praline belgiene (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Ardeiash super draguta poezia

Oana totusi ar trebui sa faci o incercare cu o editura, cine stie. Nu prea am treaba la Praga decat poate in trecere, dar oricum regula companiei ne impune eneconomy. Apropo, cum este la job?

Nora si eu sunt nostalgica dupa vinerea trecuta si nu ma gandesc decat......la o data aviatoare pentru repetir !!!!!

Apropo, daca vremea va fi frumoasa duminica, nu vreti sa iesim intr-un parc?

Fetelor astazi mi-am altoit propriul copil cum n-am mai facut-o vazut niciodata: am plecat sa alerg - eu pe jos Moni cu bicicleta; mai fetelor si o apuca o logoree de nu mai auzea nimic imprejur si mai si baga viteza, de s-a dus cred 1 KM in fata mea; am inlemnit: vedeam cum se tot indeparta, eu urlam de nebuna sa stea pe loc, ea nimic, pana nu s-a mai vazut deloc; mai avea putin si opream o masina sa ma urc in ea sa-mi ajung copilul, la ce scenarii de groaza mi se derulau prin fata ochilor: Belgia, 'iubitori' de copii, etc; intr-un final, cu limba scoasa de un cot, cu lacrimi de crocodil la ochi, o vad foarte relaxata pe marginea drumului, razand cat de aiurita a putut fi caci a vorbit intr-una si nu s-a mai uitat in spate dupa mine recunosc.....sunt mama obsedata.....dar totusi.....

Pupici si o seara buna!

Mergi la inceput

Fetelor, facem ceva si noi ceva de Paste? Stie cineva vreo locatie?

Si apropo de Paste, pe aici gasim si noi vopsea de oua, mirodenii drob si mirodenii miel? Noi am cumparat in RO dar.....le-am uitat acolo

O zi buna tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

buna, nu sunt in dispozitie bune si simt nevoie sa ma olicai undeva.

tati iara e bolnav, consemnat la domiciliu. incep sa fabulez pe tema vaiii cat suntem de singuri aici, vaaaiii mama e la 2500km, vaaiii daca am prb nu ma ajuta nici dracu.
asta iarna in timp de 3 saptamani consecutive am patit asa: tati pneumonie, eu chiuretaj, laura bronsita rea de tot. nu ma plang, situatia a fost gestionabila ca am fost bolnavi pe rand si am putut avea grija unu de altu, da vazand cum se plang altii ca ii curg mucii la junior, vai ce problema, incep sa cred ca situatia noastra e mai naspa decat vad eu.

mai trece cineva prin asa ceva? probabil ca e o nebunie de moment generata de excese de hormoni

editez ca am uitat sa zic ca am inceput iara puful cu cortizon cu Laura. l-am oprit de o saptamana si a inceput sa tuseasca noaptea din ce in ce mai rau. e dependenta de puf. trebuie sa ma duc sapt viit la dr sa vad care e cauza.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

am revenit sa va zic ca am mancat o tompusa mare si mi-a trecut

relativ la rasism, xenofobie si iesit noaptea pe strada sa va povestesc ce am patit eu anul trecut la strasbourg (acolo facuram concediu)

eram noi intr-o seara la promenada prin burgu vechi si din dorinta de a nu ne intoarce acasa pe acelasi drum am incercat o smecherie si treptat luminile magazinelor au inceput sa dispara, lumea de pe strada sa se rareasca, zona sa devina din ce in ce mai creepy.
iubi cica hai sa ne uitam pe harta sa vedem unde suntem, io nu, ia-te dupa mine ca io am intuitie... no comment

si mai onanaim noi asa 10 minute si parca tot mai nasol era, pana vad un domn pe strada (negru de felu lui), imi iau inima in dinti si il intreb in franceza mea furculisionica "unde ie catedrala". tipu imi da niste explicatii, noi plecam in directia indicata, opuse celei in care mergea el, si dupa ceva vreme il vad ca se tine dupa noi (!!!) compilez rapid ca era evident ca suntem turisti, deci cu bani cash la noi sau cel putin cu visa-e, pe strada nu era mai nimeni, domnu negru se tinea dupa noi.

si pentru a fi tacamu complet se baga in vorba cu noi, raspund politicos - de unde sunteti, din belgia, pai si nu vorbiti franceza, nu ca stam in parte flamanda si ca suntem romani, aaa "BUNA SEARA" - zice el, noi masca - reusesc sa articulez "vorbiti romana". continua in franceza, da vorbesc un pic ca am stat 2 ani in romania, tata lucra la ministeru agriculturii in franta si a fost detasat dupa 90 in romania ca consultant extern.

bai, nu am cuvinte sa va zic de cata cacao m-am simtit numai ca imi trecuse prin cap ca domnu negru s-ar tine dupa noi sa ne buzunareasca. era fiu de diplomat, ma intelegeti!?
se intorsese sa ne scoata el de unde eram si sa ne duca in orasu vechi ...

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

miha : io am cumparat vopsea anul trecut de la carrefour si de la lidl din germania... .. atentie ca astia au terminat cu pastele si chiar daca le -a ramas.. o scot din magazin, ca nu mai au ce face cu ea

cat despre mirodenii drob.. adica ce? eu pun numai marar , patrunjel, ceapa si usturoi verde. usturoi verde cam tragi cu pusca si nu gasesti insa gasesti la supermarcheurile chinezesti ceva care se-aseamana izbitor.. numa ca-i mai lung si f subtire.. sunt multe pe langa bdul anspach... pe langa biserica st cathrine .ca d-aia stiu de ele..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Ardeiash mercic de ponturi; mirodenii pt. drob nu stiu ce contin exact, stiu doar ca in RO au aparut si astea; sau cine stie ce am vazut eu ....la cat de paralela sunt cu bucataria....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bai, nene ce noroc au unele cu barbati bucatari.. al meu tzipa 1data din gura de peste, insa stand in varf de fotoliu : hei.. hei.. vino repede ca a luat foc tigaia.. asa ce m-am enervat..aia chiar luase foc iar el nu lasa telecomanda.. ptiu!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare pralinutze,

Help, sunt in depresie.
Nu stiu daca e de vina primavara sau "pauza" (prietenii stiu de ce)

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Ca veni vorba de chiuretaj duminica le-a invitat al meu pe mamaitza si sora-sa la masa..................Asa ca AMR o zi si cateva ore pana o vad pe coana Rita, jiiiiiizzzzzzzzzzz

Mihaela la job e cool de cool, chair ma bucur de alegerea facuta, acu la inceput e greu, tre sa stim o mie de sisteme si o mie de functii, o groaza de reguli si alte minuni/...... Oricum un lucru e clar: ocoliti Zaventemul pe 1 mai cand e primul meu zbor single(ca pana atunci din fericire suntem in dublu)....saracii pasagerii aia imposibil sa nu trimit pasageru-n vest si sacosa-n est becoze its not evident you know!:)
Nora de cateva zile fac turu prin machelen incercand sa ocolesc filele, poate intr-o zi esti pe acasa ca sa pot sa binnen springen. referitor la poze (merçikes za:)) Un lucru e cel mai important din tot ce s-a intamplat zilele acelea in Ro- si anume in momentul in care avionul a decolat spre Belgia, copiii au zis, uitandu-se pe geam 'GOOD -BY ROMANIA, WE LOVE YOU'-si acum mi-au dat lacrimile atat de mult m-a emotionat momentul ala!!
Miri si azi trecui prin fatza casei tale da mi-era de whisk de atatea ore singur acasa!!Cum mai e cu enterocolita?
Despe, din drobu ala pastreaza o bucatica si pt mine por favorr (echt pe bune acum mi s-a facut pofta)
Alra, am inteles eu bine (pt ca nu am avut timp sa citesc tot din urma)? esti gravid???daca da yup yup ma bucur mult (astea-)s vestile mele preferate, serios!!!!!!!!
noi pe 21 avem doftor iar , sa vedem de ce n-a iesit de data asta, si daca nenea doctorul ne da unda verde in iunie mai incercam o data (si ultima sper eu)
alle, pusisci pusici la everybody

whisk

Mergi la inceput

Oana bafta duminica, ce gatesti?

Danyelana ce putem face pentru tine sa iesi din depreseie?

Fetelor maine sunem invitati la nunta de argint a proprietarilor casei in care locuim; vine tot satul si cica dimineata trebuie sa mergem la ei acasa sa impodobim cu flori....hi hi hi ce obiceiuri....va povestesc cum a fost dupa aceea, dar cred ca va fi foarte.....scurt

pupici si noapte buna !

Mergi la inceput