*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

remiclea Vigantolul se da de la 2 saptamani cate 2 picaturi zilnic in toate anotimpurile inafara de vara cand se intrerupe adiministrarea lui , mie asa mi-au recomadat dr asa am procedat la Andrei .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Saluti!

Ne-am intors si noi de la vaccin. Il doare piciorusul intepat, si doarme.

Natalia, Virgo, of si voi cu probleme. Sunt cu sufletul in gura, ca sa va treaca cat de repede se poate.

Cu vergiturile ar trebui sa ne dam mare, e un fel de semn ramas de la sarcina. Cine poate sa laude cu ele, decat noi, mamicile? Deci este medala de onoare. Sa fim mandre de ele.

Miri, hehe, asta e viata. Ne trece totul. Cred ca Eric si Sacha fac echipa de categoria grea. Azi la control are 6,7kg si 60 cm. Sunt aproape la masura baieti noastri.

Ca 12 a fost aniversara noastra, si eu am zacut in pat. Ieri am vrut sa recuperez cumva, si am facut niste gogosi cu glazura de ciocolata pentru sotul meu, ca ii plac. Am mancat si eu cateva de pofta, si la noaptea a fost Eric agitat de atata zahar si am lasat poteca in parcet peste noaptea.

Va pupam cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna, sper sa ma primiti si pe mine in club, am un bebe de 1 luna si aproape doua saptamani.Noi luam vigantol cate trei picaturi, ne-a fost recomandat ca in lunile ce contin litera R,deci in cele reci, sa luam cate trei picaturi, iar in restul lunilor cate doua picaturi.
Va salut si sanatate multa la bebei si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Salutare!

N-am disparut dar mai ca nu mi-a venit sa fug in munti... De o sapt Matei are bronsita si nu merge la gradi si in plus, acum Mihnea e cu muci care ii vin in gat si tuseste ca un om mare. Tare mila mi-e de el saracutul. Dr. a venit si nu are nimic la plamani sau in gat, asa ca nu luam medicamente. Asteptam sa treaca.

De citit v-am tot citit, pozele le-am vazut pe toate in afara de cele ale Isidorei, care nu s-au deschis.

Ne alaturam si noi clubului pufosilor cu 6.450 kg si 64 de cm. Sper sa nu slabeasca acum ca din cauza mucilor nu suge foarte bine saracutzul. M-am uitat in jurnal si Matei avea la 2 luni si 3 zile 7.300 kg, de atunci am crezut ca va fi un obez. era perfect rotund. Dar acum nu mai e cazul, i se vad si costitele.

S-au mai linistit si la noi tensiunile intre frati, deci e atmosfera respirabile. Matei nu a dat semne de regres in schimb a fost foarte agitat si tensionat.
De dormit el doarme singur la el in camera de la 7 saptamani, desi a supt pana la un an si 3 luni si erau nopti cand matrezeam si de 3 ori. Mihnea doarme cu noi in dormitor inca, si planul era sa-l mutam cu Matei in camera de pe la 3 luni, dar nu se prea poate, ca ma tem sa nu-i faca ceva matei. I-a mai aruncat in patut jucarii si perne peste fata
Asa ca mai asteptam pana in toamna cand ne mutam la casa si va fi fiecare cu camera lui.

De soacre si de mame... numai de bine. Am pus niste reguli si limite la primul copil si se respecta si acum. E destul de usor ca ma sprijina si consortul 100%.

Mai citesc si mai revin.Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Virgo, Natalia imi pare tare rau pt problemele voastre. Si eu stat cu emotii vreo 2 saptamani ca facusem o umflatura la un capat al cusaturii si ma si durea, plus ca aveam deja o luna de la nastere si firele nu-mi cazusera inca...Acum s-a retras si umflatura au cazut si firele..saptamana viitoare merg la control (n-am mers la 6 saptamani ca m-au tinut nenorocirile alea de lohii 6 sapt fara o zi si n-am apucat sa ma programez la dr).
Stancutza nnu stiu cum s-a ntamplat dar la tine s-au adunat toate problemele cu alptatul...Oricum ai un curaj si o determinare fantastice. Eu nu cred ca as fi rezistat si as fi apelat de mult la formula.
fetele ca sa treaca.

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Fetelor tocmai mi-a venit alocatia fetei pe luna febr.
Nu tb sa-mi dea si pe ianuarie - luna in care s-a nascut? Voua tot asa v-a venit - incepand cu luna urm. celei in care ati nascut?

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Alina, Mathias e nascut in decembrie si a primit prima alocatie in ianuarie. Deci cred ca din pacate, asa e....Romania, tara mea de dor ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Multumesc Ven de raspuns. Apropos, vreau si eu sa te laud ca esti tare sexoasa si iti sta super bine tunsoarea! Si copii sunt minunati!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

isi, esti binevenita! orishicand! evident! muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by kalosalina

Fetelor tocmai mi-a venit alocatia fetei pe luna febr.
Nu tb sa-mi dea si pe ianuarie - luna in care s-a nascut? Voua tot asa v-a venit - incepand cu luna urm. celei in care ati nascut?

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

asa vine, pe fractia din luna nasterii vine la sfarsitul celor 2 ani.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput