Mamici norocoase de sept-oct2008(28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Si la mine tot la fel tabelul zice baiat cu sanse 50-50%.Acum si dacao fi roz sanatos sa fie si frumoasa ca tati ca deobicei fetitele seamana cu tata.

Diana
16+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

denisa job-ul meu se menanca cu pastrarea si valorificarea traditiei populare romanesti. organizam actiuni culturale cu diferite ocazii: zilele satului, omagierea diferitelor pesonalitati ale judetului, acum de Paste voi organiza o expozitie-atelier de oua incondeiate si icoane, in toamna fac targul mesterilor populari, diferite sesiuni stiintifice cam asa.
in fond: tot ce tine de folclorul romanesc, de conservarea si promovarea traditilor populare.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La mine este 58% baiat si 42 % fata.

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ma apuc de treaba cea mai grea pregatirea pentru mers la dr. adica epilatul: e teroare pentru mine cam de 1 luna jumate incoace.Voi cum va epilati?Ce folositi?Poate imi dati si mie o idee sa ma descurc mai usor.

Diana
16+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Delphinas, multumesc pt. raspuns.
Felicitari pentru job-ul pe care il ai. E ceva deosebit in sine dar si prin frumusetea lucrurilor pe care le faci.
Cred ca are si unele parti mai putin placute dar oricum cred ca mergi la munca cu drag si iti place ceea ce faci.
Hai ca mi-ai inseninat ziua: mai sunt si lucruri frumoase, deosebite prin natura lor care sunt facute de oameni normali, ca mine, ca tine..
Te-am pupat

viitoare mamica de septembrie 2008

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

La mine la fix se potriveste...am 27 de ani...UM am avut in noiembrie si o sa nasc un baietel!
Am verificat si la mama si tot la fel se potriveste. Oricum normal ca exista si exceptii, nu-i sfant tabelul chinezoilor astia

16+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Si la mine la fel, 42% fetita si 58% baietel. Insa in luna conceptiei (decembrie) imi apare fetita.

Dintoteauna mi-am dorit un . De la o vreme insa nu mai stiu ce vreau , ma gandesc doar sa fie sanatos. Sunt foarte curioasa insa doar pe 10 Aprilie ma primeste medicul, cred ca s-a saturat de mine de la atatea ecografii cate mi-a facut pana acum cu iminenta mea cu tot

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Puiutzul nostru

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

giulianna mie imi iese 58% sanse de baiat
eva felicitari pt. lasatu' de fumat!!! buna treaba! bravo! vad ca si la voi tati va fi de fata la nastere! ce fain..!
dyanira la noi tati intra mereu cu noi la eco! si am vrea si la nastere sa asiste! pt nastere insa vom merge impreuna la un curs de 3 sapt despre ce si cum..legat de flocisori..eu cu lama ii termin
felicic felicitari pt bebe si inimioara lui! hai noroc si la mai mare!
alinush draga crestem..da si voi! deja 8s...parca ieri anuntai sfioasa cele 2 linutze! azi.is mai activa ca trag chiulu un pic cu munca

Oana
16+
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Oana, despre ce curs prenatal e vorba? Unde se tine? Mi-ar placea si mie insa la noi in Baia Mare nu am auzit sa fie nimic de genul acesta.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Puiutzul nostru

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Eu am o maaaarreeeee problemaaaaaa...alegerea numelui!
Ne-am sucit...ne-am invartit...si eu si tati...am cautat pe toate siteurile posibile si imposibile...nu ne putem hotari la niciunul. Aveam pregatit nume de fata dar de baiat...cucu Tati zice ca mai avem o gramada de timp dar eu nerabdatoare cum sunt...vreau sa stiu

Voi stiti de pe acum ce nume vor avea bebeii vostri? Mai e cineva ca mine?

16+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput