*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

multumesc fetelor de raspuns. doctorita mea e o tuta. mi-a prescris 3 pic/zi si m-am uitat pe prospect si la 3 pic/zi e considerat supradozaj. nici nu stiu ce sa fac. si daca nu o intreb eu, nu-mi spune nimic de starea puiului, o intreb eu : da cate kg are? da cati cm?etc

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada
poze botez
cat am crescut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Asa stiu si eu: alocatia vine doar pe luna completa. Ziceti ca deja ati primit banutii? Pai si eu am fost azi pe la banca, dar am uitat sa cer un extras de cont . cred ca imi era in pauza neuronu'!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

si mie mi-a venit alocatia si tot pe februarie. de indemnizatie stie cineva cum vine? din luna in care s-a nascut copilul sau de cand am bagat actele?

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada
poze botez
cat am crescut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Raluca, eu cred ca indemnizatia se socotste din mom. in care ti s-au terminat cele 42 zile de concediu de lauzie obligatoriu dupa nastere. De ex. eu am nascut pe 26 dec., mi s-a terminat concediul ala de lauzie pe 4 febr., mi-am depus dosarul pe la sf. lui februarie (puteam sa-l depun chiar pe 5 febr., normal). Sunt curioasa si eu cand primesc primul "salariu de mamica".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Salut fetele si pup bebelusii frumosi. Chiar daca nu scriu, va citesc in fiecare zi si vad toate pozele cu bebelusi si mamici care mai de care mai sexi si mai frumoase.
Mai aveam si eu din cand in cand mici intrebari dar citind aici am aflat raspunsuri, pentru ca mai erau si alte fete cu aceleasi intrebari.
Noi suntem bine, Matei e foarte cuminte, mananca, se joaca si doarme. Mai face el caca verde, dar am aflat ca nu e o problema. Eu am racit ieri un pic dar sper sa-mi treaca repede cu paracetamol si ceai cu lamaie.
Noi o sa avem botezul pe 28 aprilie, a doua zi de Paste si o sa fim doar in familie si masa de dupa o sa fie foarte neconventionala, am rezervat la pizza hut, la dorobanti la terasa.

Isidora eu de ce nu pot vedea pozele tale? Incerc de cateva zile si nu merge. Trebuie sa fac eu ceva anume?
A, am si o rugaminte sa-mi trimita si mie cineva filmul cu limbajul bebelusilor (id mess camelia_harjau) sau sa-mi zica de unde sa il iau. Multumesc frumos.

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana 6 ani pe 1 februarie
Matei nascut pe 4 februarie
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

V-a sosit alocatia pe luna februarie????? Si eu de ce nu am primit-o?
Eu azi am scos trusoul bebelusului,am mers cu micutu si ne-a prins o ninsoare cu soare de n-ai vazut asa ceva.Cand l-am ridicat pe Razvan din carucior si m-am uitat la fata lui avea saracu fata plina de praf ca a suflat putin si vantul.
Si ziceti ca sa astept un an pana imi trece dunga maro? Pfoaiiii!!!!!
Noroc ca vergeturi nu am decat una singura, o linie de fapt langa buric, ca nush ce faceam si cu alea.
Na da cum zicea Galaxi, cred, sa ne mandrim cu ele ca sunt dovada unei sarcini.Eeee da si cand ti-e plin corpul nush cat de bine te mandresti.

Tot ii bine ca mi-a trece pana la urma ca eu m-am speriat ca o sa raman cu ea, nu ca asa purta eu tricouri scurte, ca nu am ce arata, dar asa la un costum de baie tare rau ar arata.Chiar ce o sa fac vara asta? O sa fac plaja imbracata?
Ce probleme mai am si eu cand lumea e plina de alte nenorociri.

Scuzati momentul.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Multumesc Lala de raspuns!
Acum ca tot veni vb de indemnizatie, am si eu o nelamurire: cand se depune dosarul? La sf celor 42 zile de lauzie sau a celor 126 de zile concediu maternitate? La mine de ex cele 42 de zile au trecut de mult, dar mai am din cele 126 pana pe la inceputul lui aprilie.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Iuluia82, unde esti mama draga? Daca ne citesti mai da si tu un semn.Si alte fete care de mult nu le-am vazut pe aici, va stit voi, intelegem ca aveti bebei micuti ca si noi toate de altfel, dar macar un salut sa stim ca sunteti bine voi si bebeii.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by kalosalina

Acum ca tot veni vb de indemnizatie, am si eu o nelamurire: cand se depune dosarul? La sf celor 42 zile de lauzie sau a celor 126 de zile concediu maternitate? La mine de ex cele 42 de zile au trecut de mult, dar mai am din cele 126 pana pe la inceputul lui aprilie.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Oricand dupa cele 42 de zile . Ai insa in vedere ca dureaza strict pana implineste copilul 2 ani indiferent cand il depui. In general se depune cam pana cand implineste baby 3 luni.Indemnizatia vine la 2 luni de la depunerea dosarului.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Eu stiu ca dosarul se depune dupa ce se finalizeaza zilele de concediu - 126, pt ca in acest dosar trebuie sa depui si decizia de suspendare a contractului de munca...pe care o primesti cind se termina concediul medical, in urma unei cereri pe care o faci catre conducerea unitatii in care lucrezi. este totusi posibil, daca tu doresti, sa soliciti suspendarea contractului de munca inainte de finalizarea celor 126 de zile. asta in caz ca te avantajeaza la bani, ceea ce ma indoiesc.

quote:
Originally posted by kalosalina

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput