Mamici norocoase de sept-oct2008(28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Felicitari fetelor care si-au vazut ingerasii sau chiar simtit!

Eu am sa ii pun lui bb 2 nume, macar unul din ele sa ii placa.Daca ar fi dupa mine as prefera ca numele si religia sa fie aleasa de copil.bineinteles mai incolo.

Eu ma simt mai bine...mi s-a invinetit mana de unde mi-a luat sange.asta e unele asistente nu stiu meserie.

Mi-am luat azi si o crema ot burtica de la mustela si asa merg cu ea si ulei de masline..sper sa scap si de data asta fara nici o vergetura...ca tare mandra eram ca nu am nimik dupa 2 sarcini.

In schimb imi e foame mai mereu acum..si sunt stresata s anu ma ingras, dupa experientele anterioare credeti-ma ca e f greu sa iei 23 dekg si tu sa scapi la nastere doar de 6-7

*** AniS ** 9+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

sunt de acord cu anis legat de dr.spock.
iritatie sau secretie mai abundenta nu inseamna mereu candida. trebuie facut examen de secretie. la mine a iesit negativ si iritatiile au trecut cu nidoflor(in cant f. mica) si carpicon. cred ca examenul de secretie e obligatoriu cand ai suspiciuni.

13+ si superfericita mamica a lui Mihnea - 1 an si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Intru pe fuga sa scriu macar 2 cuvinte...maine incerc sa pun si filmuletul si pozele.Deci...se pare ca vom fi o fetita (nu garantam , dar dr. a zis ca asa pare deocamdata), avem 13S si 6zile(ultima data eram cu vreo 4 zile in urma ,acum cu 2 zile inainte) 6,36cm, 83g, toate aspect normal, lichid amniotic in cantitate normala, batai inimioara 158/min., pliu nucal 1,9mm...si super fericite
Va pupic pe toate...multumesc de galerie si la cat mai multe vesti bune

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">13+ sper sa raman
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

klemi eu am aflat sexul la 12 saptamani si 4 zile.
anis unde ti-ai recoltat? Se mai intampla sa faci vanataie si daca te masezi dupa ce iti iau ele sange. Si eu sunt patita la Medlife mi-au invinetit mana si eu nu stiam ce ma doare.
Legat de nume: pe mine ma cheama Miruna. Cat am fost la scoala+liceu nimeni nu mi-a zis asa toti, inclusiv profesorii imi ziceau Mitza. Acasa mi se zice altfel iar dupa liceu abia a inceput lumea sa ma strige Miruna si eu sa ma obisnuiesc cu numele. Pe Alexei il cheama Alexandru si ii zicem Alexei (nu m-am pus de acord cu sotul daca sa il cheme Alexandru sau Alexei si am facut un compromis). BB2 va avea un singur nume dar inca nu am decis, mi se pare ca mai avem atat de mult timp. Daca era fata o chema Esther.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

FELICITARI pt ! teomaria

12+

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Felicitari teomaria! Fetita sa ramana!

Celelalte fete unde sunteti? dyanira? cine mai trebuia sa mearga la eco? nu ne spuneti? stati pitite sau sarbatoriti pe undeva?

16+
Mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

teomaria felicitari!!! Sa fie sanatoasa si la termen!O sa fiti 2 la 2 in casa...ce zice sotul?

*** AniS ** 9+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

M-am intors si eu fetelor.
BB e ok, e dezvoltat in limite normale , e mai mare decat perioada de la ultimul CM adica are 16 sapt si 6 zile.L-a vazut si sotul s-a emotionat tare de tot.Dr a zis ca nu e cazul sa fac triplu test ca totul e ok ecografic.Se misca intr-una e un jucaus cum a zis sotul meu cand l-a vazut cum se misca la eco.
Dar din pacate e si pudic(deh seamana cu taica-su) nu a vrut sa ne arate ce are intre picioare chiar daca l-a tot bazait nenea doctoru el a stat intr-una cu picioarele incrucisate.
Poate data viitoare dar mai am de asteptat 1 luna.Asta e!

Diana
16+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Multumesc fetelor pentru galerie dar o sa mai am nevoie de ea peste o luna.

Diana
16+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

FELICITARI si voua dyanira pentru bebel pudic si jucaus dar care creste ca fat-frumos intr-o zi cat altii in ...Eu iti fac galerie in continuare pt .
Sa fiti sanatosi!

12+

MommyMagda

Mergi la inceput