Mamici norocoase de sept-oct2008(28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

am uitat sa va invit si pe voi la bere fara alcool. dar mai am, nici o problema. mmmmmmmmmmm e asa de buna. si langa magazinul de unde am cumparat e cofetarie mirosea asa mumos. nu m-am putut abtine si am cumparat si o praji cu lamaie. am ospatat mazarica, acum....nani-nani coca-mamii dar mai am de facut chestionare.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by dyanira

Eu acum ma chinui cu aparatu dar cred ca trec si eu la lama in curand

Diana
16+ sper la un

Dyanira, eu tot cu aparatul ma epilez (un Brown). Nu simt nimic, dupa atatia ani de epilat...Nu stiu de ce e asa greu la tine. Cu lama e oribil, creste repede si aspru, nici nu se pune problema.
Iar ceara fierbinte nu e recomandata in sarcina, fetelor, dilata capilarele!

Edit: ma gandesc cu groaza cum ma voi mai epila eu singurica cand burtica va fi mare...O sa trebuiasca sa dau dovada de ingeniozitate...

14+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Delphinas, cum esti tu cu berea sunt eu cu inghetata.
Chiar acum pap una.
Cred ca nici vara nu mancam atata inghetata cat am mancat in ultima luna .

viitoare mamica de septembrie 2008

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Pai daca mai vreti tabele, uite aici inca www.obfocus.com/calculators/gender.htm" target="_blank"> unul

La mine cel de pe DC nu se confirma...si eu m-am luat dupa el pentru ca la fetita a nimerit-o! Asa ca BB2 a fost conceput intr-o luna buna pentru baietei si...a iesit fata. Pe celalalt tabel pe care vi l-am pus mai sus, prima oara (la prima fetita) mi-a zis ca e baiat, acum imi zice corect ca e fetita...
Asa ca...nu prea am incredere...

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

alexa felicitari pt rezultatul la test si mai ales pt fluturasi!!!!!!!!!!!
legat de numele lui bb noi vrem un singur nume (asa am si eu si sotul si ne pare in regula..oricum toata lumea il va chema dupa un singur nume..nu dupa ambele) si sa fie cat mai scurt..adica sa nu se poata scurta...poci...adica...de exemplu adrian-adi, adisorsi cine mai stie cum vor sa-l alinte bunicii...inca nu ne-am decis...mai degraba ne distram cu nume d egenul (Gheorghita-Aurel..ce parinti denaturati...ne batem joc de bietu' prunc)
acum serios vorbind...ne sta in gand "Alex"..vom vedea

Oana
16+
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

legat de nume, eu am mai zis Teodora sau Teodor si mergem pe un singur prenume. de ce? in discutia cu un preot mi-a spus ca omul are un singur suflet nu 2, asa ca sa pun copilului un singur nume. nu vreau sa credeti ca sunt cea mai bisericoasa dintre voi, dar mi-a rama in cap chestia asta si avand in vedere ca si eu si sotul avem cate un singur nume, asa va avea si mazarica.
Codruta ????? dumitale pe unde te preumbli azi?????

poze

primele hainute

Mergi la inceput

Reiese ca e baietel!!!
Multumesc kid!! E si amuzant!!:))
Din ambele variante reiese ca e baietel :) Ar fi atat de bine!!

14 +

Mergi la inceput

kid e criminal bb ala care danseaza pe site-ul care ni l-ai dat tu. e super bestial tipu

poze

primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Sotului meu ii plac Amalia si Daria pentru fetita. Giuli, Teodora e un nume foarte frumos, chiar imi place

Ne vom hotari oricum dupa ce aflam ce este. Mai e timp. Noi vrem 2 nume, adica mai mult eu, am avut doar unul singur si m-am gandit ca ar fi bine sa aiba de unde alege, in cazul in care mai tarziu va prefera unul dintre ele.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Puiutzul nostru

15+

Mergi la inceput

Fetelor, sotul meu are 2 nume. Pana in liceu toti i-au zis pe un nume. Toate bune si frumoase: intr-o zi a venit caasa si le-a zis parintilor sa nu ii mai zica asa sa ii zica pe cel de-al doilea nume.
Si de atunci asa a ramas.
Din liceu i se spune pe al doilea nume. Acum insa daca se intalnescu cu cineva din general ii zice pe primul nume.
E cam ce ai spus tu Anca, a avut de unde alege. Noi tot 2 nume vrem sa-i punem.

14 +

Mergi la inceput