praline belgiene (24)
Raspunsuri - Pagina 20
ror spune:
, mai ce de mai evenimente, nu pot tine pasul cu voi. Dar sa stiti ca in ficare zi mai bag un ochi pe aici sa vad ce se mai intampla cu voi.
Miri, bafta la scoala, hai ca e misto. Perseverenta stiu ca nu-ti lipseste iar restul o vina de la sine.
Oana, bine ca l-ati gasit pe smecherica, cel care a profitat de un pic de libertate. De, acuma-i catelandru in toata regula, incepe etapa revolutionista.
Asa, eu n-am vazut pozele alea..., unde le pot vedea?
Bepii, bine ai venit acasa, chiar daca e mult de lucru.... Eu zic prezent pe 1 sau 3 mai, caci atunci am liber. Pe 2 chipurile trebuie sa lucrez .
Danyelana, doamnne fereste. Si mie imi statu un nod in gat si unul in stomac cand am citit ce ti s-a intamplat. Bine ca esti teafara, ma rog... Pupicei
Ana, sanatate la toti 3!!!
Madisor, ce bucurie pe voi . Saptamana viitoare iti pot da un raspuns clar. Ideea e ca imi doresc sa vin. Mai sunt cateva detalii, dar o sa le discut cu tine pe privat.
Miha, Nora voua va doresc servici usor.
Ninutule, vad ca esti rasfatata de fete. Bravo si tie si lor.
Carmen, Scumpi, Alra
Ardeiash, weekend-ul asta nu mai ajung la capitala. Trebuie sa-mi spal perdelele si geamurile ca-s cam jegoase, si de, macar atat sa fac inainte de Paste.
Stiu cat de stresata si necajita esti, insa curaj si nu-ti pierde optimismul. Incearca toate variantele posibile si imposibile si incearca sa fii foarte ferma in toate abordarile pe care le faci.
La noi apele sunt un pic tulburi dar sper sa trecem si peste aceasta perioada cu bine si fara prea mult stres. De fapt asta ma omoara (stresul), o fi primavara de vina, ca prea sensibiloasa am devenit.
Cand imi revin, dau cate o strigare la fiecare si multi, multi pupici.
toata gasca si sa ne auzim cu bine,
Ror
alra spune:
aloooo, belgiaaaa?
fetelor daca nu mai puneti mana sa scrieti va promit ca va scriu in detaliu cum a maronit fi-mea iara apa din cada, exact azi, in ziua in care paranormala a facut bec toata casa!
si daca nu bagati vorbe bune va promit ca vin si cu adaugiri despre cat de bine ma simt eu si cum "morning sickness" - cine naiba le-o fi zis asa - e de fapt o stare care se prelungeste toata ziua, si se accentueaza seara si nu imi trece greata decat daca mananc non stop
in alta ordine de idei, si ca sa continui sa fiu nesuferita, ma duc in iunie in italia, trilililili, la lacu como, trililili, am gasit apartament cu curte si ieftin, trilililili, o sa dorm cu fi-mea 'n camera valeleleleu!
Vacanta cu Laura in Romania
alra spune:
baaiiii!!!
sunai la dr ca am fost sa imi ia sange iara la 6 sapt sa vedem cu creste HCG: 39 000!!!
valoarea la 6 sapt la sarcina anterioara fu 14000, deci e cam de 3 ori mai mare!
oricum si analiza de la 4 sapt si asta de acuma zic clar ca sarcina e un pic mai avansata de cat zice data ciclului caci valoarea maxima pt 6 sapt e 31000.
nu am pretentia sa intelegeti tot ce scrisei aici, da nu voiam decat sa va zic ca e de bineee!!!!
luni am eco, tin la curent
Bepii spune:
Lacul Commo zici? Am trecut pe-acolo acum 2 ani in iulie in turul nostru cu motocicleta si am dormit o noapte la niste prieteni ce-au o vila chiar langa lac. Ne-am balacit in apa dar atentie, sunt multe pietre alunecoase si chiar si-n iulie apa era rece. Dar zona este de-a dreptul superba. Noi am fost in apropiere de Gravedona, un orasel dragut si cu multe locuri de vizitat. Zona e ideala pt incarcat bateriile. Ce-as mai merge iar inapoi.....
Danyelana, nu ne mai zici nimic de tine, cum esti?
Fetele, va doresc un weekend super si va pup pe toate.
alra spune:
da da da, langa gravedona mergem si noi: consiglio di rumo ii zice.
cu balaceala o sa vedem, da ma trage ata la plimbari la aer la poalele muntilor. si plaja ...
abia astept, numa la asta imi e capu
Mihaela1171 spune:
buna ziua!
Danyelana oaaaau bine ca nu ai patit tu ceva! cred ca ai tras o super sperietura! cum a fost la doctor?
Ana sper ca va simtiti mai bine ! a trecut raceala?
Miri bafta la scoala de soferi! cum merge?
Alra grea perioada de inceput intradevar, si mie mi-a fosst rau vreo 3 luni, imi aduc si acum aminte dupa 8 ani! ma bucur pentru rezultatul analizelor!
Scumpi tot din grupul gravidutelor, tu ce mai faci? cum iti este? Ati montat mobila bebeului?
Ardeiash cu merge cu job hunting?
Bepii bine ai revenit! cum ai regasit RO? trebuie sa ne povestesti! Legat de 1 Mai noi plecam in Austria, ne intalnim "la jumatatea drumului" cu niste prieteni din RO: bai termale, Baden, munte, Prater si....shopping. Imi pare rau ca nu ne putem intalni, dar va mai fi o alta ocazie. Poate un dans pana atunci?
Va pup, o zi buna tuturor!
Deborah77 spune:
Fetele din Belgia, scuze ca dau buzna peste voi, dar am si eu o intrebare. Cat costa o tricicleta Kettler la voi? Ca as vrea sa-i iau lui bb, dar aici is scumpe tare, si cum peste 1 luna am drum la Bruxelles, poate o rezolv asa. Daca puteti sa-mi dati si site-ul unui magazin, ceva, ar fi super.
Multumesc
danyelana spune:
Buna la toata cutia,
Fete scumpe, va multumesc la toate pt grija ce-mi purtati si pt ca va preocupati pt mine. Eu acum sunt mai binisor. Am fost la doctor care mi-a zis ca in momentul accidentului s-au contractat muschii si articulatiile de la gat, spate si restul si din aceasta cauza ma doare. Ca am avut noroc cu tetiera, centura si airbag-ul. Asa ca mi-a dat miste anti douleur si anti-inflamatoare si o saptamana de stat acasa.
Eric nu zice nimic de o alta masina asa ca pt moment nu prea am mijloc de locomotie. Si nici PC nu am acasa asa ca singura solutie e sa vin la Louvain-la-Neuve la net. Asta e motivul pt care nu mai intru prea des.
De marti nu mai iesisem din casa, am stat numai in pijamale si mi-am plans de mila. Sper sa treaca si starea asta cat mai repede.
Anversu' pupici la amandoua fetele si merci de telefon.
Pupici la toate si merci inca o data.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire