era f convenabil ca aveam timp sa ajung din Constanta, s-a schimbat la 10 dimineata si nu stiu cum o sa reusesc sa ajung la aeroport cel putin la ora 9. E naspa....
Acu va las si va doresc o saptamana excelenta.
ardeiash spune:
noi am facut una bucata om de zapada... o sa punem poze in cont.. m-am batut cu ardeiashu cu zapada de-am crapat.. i-am cam fript un bulgare cam mare in cap.. oops ,,, din greseala. de se uita la mine cu ochi mari naucit intrebandu-se : asta-i maica-mea?! da eram dusa de peisaj, cred..
in orishice caz e misto.. sunt fericita!
s-auzim numai de bine! si
alra spune:
mie-mi place la romania ca am lasat tot neamu acolo- si am neam mare, da sa dea naiba daca nu ma trateaza mai rau functionarii publici de acolo decat astia de aici, chiar si aia cu carnet de membru vlaamsbelang
uff, asa mi-as dori sa ma duc mai des, da' ultima excursie imi iesi si pa nas si pa urechi singura cu fi-mea. ati incercat sa stati la coada cu copilu in carut la checkin pe baneasa? io am zis ca omor fo doi p'acolo si nu mi-s agresiva de fel ca mama e din ardeal.
si ma ucide povestea procurii din partea tatalui, acuma o traduseram si in romana ca data trecuta cica poate nu stie vamesu engleza (!!!!) si ultima in ... preotesii e ca nu are apostila!! astia sunt sanatosi la cap?!!! daca vreau sa pacalesc fac cea mai tare procura si de necombatut. ca un amanunt aparent lipsit de semnificatie nici anu trecut si nici anu asta nu a verificat nimeni ca io sunt mama progeniturii cu pricina asta in conditiile in care io si fimea nu avem nici macar acelasi nume, ea are pasaport individual pe care nu sunt scrisi parintii.
va zic sincer, cand am aterizat pe zaventem dupa aventura baneasa checkin + procura aveam o senzatie de aia de familie americana evadata dintr-o tara africana in plina revolutie, in ultimu moment, cu elicopteru
Vacanta cu Laura in Romania