*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (10)
Raspunsuri - Pagina 9
matgravidut spune:
quote:
Originally posted by ramonab
Buna fetele cochetele!
Citesc aici si vad ca aveti probleme cu sanii, cu cusaturi, si tare ma intristez.Va pup pe toate luuuung , poate va mai alin un pic si sper sa treaca repede repede.
Mai fetelor, se poate ca unui bebelus de 2 luni jumate sa ii fie pofta cand vede pe cineva mancand?
Eu ma prapadesc de ras cand manac ceva in fata lui si il vad ca se uita cu niste ochi mari la mine si isi manaca buzele si da din maini si din picioare de parca ar zice Da si mie!!! Da daca e asa, apoi spuneti-mi sa nu mai fac de astea, ca eu tare bine ma distrez cand face asa.
Stiti ce vreau sa va mai intreb? Voua v-a rams pe burta dunga maro?
Eu am o dunga de toata frumusetea de sub sani pana jos, si tare mi-e urata si nush cand o sa scap de ea si mai ales daca o sa scap.
Cat am fost gravida nu am avut-o, nush de ce a aparut dupa. Ma enerveaza de mor, nici nu imi vine sa ma uita la mine din cauza ei, mai ales ca mi-a ramas si un pic de burtica, parca nu ar fi destul.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=12
Ramona, s-ar putea ca bebe sa te imite. Vede ca iti misti buzele si face si el dupa tine. Am incercat si eu cu Bianca.
Cat despre dunga aia maro... oh yeah... o am si eu. Mie mi-a aparut foarte tarziu in sarcina, iar acum parca nu vrea nici cum sa plece. Zici ca am fost taiata pe mijlocul abdomenului...
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca
(03.Feb.2008)
isidora spune:
Natalia,Virgo,naspa situatie!
Sper din suflet sa se rezolve repede!!Am si eu niste emotii pana la controlul de 6 saptamani de numa'.Multumesc Irynouka si Laura de raspunsuri!La mine deranjul n-a fost f.mare,ca Ioan a vrut sa fie un gentleman...desi a venit cu o manuta sub obraz si cu 3.800,am scapat cu colul intact,vaginul ciupit jumatate de cm. iar in jos un cm.Iar la sor'sa cu doar 2.800 ,m-a taiat in avans dr. vreo 3 cm dar parca recuperarea a fost mai lunga ca acum...
Laura D,povestea n-am scris-o inca,dar nici nu stiu daca sa o scriu sau nu ca e prea happy si dulceaga si nu stiu daca intereseaza A FOST totul asa bine...si cum am visat.
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si Ioan 3 sapt.
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi
matgravidut spune:
Fetele cu vergeturi...
Va dau un link pentru un produs care se pare ca este foarte bun:
http://www.bio-oil.info/en/home
Nu stiu daca a folosit cineva. In Europa se gaseste numai in Anglia. Se pare ca face minuni. Eu de cand am nascut tot incerc sa il cumpar si nu resusesc sa prind momentul cand aduc in magazin, iar daca nu esti pe faza tot timpul se vinde ca painea calda.
Azi trebuie sa sun la unul dintre magazine sa vad daca l-au adus.
Tratamentul cu Bio-Oil dureaza 3 luni. O sa va spun cum evoluez...
deocamdata crema mea obisnuita de vergeturi nu ma ajuta cu nimic. Mi-arata fundul de zici ca m-a zgariat o armata de matze :)). Asta a fost singurul loc unde nu am dat preventiv cu crema cat am fost gravida.
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca
(03.Feb.2008)
Carmilia spune:
Irinouka,felicitari pt."curba"
Hai c-am "tradus":bebele meu plangea de foame si de somn.M-am tinut tare sa renunt la formula,dar vad ca nu merge,a ras 150 ml si a adormit...
Carmilia si Alex,puiul mic
anca.b spune:
Nu sint bune!! Vezi ca daca ai camera ca si a mea (panasonic vdr-d160), cablul usb nu a fost inclus in pachet si mi-am cumparat separat. cele cu capete rotunde sint pentru alimentat in timp ce transferi poze sau te uiti la tv, ca sa nu folosesti bateria. un capat se introduce in transformator si unul in camera.
Sa duci camera cu tine cind iti cumperi cablu usb.
quote:
Originally posted by Carmilia
Anca,Ereena,la camera am 2 cabluri,unul cu 3 culori pt.TV si unul cu ambele capete cam ca firul de la boxe,cilindric,dar mai gros si n-am astfel de gaura in computer.Nu stiu unde se baga ala,in...
Sunt nervoasa,Tzamburica al meu parca ne-a auzit ca vorbim de plansete si de vreo ora imi ofera mostreE treaz de la 6,cred ca i-e somn,dar nu stiu ce sa-i fac sa adoarma
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
Carmilia spune:
Ereena,multam de link.E Panasonic NV-GS27.Problema e computerul...
Laura Ioana spune:
Salutare, zuzici
Virgo, Natalia am inteles ca aveti problemute Imi pare rau si sper sa va vindecati cat de repede.
Si eu primesc in seara asta rezultatul la nenorocita aia de scurgere, sunt f curioasa ce-o fi.
Fetelor tare vreau si eu inregistrarea cu bebelusii vorbitori de limbi straine Pliiiz. ID-ul meu este lauricisolomon
Am primit rez de la cordbloodcenter si celulele sunt suficiente pt un receptor de 36,4 kg E putin tare....nu mai stiu cine a zis ca avea rez pt 22 kg, parca Alina023 Spune-mi si mie ce trebuie sa fac daca nu vreau sa platesc. Nu mai vreau sa pastrez sangele, ptc e pt o perioada prea mica
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
anca.b spune:
acum 2 picaturi pe zi, direct in gurita, cu pipeta. acum o luna i-am dat 3 picaturi, la recomandarea medicului pt ca avea fontanela frontala f mare. la vara vom trece probabil la o picatura pe zi.
quote:
Originally posted by remiclea
am venit si noi de la vaccin si a fost puiul mic destul de cuminte. speram acum sa nu faca febra. si acum va intreb pe cele care dati Vigantol la bebei. ce doza le administrati?
Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada
poze botez
cat am crescut...
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
Laura Ioana spune:
Thea are fontanela frontala micuta, adica ~1,5 cm in loc de 2,5-3 cm si ii dau de la 2 sapt cate 2 pic/zi. Eu sper sa nu aiba vreo problema din cauza dimensiunii...
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
anca.b spune:
natalia, sint cu Detralex doxa maxima (6 pe zi) si local Hemorzon crema (ca supozitoare nu am reusit sa-mi pun). acum am inlocuit cu crema de galbenele si parca e mai bine.
isidora, merci de pont. daca nu-si face efectul pina la capat detralexul, o sa incerc si cyclo