Mamici norocoase de sept-oct2008(28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

felicitari teomaria pt bebelina. si sper sa ramana asa pana la capat. si veti fi 3-2 in casa.
dyanira nu fi suparici ca bb nu a vrut sa iti arate ce e. fii bucuroasa ca totul e bine si ca e in grafic.
fetele eu de la starea care o am mi-e asa de rau de imi vine sa . am un feeling super ciudat, de parca ceva nu e in regula.
sper sa imi revin cat mai repede.
va pup si va doresc o seara minunata in continuare.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

mea culpa teomaria...am scris la repezela..scorul e de 3-2..asa ca intrebarea e valabila.. Ce zice sotul?

Al meu m-a innebunit vrea s a fie fata..cred ca e singurul barbat care vrea sa aibe numai fete...

*** AniS ** 9+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

anis, ti-am vazut fetitele. cu asa ingerasi, orice sot ar vrea numai fete. sa-ti traiasca!

13+ si superfericita mamica a lui Mihnea - 1 an si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Nushulica, FYI am updatat eu listuta...tu esti ok ca parca nu te-am vazut azi activa...

kllemi, te-am trecut si pe tine in lista, cand afli DPN sa ne spui, ok?

Teomaria, ti-am trecut si tie caruciorul in dreptul numelui

Alexam, felicitari pt. fluturasi....frumos

Kid, a propos de tabele pe care sa-l luam in considerare? La tine s-a potrivit la ambii copii? Cel de pe DC la mine nu se aplica, fiimea trebuia sa fie baiat se pare dupa calculele lor , cel de-al doilea insa se potriveste la ea, si acum imi spune ca ar fi baiat...eu insa nu prea cred in chestiile astea, ramane sa ne lamurim la ultrasound, care aici se face in jur de 18 saptamani fara eroare, caci le e frica tare sa nu-i dai in judecata, si e bine sa nu te obisnuiesti cu un sex, ca la nastere sa ai parte de altceva cum am mai auzit

Vis-a-vis de nume, noi o sa asteptam sa-l vedem la fata pe bb sa vedem daca i se potriveste numele pe care i l-am ales . Eu sint bucuroasa tare ca maine e ultima zi de lucru pe saptamana asta, vineri fiind Vinerea Mare din Pastele Catolic, iar luni e lunea Pastelui, si iar avem liber.....iuhuuuu, nu va spun ce rau imi pare

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Buna dimineata burtici. Se pare ca tot eu o sa va servesc azi cu laptic, ceiuc, cioco sau ce preferati voi.
sa o credem pe teomaria ca mai intarzie, dar trebuie sa fie foarte bucuroasa ca are in burtica o bebelina.
azi se pare ca ma simt ceva mai bine, dar aseara aveam o senzatie ca sufletul imi este gol, ca nu mai am nimic pe dinauntru.
oricum eu va doresc o zi buna, plina de bucurii, serviciu usor celor care muncesc, odihna placute celor care sunt acasa.
si bineinteles cate un si cate o la fiecare dintre voi.

poze

primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Buna dimineata burticutelor!

O zi frumoasa si fara greturi va doresc

16+
Mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata fetelor! Nici eu nu ma simt prea grozav azi, e foarte frig (-2 grade) si ma doare rau spatele, in zona bazinului. Oare as putea sa ma dau cu ceva unguent? Denisa, tu ai vreo recomandare pentru durerile de coloana? Delphinas, mie o cafea cu lapte si zahar te rog, dimineata asta nu am reusit inca sa beau.
Mimihoo, pozele tale sunt extraordinar de frumoase. Ai un talet innascut.
Teomaria, felicitari pentru , sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa.
Dyanira, iti tinem din nou galerie pentru baietel peste o luna, pe 10 Aprilie merg si eu si tot la un sper.

Va doresc o zi minunata tuturor

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Puiutzul nostru

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

'neataaa si de la mine!!
Merci pentru felicitari burticile...sper s-avem toate vesti bune!!
Delphinas, servesc si eu o cioco de la tine...de la 6 sunt treaza, dar incerc sa pun filmuletele si pozele (nu-s cine stie ce , dar e mai bun decat nimic),se incarca greu - cum termin le atasez; da'...ce-i cu starea asta de spirit??!!vrei bataita??stai linistita ca bebe e bine, ai sa vezi
dyanira, felicitari si tie pentru bebe miscaret
anis, pentru tati e OK orice ..sanatosi sa fim; in ceea ce-l priveste pe sotul tau, ti-am zis eu, vrea sa mearga la sigur...daca primele 2 i-au iesit atat de frumoase, a treia va fi si mai

Va pupacesc pe toatefara exceptie!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">13+ sper sa raman
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

munta bafta azi la eco anca. sa dea DD sa fie ce vrei tu.
si vorba evei: sa vina agitatele:

poze

primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Delphinas, nu merg azi la eco, doar pe 10 aprilie. Daca ar fi dupa mine m-as duce zilnic sa vad ce face galusca dar nu ne primeste nenea doctoru'

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Puiutzul nostru

15+

Mergi la inceput