praline belgiene (24)
Raspunsuri - Pagina 19
danyelana spune:
Salutare,
Nu aduce anul ce aduce ceasul.....
Ieri am avut un accident de masina si mi-am vazut moartea cu ochii. Eram singura si la un moment dat am alunecat, am pierdut controlul si m-am dus intr-un potou de pe margine. Noroc ca nu mai venea nimeni, deci nu am mai accidentat alta, ca masina mea s-a invartit de nu-i adevarat. A sarit air-bag-ul, s-au spart geamuri, parbriz si alte alea. A plecat pe depaneuza si dupa cum mi-a zis Eric va fi declasata, deci nu mai poate fi reparata.
Asa ca eu am crezut ca nu mai scap dar totusi nu e asa de grav. Ieri nu am fost la doctor, am zis ca nu ma doare, dar azi am programare ca nu mai pot de gat, omoplat si coloana. Si plus ca am fost tare socata.
O sa va povestesc eu mai mult. Acum plec la doctor.
Pupici.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ardeiash spune:
danyelana: Doamne Dumnezeule! te inteleg perfect .. si eu am avut un accident si stiu cat de greu este. o sa ma rog pentru tine ca totul sa fie ok si-ti tin pumnii /
oana: ce peripetii si cu catelusul saracutul.. cata sperietura... uf.. si nu-l pedepsii prea tare , te rog .. e prea scumpulet.. stiu ca ti-a fost greu .. insa numa un zambet daca-ti da o sa-l ierti.. :) .. e si el mic..
nora: multumesc mult. chiar am nevoie de incurajari
Bepii: bine-ai revenit acasa ! yoooopi! cred ca ai o gramada sa ne povestesti.. multam fain pt pachetel.. nu stiu exact caND NE VOM VEDEA... vorbisem cu mama sa-m ifaca si niste ochelari pt asta mic.. ca-n romania sunt mai ieftini.. aici numai fostele lentile -au costat 100 euro.. dupa ce am stabilit totusi cu mama sa nu-i mai faca.. si-a spart omu ramele.. deci lentilele aruncate la gunoi.. nu se mai pot potrivi cu alti ochelari... deci alti bani , alta distractie.. noroc ca acestia sunt numa 80 de euro..
s-auzim numai de bine! si
ninaM spune:
Sa`ltare!Mai fete,de citeva zile tot incerc sa gasesc o locatie sa iesim si noi de pasti la un gratar,dar nimic!Am dat telefoane peste tot si nu e nimic liber....cica prima zi disponibila e la sfirsitul lui mai...ata ete!
Danyelana,bine ca esti teafara!Doamneee...nici nu-mi pot inchipui prin ce ai trecut!Sanatate multa!
Antwerpenu` mercic pentru azi....m-am simtit super!
Va pupicesc pe toate !
oanademunck spune:
Bai nu mai am timp nici sa respir da tre sa semnez condica si aici:):)
danyelana fata draga, mi-a stat inima cand am citit, bine ca esti bine si ca nu a fost mai grav!!!dar totusi cum naiba ai alunecat? perna de apa sau cum?
Wii!!!!Noi am cautat vro 2 luni la rand prin nu stiu cate orase minunatul Wii, nu er&a nici pe unde-n stoc asa ca vreauuu si euuu sa stiuuu de unde l-atiii luaaaatttt?!!:)
Ardeiash eu nu te cert doar ti-am spus cum iti spuneam si acum 1 an, 2 ani...:)Lasa ca totul va fi bine, cauta cum ti-a spus Nora pe franca si engleza direct la firme, sunt o gramada de locuri de munca trebuie doar sa fii motivat!
gata mi s-au treminat aia 5 minuti de pauza
pupici
whisk
Nora spune:
Oana,noi am luat Wii Sport (consola+jocul) de la Makro din Sint Pieters Leeuw. Si-am sunat inainte sa verificam de-l au. Sambata pi la pranz aveau 9 si noi am luat unu'. Uite aici adresa:
http://www.makro.be/Content/winkels/stpietersleeuw/2/index.html
Of, of, of, Daniela, bine c-ai scapat cu bine!
Bizulici.
Bepii spune:
Fetele, m-am intors si bine v-am gasit!
Ce e drept n-am gasit nici un covor rosu la aeroport pe care sa clac triumfatoare da' nu-i nimic, poate data viitoare.
Vad ca n-ati pierdut vremea, s-a scris en-gross si am citit pe fuga. S-au intampat o gramada de chestii, v-ati distrat sau mai bine zis v-ati destrabalat la pijama party, m-am uitat pe poze si e dovada cea mai clara.
Danyelana, of ce-ai putut sa patesti....cred ca inca esti afectata de accident dar ia partea buna a lucurilor, imagineaza-ti ca puteai sa patesti ceva, esti tinara, fierul adica masina, da-l incolo, o sa-ti iei altul, bine ca ai scapat tu teafara. Am impresia ca si depresia care te domina in perioada asta a avut influenta, ai grija de tine si incearca sa depasesti momentul, gandeste pozitiv. Iti stau la dispozitie oricand ai nevoie sa vorbesti cu cineva.
Eu m-am hotarat ca de 1 mai cand sunt cateva zile libere si Swa va pleca pt vreo 3 zile intr-un tur cu motocicleta, sa stau acasa, m-am cam saturat de drumuri asa ca poate o punem de-o petrecere in pijama sau fara. Adica cu alte haine pe voi nu va ganditi la prostii motatelor!!!
Ramane sa spuneti daca vreti sau nu si cam care din acele zile v-ar conveni. M-as bucura daca puteti veni.
Acu ma duc la treaba ca ce-am gasit in casa dupa 10 zile de absenta.......nu va spun!!! Of, barbatii astia, ce s-ar face fara noi?
Va pup xxx
miri_mik spune:
uelcom bepii! as zice mai multe, dar inca sunt sub soc cu danyelana... mai fata, d-astea-mi faci tu? imi tai avantul pionieresc sa fac scoala de soferi? pai se poate mai? da sa pup, sa treaca, si sper ca nu te-ai zdruncinat prea tare! cat despre fiare, uite o ocazie perfecta sa-ti faca eric cadou una noua, frumoasa si roshie! si fa bine, scoate nasu' din depresie ca ma bagi pe mine in sperieti, si alaptez, nu de alta:)) muuuuuuuuuuuuuuuuuah!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
anamana123 spune:
danyelana, hai, zi-ne ce zis dr! doamneeeee! bine ca ai scapat usor! fizic zic, ca psihic imi imaginez.... pupe multe
bepii, bine ai venit! gata treaba? ai scos casa la liman?;))
suntem bine, in continuare cu muci si tuse toti trei
pupam toate fetele
ps mihaela, cum fu la petrecere? ai ramas datoare cu o povestire....
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
MadyG spune:
Danuta, sper din suflet ca esti sanatoasa ! Doamne , ce m-ai dat peste cap cu ce ti s-a intamplat!
Sus moralul,sa vezi ce soare stralucitor o sa iasa pe strada ta, de s-or ascunde toti sa nu-i orbeasca!
Te imbratisez cu mult drag, sper sa ne vedem curand!
la fata frumoasa !