praline belgiene (24)
Raspunsuri - Pagina 5
miri_mik spune:
antren antren p-acilea!
mah, da, ca niste belgience ce suntem, vorbim de vreme. doar ca avem si despre ce sa ne impartashim impresii! une-ai mai vazut dom'le 6 anotimpuri in aceeasi zi?
noi am petrecut Pastele superb: mic dejun ca "la mama acasa" cu hotsoman la oua de ciocolata, si apoi... cu ana de mariuca, cu eric de beatrix si cu parintii din dotare o dupa-amiaza de care am sa-mi amintesc pana or avea copiii copii la randul lor. mai ce frumos e sa ai copil mic si niste prieteni pentru ei! grozav! ca s anu va spun ce poze stie sa faca sotul lui beatrix! sunt idnragostita de astia trei copii (sacha era undeva in fundal)!
p-orma... luni, soacr ain vizita. nu vreau nici sa revin asupra vizitei, nici sa insist... e tot asa cum a fost intotdeauna, zapacita. l-a bagat pe bruno in priza d el-amlinistit doar cu o baie seara. ala mik urla de-mi zgaria urechile. si uite-asa era sa raman fara lapte dupa o saptamana de "tras la vasle".
acu mergem cu gaga iar la medic. suntem abonati. ochisorul ala numa nu s epotoleste. canalul nus e desfunda:( si nu-mi palce. pupici, revin
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
morgane spune:
Miri, am vazut pozele cu Carliontz la furat ooo. L-am ciupit imaginar si l-am scuipat de trei ori "ptiu-ptiu-ptiu", sa nu-i fie de deochi. Si ce mandru e el ca fratior mare! Dar mai mandra este buni, ce cei doi nepotei ai ei.
Vezi ca ti-am trimis porumbelu', stai maine dupa usha.
Fete, da' ce m-am bosumflat ca suntem pe pagina 2.
Oana, ai fost la beestjes en baasjes? Nu a fost chiar asa de spectacular, dar am avut unde merge cu tot familionul, inclusiv Bo cu mantou nou de "hot stuff".
Pupizam toata cutia,
miri_mik spune:
morgane, i-am smuls penele! muuuuuuuuuuuuah! dau de baut cand o fi momentul. colo peste vreo 3 luni, zic io:)))
dah, fetelor, sa va fie nasucul cu rushinica, pai noi suntem de pagina 2mah? vreti sa fac si io reflux de nervi ca sacha?
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
alra spune:
cateva perle culturale romano-olandeze la 2 ani:
"tata, kom mee!"
"a ticat kapot" (adica s-a stricat kapot)
"mooi-e mama" (adica mama e mooi ca isi pusese funda in par, nu va zic insa cum suna )
"nemo a ticat" - adica nemo (!!!) a stricat creionul pe care l-a aruncat ea pe jos sub ochii nostri!
Vacanta cu Laura in Romania
miri_mik spune:
alra, ce mistooooo! auzi-l-as pe bruno ca zice d-astea. el face chestii mai simplute gen: nu mai vrea sa manance, si intinde farfuria spre mine "mami, i a plu - adica nu mai este", insa farfuria e aproape neatinsa:)) sau ilm prind cu telecomand ain mana - n-are voie- ma vede si zice: voila mami! si ma priveste galesh, foarte convingator, ca el nu facea prostii ci doar stia ca am nevoie de telecomanda:))) si ca sa fie cireshica pe tort, ii baga degetel in ochi lui sacha si apoi spune foarte senin: mami "yeux, ne, mush" (ochi nas si gura)
morgane, am rectificat "horoarea". acu cred ca am trimis porumbelul chel inapoi cu numarul corect imprimat pe aripa belita:)))
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
morgane spune:
Miri, primit porumbelu' jumulit. Mercic. Alles oké.
Alra, de curiozitate, nu ai un var pe nume Marius? Asa doar sa ma dumiresc daca-i lumea mica.
Pupici,
morgane spune:
Vreti perle, na:
cand se pregateste de culcare si nu e chiar liniste deplina (asta in vacanta in Ro), Bianca se umfla in pene si zice: "Gata liniste, Bianca vreau doarme!"
Pupici,
alra spune:
hello,
morgane, n-am veri marius, da' sa stii ca lumea nu e prea mare ca vad ca stai in brugge si eu stau la 18km de brugge
miri_mik, daca te-ai duce in ro cu copiii te-ai ingrozi cat de avansati sunt puii de romani crescuti la nord de dunare. acuma cand am fost eu o fetita cu 5 luni mai mare ca laura a articulat perfect si corect "de ce plangi laura?" si un baietel cu 3 luni mai mare a zis "da, hai sa luam ceva" la fel de bine articulat. fi-mea balmajeste pe limba ei (ma rog, limbile ei). eu cred ca sunt 2 factori care intarzie puternic vorbirea: mai intai cresa (adica lipsa unei bone/bunici care sa ii vorbeasca incontinuu) si apoi bilingvismu. da' nu imi fac probleme ca adult care sa nu vorbeasca nu am vazut
Vacanta cu Laura in Romania
Bepii spune:
Tari perlele copilasilor
Eu si acum imi amintesc de parca a fost ieri ce perle scotea fiu-miu desi au trecut 27 de ani de atunci. Era atat de dragalas.... Cand o fi trecut timpul asta frate, ca eu tot tanara ma cred?
Miri si Morgane, ce-s cu porumbeii astia aici, trimisi, retrimisi, jumuliti, chei, aripi belite...... vedeti ca va reclam la protectia animalelor sau ma rog... a pasarilor
In alta ordine de idei, e cam liniste pe aici. Cred ca se apropie depresia de primavara si atunci e grele cu comunicarea
Si pt ca se apropie weekendul, va doresc sa aveti unul placut ca al meu se va petrece pe campul muncii la "info weekend" . Da' nu vine el weekend-ul urmator cand ma duc in tara?Yuppyyyyy!!!
Pupici la toata suflarea
MadyG spune:
Super dulci Laura si Bruno!
Faza cu "ne,yeux,mush" tre' s-o vad si io!
Morgane,iti zic si eu una asemanatoare cu a Biancai, dar de la bunica-mea, care e aromanca:aveam un catel pe care-l chema Patrocle, si de cate ori o enerva , venea in casa si spunea: "blestematu' asta de patrocle, ca-mi vine s-o omor",iar cand voia sa-l faca sa nu mai latre,il punea intr-un cosulet ,il acoperea cu o carpa si-i spunea : "gata, doarme!" (adica "dormi! ")
Taniuca,ce frumos ca pleci in tara!Hai, dupa ce te intorci, veniti si la mine, stabilim o zi care sa convina la toate.
In alta ordine de idei, sapt viitoare facem 3 ani de la cununia civila, nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul!
Pupici la toate bombonicile!