Mamici norocoase de sept-oct2008(28)
Raspunsuri - Pagina 8
dyanira spune:
Eu acum ma chinui cu aparatu dar cred ca trec si eu la lama in curand
Diana
16+ sper la un
denisa.g spune:
Giulianna, iti impartasesc problema 100%
Sunt la fel ca tine: ma gandesc in fiecare zi la nume. Cand vb cu el ii zic bebe!! Apoi iar ma gandesc la nume si efectiv nu pot!!!
Mai avem cateva luni bune pana cand va trebui sa ne hotaram . Sper sa nu fim asa de nehotarate pana la sfarsit.
viitoare mamica de septembrie 2008
14 +
AlexaM spune:
Buna fetele,
N-am mai postat de mult, dar va citesc in fiecare zi. Vin si eu cu cateva noutati: la bitest mi-au iesit 1:3208 sanse de sindrom Douwn...asa ca sunt linistita acum.
Am insa alt motiv de paranoia: am avut niste iritatii...se pare ca de la candida si am folosit de cateva ori flucinolol ...dr mi-a spus ca nu e permis in sarcina...asa ca l-am aruncat dar tare ma invart pe toate partile ca am facut o prostie cat mine de mare cu toate ca pe prospect scrie ca poate fi folosit in sarcina dar putin timp si pe suprafete mici. Voi stiti ceva de asta?
O veste buna: l-am simtit pe bebe. zielele trecute eram in pat asteptam sa adorm si am simtit ceva fluturandu-se prin burtica...o senzatie diferita de orice altceva dar asemanatoare cu niste gaze...tare mult m-am bucurat.
De aflat ca carucior avem...nu am aflat inca...am programare la eco abia pe 14.04.2008. Pana atunci...asteptam.
Multa sanatate!
Alexa
16+
bobo junior
_giulianna_ spune:
dyanira eu ma epilez cu ceara
E atat de atenta si calda cosmeticiana mea incat as suporta orice durere. Plus ca eu sunt mai paroasa de fel, am tenul deschis si firul de par negru negru si gros...imediat cum incepe sa iasa se si vede asa ca nu ma risc sa bag din nou lama ca-mi creste din nou padure
Asa obisnuiam, fuga fuga cu lama, rezolvam situatia si a doua zi incepea din nou sa creasca. Ma exasperase, nu mai suportam sa ma fac o data pe zi. Incepusem sa ma fac singura acasa, cu benzi sau cu ceara rece, dar nici asa nu mai puteam, ramaneau fire de par, pe la spate nu vedeam...asa ca de vreo cativa ani sunt fidela epilatului cu ceara calda. E super!
16+
Mamica de septembrie 2008
anca81 spune:
Giulianna, si noi suntem in situatia voastra, insa pentru fetita. De baiat ne plac Eric, Tudor, Alexandru, Matei. La fetita insa - nu ne-am gandit la nimic. Pe nepoata nostra o cheama Alessia Nicole, ambele nume imi plac dar normal ca nu le pot copia. Voi la ce nume de fetita v-ati gandit?
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Puiutzul nostru
15+
EvaF spune:
:) Giulianna, noi am ales deja primul prenume, ramane middle name-ul, am vrea ca bebe sa aiba si un al doilea prenume, totusi. Il vom anuntza cand suntem siguri de sexul lui bebe. Oricum,noi am ales nume si de fetitza si de baietzel.
La noi a fost mai greu. Am cautat nume care sa fie semnificative si usor de pronuntzat si in romana si in franceza. Pentru fetitza, vroiam Erika, dar nu se poate, in Franta Erika este un petrolier care a poluat coastele franceze.
Am tot cautat nume internatzionale. Mie mi-a prins ff bine numele meu cand locuiam in Franta, nu au fost probleme. Asa am cautat si noi, un nume cu care bebe sa nu aiba probleme nicaieri in lume.
Succes!! O sa stii pe dinafara site-urile de nume, asa am patzit si eu. Dar degeaba, numele vine tot din capul lui mami si tati, sa stii!
14+
Poze cu noi
BEBE
denisa.g spune:
Alexa felicitari pentru vestile bune!!
Eu abia astept sa simt si eu bebele . AM mari emotii!!
O prietena care a nascut deja a folosit fluocinolol cam 1 sapt. pana a aflat ca nu e bun. Nu avut nici un efect negativ si nu a influentat sarcina in nici un fel. Asa ca, daca nu este altcineva care sa iti zica ca ar putea fii probleme, linisteste-te!!
Anca, daca e fetita ne-am gandit la Mara sau Delia. Dar mai cautam. La baietel, desi baietel e ce-mi doresc nu am nici o idee.
Eu m-am elipat pana acum cu ceara dar nu mai pot. Acum:LAMA!!!!
Noroc cu ea ca altfel eram mancate:))
AM redus epilatul :adica inainte de control si atat (noi oricum avem interdictie la capitolul sex).
viitoare mamica de septembrie 2008
14 +
AlexaM spune:
Giulianna, la fel suntem si noi...pt fetita parca ne-am hoatrat dar pentru baiat...nimic nu suna cum trebuie.
Dyanira, eu folosesc lama...creste mai repede dar e mai simplu si usor de folosit. Eu sunt norocoasa din punctul asta de vedere ca nu sunt paroasa deloc si sunt si blonda...
sanatate
16+
bobo junior
JulyMorning spune:
Io cu numele am o idee... adica o preferinta, inca nu-s foarte sigura, dar in afara de asta nu-mi place nimic. Nici nu ma pot hotari daca sa fie 2 nume sau unul. Tati nu s-a opus total la preferinta mea, dar nici n-a sarit in sus de bucurie. A zis ca mai negociem. Si pt baietel am tot o preferinta, da' momentan cica e fetita :)
Chiar ... spuneti-mi si mie ce parere aveti voi... 1 sau 2 nume... si de ce ati ales asa.
_
Our future determines our past
Fasolica de S16+
_giulianna_ spune:
Ancuta noi aveam pregatit pentru fetita Anna Teodora
Teodora pentru ca asa a chemat-o pe bunica mea pe care am iubit-o nespus de mult. Acum mi se pare cel mai frumos nume, nici nu concep sa nu am o fetita pe care sa o cheme asa. Cand am aflat ca-i baietel nu mi-a parut rau decat de un singur lucru: ca nu va avea numele asta
La fetita imi mai plac: Diana, Mara, Sabina, Bianca, Raluca, Sonia....mai aveam o gramada care-mi placeau dar nu-mi mai vin in minte acum.
16+
Mamica de septembrie 2008