praline belgiene (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

antren antren p-acilea!

mah, da, ca niste belgience ce suntem, vorbim de vreme. doar ca avem si despre ce sa ne impartashim impresii! une-ai mai vazut dom'le 6 anotimpuri in aceeasi zi?

noi am petrecut Pastele superb: mic dejun ca "la mama acasa" cu hotsoman la oua de ciocolata, si apoi... cu ana de mariuca, cu eric de beatrix si cu parintii din dotare o dupa-amiaza de care am sa-mi amintesc pana or avea copiii copii la randul lor. mai ce frumos e sa ai copil mic si niste prieteni pentru ei! grozav! ca s anu va spun ce poze stie sa faca sotul lui beatrix! sunt idnragostita de astia trei copii (sacha era undeva in fundal)!

p-orma... luni, soacr ain vizita. nu vreau nici sa revin asupra vizitei, nici sa insist... e tot asa cum a fost intotdeauna, zapacita. l-a bagat pe bruno in priza d el-amlinistit doar cu o baie seara. ala mik urla de-mi zgaria urechile. si uite-asa era sa raman fara lapte dupa o saptamana de "tras la vasle".

acu mergem cu gaga iar la medic. suntem abonati. ochisorul ala numa nu s epotoleste. canalul nus e desfunda:( si nu-mi palce. pupici, revin

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Miri, am vazut pozele cu Carliontz la furat ooo. L-am ciupit imaginar si l-am scuipat de trei ori "ptiu-ptiu-ptiu", sa nu-i fie de deochi. Si ce mandru e el ca fratior mare! Dar mai mandra este buni, ce cei doi nepotei ai ei.
Vezi ca ti-am trimis porumbelu', stai maine dupa usha.
Fete, da' ce m-am bosumflat ca suntem pe pagina 2.
Oana, ai fost la beestjes en baasjes? Nu a fost chiar asa de spectacular, dar am avut unde merge cu tot familionul, inclusiv Bo cu mantou nou de "hot stuff".

Pupizam toata cutia,

Mergi la inceput

morgane, i-am smuls penele! muuuuuuuuuuuuah! dau de baut cand o fi momentul. colo peste vreo 3 luni, zic io:)))

dah, fetelor, sa va fie nasucul cu rushinica, pai noi suntem de pagina 2mah? vreti sa fac si io reflux de nervi ca sacha?

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

cateva perle culturale romano-olandeze la 2 ani:

"tata, kom mee!"

"a ticat kapot" (adica s-a stricat kapot)

"mooi-e mama" (adica mama e mooi ca isi pusese funda in par, nu va zic insa cum suna )

"nemo a ticat" - adica nemo (!!!) a stricat creionul pe care l-a aruncat ea pe jos sub ochii nostri!

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

alra, ce mistooooo! auzi-l-as pe bruno ca zice d-astea. el face chestii mai simplute gen: nu mai vrea sa manance, si intinde farfuria spre mine "mami, i a plu - adica nu mai este", insa farfuria e aproape neatinsa:)) sau ilm prind cu telecomand ain mana - n-are voie- ma vede si zice: voila mami! si ma priveste galesh, foarte convingator, ca el nu facea prostii ci doar stia ca am nevoie de telecomanda:))) si ca sa fie cireshica pe tort, ii baga degetel in ochi lui sacha si apoi spune foarte senin: mami "yeux, ne, mush" (ochi nas si gura)

morgane, am rectificat "horoarea". acu cred ca am trimis porumbelul chel inapoi cu numarul corect imprimat pe aripa belita:)))

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png

Mergi la inceput

Miri, primit porumbelu' jumulit. Mercic. Alles oké.
Alra, de curiozitate, nu ai un var pe nume Marius? Asa doar sa ma dumiresc daca-i lumea mica.

Pupici,

Mergi la inceput

Vreti perle, na:
cand se pregateste de culcare si nu e chiar liniste deplina (asta in vacanta in Ro), Bianca se umfla in pene si zice: "Gata liniste, Bianca vreau doarme!"

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

hello,

morgane, n-am veri marius, da' sa stii ca lumea nu e prea mare ca vad ca stai in brugge si eu stau la 18km de brugge

miri_mik, daca te-ai duce in ro cu copiii te-ai ingrozi cat de avansati sunt puii de romani crescuti la nord de dunare. acuma cand am fost eu o fetita cu 5 luni mai mare ca laura a articulat perfect si corect "de ce plangi laura?" si un baietel cu 3 luni mai mare a zis "da, hai sa luam ceva" la fel de bine articulat. fi-mea balmajeste pe limba ei (ma rog, limbile ei). eu cred ca sunt 2 factori care intarzie puternic vorbirea: mai intai cresa (adica lipsa unei bone/bunici care sa ii vorbeasca incontinuu) si apoi bilingvismu. da' nu imi fac probleme ca adult care sa nu vorbeasca nu am vazut

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Tari perlele copilasilor
Eu si acum imi amintesc de parca a fost ieri ce perle scotea fiu-miu desi au trecut 27 de ani de atunci. Era atat de dragalas.... Cand o fi trecut timpul asta frate, ca eu tot tanara ma cred?
Miri si Morgane, ce-s cu porumbeii astia aici, trimisi, retrimisi, jumuliti, chei, aripi belite...... vedeti ca va reclam la protectia animalelor sau ma rog... a pasarilor
In alta ordine de idei, e cam liniste pe aici. Cred ca se apropie depresia de primavara si atunci e grele cu comunicarea
Si pt ca se apropie weekendul, va doresc sa aveti unul placut ca al meu se va petrece pe campul muncii la "info weekend" . Da' nu vine el weekend-ul urmator cand ma duc in tara?Yuppyyyyy!!!
Pupici la toata suflarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Super dulci Laura si Bruno!
Faza cu "ne,yeux,mush" tre' s-o vad si io!

Morgane,iti zic si eu una asemanatoare cu a Biancai, dar de la bunica-mea, care e aromanca:aveam un catel pe care-l chema Patrocle, si de cate ori o enerva , venea in casa si spunea: "blestematu' asta de patrocle, ca-mi vine s-o omor",iar cand voia sa-l faca sa nu mai latre,il punea intr-un cosulet ,il acoperea cu o carpa si-i spunea : "gata, doarme!" (adica "dormi! ")

Taniuca,ce frumos ca pleci in tara!Hai, dupa ce te intorci, veniti si la mine, stabilim o zi care sa convina la toate.

In alta ordine de idei, sapt viitoare facem 3 ani de la cununia civila, nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul!

Pupici la toate bombonicile!

Mergi la inceput