Mamici norocoase de sept-oct2008(28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

pup buticutzele!
sunt in culmea fericiririi dupa o noapte de nesomn si de griji. Paranoia a invins si dimineata am fost la eco sa-l vad pe bebe. S-a cam speriat doctorita cand m-a vazut, vroia sa ma consulte, eu nu si nu, ca vreau sa-l vad pe bebe si atat. Este bine sanatos are 2cm si i-am auzit inimioara. in urma cu 2 sapt. avea 0.65cm, creste ca Greuceanu, manca-l-ar mama.!Apropo, eu am inceput sa vreau fetita9am fost in vizita la nepotele si sunt absolut delicioase), iar al meu zice ca mai vrea un cocoshel in casa, ca nu-mi mai face fata singur. Daca il pun si pe fox la socoteala ar fi 3-1 pentru putzurici, nu stiu daca imi convine.
ma duc sa mananc, citesc in urma si revin!
bafta fetelor la eco! Facem galerie!

8+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

La nastere parca nu as vrea sa asiste dar acum la ecografii chiar mi-ar place sa vada.Si oricum la varsta asta de sarcina ecografiile sunt abdominale.Apropo pe voi v-a urcat vreodata pe masa pentru control??Ca pe mine nu.Data trecuta cand am facut nu a putut sa vina si am vazut apoi ca ii parea rau.
Am uitat sa va zic dar de ieri sunt in cincediu medical.Am racit putin si am luat decizia ca e mai bine pentru BB sa stau acasa.Asa ca acum am timp sa stau cu voi

Diana
16+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Felicic, felicitari!!!!! Sa se faca mare si voinic bebele tau!!! Felicitari si la mai mare!!!

Dyanira, multe ceaiuri, miere si lamaie!! Multa sanatate.
Mie mi-a facut control de 2 ori. O data cand am avut sangerarea si a doua oara cand mi-a luat si secretia vaginala pt analize.

viitoare mamica de septembrie 2008

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

oanasm, pai sunteti deja veterani! 17 saptamani! OAU ! Si ce activa esti azi!

teomaria iti tin pumnii stransi pentru azi, sa fie asa cum iti doresti! La fel si tie dyanira. Eu mai am asa de mult pana o sa aflu ca voi parca vorbiti chineza!

EvaF si Delphinas In primul rand vreau sa va dau curaj sa nu cedati "pofetlor" de a fuma. Cel mai simplu ar fi, cred, daca ati inceta sa vedeti tzigarile ca pe ceva dezirabil, si le-ati vedea ca nefumatorii ca pe ceva extrem de nesuferit. In al doilea rand, o mamica de la un alt topic unde activez eu, care este consilier pe alaptara la o fundatie a avut o "pacienta" de care trebuia sa aiba grija. Azi ne-a povestit. Aceasta pacienta, desi i se spusese de multe ori ca fumatul dauneaza grav lu' bebe, era tare incapatzanata. Deznodamantul? Bebe a murit in burtica la 37 de saptamani. Bine, ea fuma cam 10 tzigari pe zi... dar 10 tzigari nu-i deloc mult... nu vreau sa va sperii ci sa va incurajez... nu stiu daca si reusesc

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Alinushca, eu tocmai spuneam ca nu poftesc deloc la tzigari si ca sper sa o tzin asa toata viatza! Dar multzumesc, oricum, pentru sfaturi!! Insa, sa stii ca exemplele altora nu motiveaza mai pe nimeni, pe mine in nici un caz. Eu nu voi mai fuma si nici nu voi bea cafea (cafea nu stiu daca nu voi mai bea niciodata, dar nu pe timpul sarcinii) pentru ca o iubesc foarte mult pe bebelina mea, nu ca nu stiu cine nu stiu ce a patzit...

14+

Poze cu noi

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Tabelul chinezesc mi se potriveste la Inisa dar nu la bb2, tabelul zice baiat echo zice fata

Astept alt tabel, imi place sa ma "joc"

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Felicic, sa-ti traiasca voinicul!!! (sau voinica )

14+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

in momentul de fata eu poftesc bere. si cum sunt in timpul programului, va trebui sa ma multumesc cu o bere fara alcool pe care o voi cumpara nu stiu de unde.
doamne nu imi sta capul la chestionare. nu stiu ce o sa ma fac eu luni.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Delphinas, am o intrebare dar este in afara subiecutlui nostru comun dezbatut in ultimele luni aici: sarcina
Ce anume faci la munca: consultant artistic??? Am tras cu ochiul si mi-a trezit curiozitatea; recunosc ca suna interesant!!

viitoare mamica de septembrie 2008

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

la mine tabelul zice baiat cu sanse de 50-50%....eu cred ca astept pana vinerea viitoare cand sper sa imi spuna "roz"...na acuma zic si eu.....si daca e bleu numai sa fie bine si sanatos si frumos ca mami si ca tati...hai ca am luat-o razna deja

Andreea12+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput