*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Fetele,noi nu am pus poze pt.simplul fapt ca nu ma duce capul.Ma ajuta si pe mine cineva,am una bucata camera Panasonic cu caseta aferenta,cabluri si fara instructiuni.Poate sa-mi explice si mie cineva,ca la prosti,ce sa fac cu ele?Please!!!

Carmilia si Alex,puiul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

NataliaS,dupa atata timp ti s-a desprins cusatura?Imi pare rau,si mie mi s-a desprins firul din mijloc dar s-a suturat la loc,sper sa fie ok eu sapt viitoare merg la control

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Mitsu-bishu, eu ma pus linkul gresit ,am observat dar nu aveam timp sa modific. ai modificat si datele lui sweetgys? a trimis un PM dar probabil nu ai observat pt ca il citisem eu

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ

Mergi la inceput

uff Natalia , prin cate trebuie sa treci . o sa fie totul ok ai sa vezi . pup si curaj ...... trece

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lala_D

Buna dimineata !
Poftiti si calda si aromata !
Dimineata scrancea Andrei si mai mult adormita m-am dus sa il iau din patut. Cand sa pun mana pe el surpriza: flacaul meu avea picioarele unde eu il pusesem cu capsorul S-a rotit in sensul acelor de ceasornic si probabil ajunsese la ora 6.30 si a sunat alarma..din burtica

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

super tare flacaul tau :-) Matei a reusit sa se intoarca doar 45 de grade ,dar exerseaza:-)))

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

quote:
Originally posted by danonique

Lala 20 felicitari pt vestile bune de la doctor.V-am vazut fotografiile si amandoua sunteti foarte frumoase.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)

multimim de coplimente...revin dupa masa bebelinei sa vaz si eu pozulici si sa citesc povestile nasterilor k sunt in urma...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

N-am mai reusit sa intru de multisor, si v-am simtit lipsa, sa stiti....sa vad daca reusesc sa recuperez din urma...ma pun pe treaba
PUPICI

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Ereena,pe 23 facem 2 luni.Tzamburica al meu plange foarte rar,si zice uneori "oaa" si uneori "maa",in rest "scartaie",cum ar zice sor-mea,scanceste fara a se auzi ceva anume.De cateva zile gangureste,mai ales cand ii vorbesti,e mortal,parca vrea sa raspunda!

Carmilia si Alex,puiul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Am pus pozici de la botez, pentru cine este curios...sunt la capitolul : "eu sunt Bianca"

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Salut ! Am fost ieri la controlul postnatal si mai bine nu ma duceam ca m-am enervat . Deci , cand eu spun ca e ceva in neregula acolo jos nu vorbesc prostii ! Am avut o ruptura vaginala , pe langa epiziotomie , care necusuta s-a inchis de la sine . Vorba vine s-a inchis , ca si acum mai sangereaza . Si o sa mai sangereze pana la noi ordine . Cu alte cuvinte , tre' sa mai suport si durerile , si uscaciunea , si mancarimile ingrozitoare basca vreo doua luni de-acum inainte , cand m-au chemat din nou la control sa vedem daca s-a rezolvat problema . I'm thrilled .

Ergo , sa-mi pun pofta in cui de , ca no way . Or sa mai treaca asa vreo 4-5 luni pana ... pana mea !

Colac peste pupaza am dormit foarte prost azi noapte . Si am niste nervi de-mi vine sa bat pe cineva .

Pusi .

Mergi la inceput