Mamici norocoase de sept-oct2008(28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

da....buna seara...acum am vazut ca mergi pe 10 aprilie. si cu bicicletele pe nas si tot nu vad. mama mama, zilele astea le-am ajuns. m-am ramolit de tot.
oricum lasam agitatele sa faca galerie. sunt asa dragute

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

'neata tuturor
teo, felicitari pt fetita, daca asta iti doresti sa speram ca nu se transforma
sa ma bag si eu in dicutia cu numele
la noi daca va fi baiat va fi sigur vlad, strigat vladut pana se face galigan ... sau si dupa ...
pe cand cochetam cu ideea gemenilor, urmau ca preferinte david si dragos
daca e sa fie fetita avem de ales intre: vladuta (sigur ne injura toata viata...... imi place mult numele asta ha ha ha) thea, deea, maria si mara
oricum ar fi vor avea un nume in buletin, si un derivat din sf gheorghe ca nume doar de botez, dupa numele bunicii mele si a bunicului sotului
o zi frumoasa si fara greturi tuturor burticilor!

guguloi 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

'Neatza burticilor!

Sunt si eu cu pe voi!
Sa ne-ajute Doamne-Doamne sa inceapa inca o zi buna !

12+

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mambishp spune:

'Neatza burticilor!

Sunt si eu cu pe voi!!
nu am mai scris de mult dar de citit mai citesct!
o zi usoara din toate punctele de vedere si abia astept sa vina week-end-ul

Mambishp
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

stup nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

quote:
Originally posted by mishi

quote:
Originally posted by AlexaM

Buna fetele,

Am insa alt motiv de paranoia: am avut niste iritatii...se pare ca de la candida si am folosit de cateva ori flucinolol ...dr mi-a spus ca nu e permis in sarcina...asa ca l-am aruncat dar tare ma invart pe toate partile ca am facut o prostie cat mine de mare cu toate ca pe prospect scrie ca poate fi folosit in sarcina dar putin timp si pe suprafete mici. Voi stiti ceva de asta?

la prima sarcina am patit si eu ceva asemanator, mi-a aparut o iritatie, ca niste basicute care ma deranjau si am dat si eu in paranoia. eu sunt sensibila la lenjerie care nu e 100% bumbac si cred ca am purtat ceva nu tocmai potrivit si, se stie bine, in sarcina secretia este putin mai abundenta, de unde probabil, m-am iritat putin.
am sunat disperata la dr sa-mi fac o programare. dr a zis ca sunt nebuna, mai aveam o saptamana pana la programarea deja facuta, eu, nu, "cred ca am herpes" ii spun. bineinteles ca nu m-a crezut, mai ales cxa nu manifestasem niciodata astfel de simptome, dar ce vrei, in capul meu erau numai tampenii. in fine, ma primeste, ma consulta si-mi zice "asta nu e herpes, nici macar nu arata asa nasol, dar de unde aberatiile astea?", ma intreaba. " eu ca sa-i zic, ca stau numai cu ochii pe net si citesc si prostii pe langa lucruri bune, am dat din umeri. mi-a zis sa-mi dau cu nidoflor, dar foarte putin si pe suprafata mica, o data pe zi, alternat cu carpicon, unguent. bineinteles ca mi-a trecut. dupa sarcina, nimic. acum, culmea, iar mi s-a intamplat dar am stiut deja povestea si iata-ma, cu carpiconul la indemana, nici nu mai incerc nidoflor, poate merge doar asa.

13+ si superfericita mamica a lui Mihnea - 1 an si 8 luni

Mersi mult de tot de raspuns...eu fac acum niste spalaturi cu bicarbonat si ceai de galbenele, pelin si urzica moarta. Dar deocamdata nu prea da rezultate.

Multa sanatate!

16+
bobo junior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna sa va fie inima 'burtici mici' deocamdata...... eu astazi nu m-am simtit prea bine, am fost la analize, mi-a luat aia vre-o 3 eprubete de sange, am ajuns acasa si am mai dormit vre-o 2 ore sa zic, eeeeee si ce sa vezi,cand m-am trezit m-a luat o ameteala de imi venea sa cad pe jos, dupa care mi-am revenit.......asta este viata-i dura se mai intampla si din astea, oricum eu va urmaresc,ave-ti grija de voi si de bb

Mergi la inceput