Mamici norocoase de sept-oct2008(28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Denisa, la Rusa. Cu el am nascut, asa ca merg tot pe mana lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Sa nu ziceti ca tin secret numele: daca e baiat Matei Gabriel, daca e fetita Mara Cristiana. Eu am vrut 2 nume, desi eu am unul singur. La noi nu au fost probleme cu alegerea numelui, eu am propus si sotul a fost de acord. Mai greu ne-am hotarat pentru bebe 2 daca va fi baiat, parca se terminasera numele frumoase de baieti.
Am facut testul propus de Kid si la primul corespunde, la al 2 lea iese fetita da DD!

9+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

esti o SUPEREROINA SANZIANA mi-a placut f,f,f tare povestea ta sa fiti sanatosi amandoi si iti tin pumnii pt. bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

quote:
Originally posted by AlexaM

Buna fetele,

Am insa alt motiv de paranoia: am avut niste iritatii...se pare ca de la candida si am folosit de cateva ori flucinolol ...dr mi-a spus ca nu e permis in sarcina...asa ca l-am aruncat dar tare ma invart pe toate partile ca am facut o prostie cat mine de mare cu toate ca pe prospect scrie ca poate fi folosit in sarcina dar putin timp si pe suprafete mici. Voi stiti ceva de asta?

la prima sarcina am patit si eu ceva asemanator, mi-a aparut o iritatie, ca niste basicute care ma deranjau si am dat si eu in paranoia. eu sunt sensibila la lenjerie care nu e 100% bumbac si cred ca am purtat ceva nu tocmai potrivit si, se stie bine, in sarcina secretia este putin mai abundenta, de unde probabil, m-am iritat putin.
am sunat disperata la dr sa-mi fac o programare. dr a zis ca sunt nebuna, mai aveam o saptamana pana la programarea deja facuta, eu, nu, "cred ca am herpes" ii spun. bineinteles ca nu m-a crezut, mai ales cxa nu manifestasem niciodata astfel de simptome, dar ce vrei, in capul meu erau numai tampenii. in fine, ma primeste, ma consulta si-mi zice "asta nu e herpes, nici macar nu arata asa nasol, dar de unde aberatiile astea?", ma intreaba. " eu ca sa-i zic, ca stau numai cu ochii pe net si citesc si prostii pe langa lucruri bune, am dat din umeri. mi-a zis sa-mi dau cu nidoflor, dar foarte putin si pe suprafata mica, o data pe zi, alternat cu carpicon, unguent. bineinteles ca mi-a trecut. dupa sarcina, nimic. acum, culmea, iar mi s-a intamplat dar am stiut deja povestea si iata-ma, cu carpiconul la indemana, nici nu mai incerc nidoflor, poate merge doar asa.

13+ si superfericita mamica a lui Mihnea - 1 an si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

MommyMagda nu esti singura care esti la servici,multe subiecte pierd si eu si ma enerveaza atat de tare lucru asta ca imi vine cateodata sa renunt la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

legat de numele copilului, cred ca m-am hotarat, in caz ca e fetita.
la mihnea a fost mai simplu, eu dorindu-mi o fata din tot sufletul l-am rugat pe sot sa aleaga el mai multe nume si eu sa iau decizia finala. a venit "pe tava" cu : luca, mihnea si cosmin. singurul care mi-a placut a fost mihnea si al 2-lea nume eram hotarati sa fie george, dupa tatal lui, pe care n-am apucat sa-l cunosc. si-a dorit din tot sufletul un nepot si n-a apucat sa-l vada, dumnezeu sa-l odihneasca. asa l-am botezat mihnea-george. daca e fata, imi plce foarte mult numele "eva". mi-a placut tot timpul si se pare ca si soltului meu ii place. ca al doilea nume, de sfant, cred ca va fi "andreea" desi sunt multe fete cu numele asta, dar e forte placut.
om trai si om vedea!!!
daca e baiat....nu stiu, n-am nici o idee.

13+ si superfericita mamica a lui Mihnea - 1 an si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ca vorbiti de carti,,,,Luati-va cartea lui dr SPOck, cresterea copilului de la 0 la 5 ani...e extraordinar de buna..mai ales pt cine e la primul copil.
O sa gasiti acolo multe raspunsuri atunci cand o sa fiti cu bebe in brate si nu stiti ce are.

*** AniS ** 9+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Kllemi multumesc frumos pentru complimete...da povestea lui Dragos a fost una cu final fericit pana la urma, desi ne-a dat multe emotii!
De data asta sper sa fie o nastere mai "linistita"

9+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Mishi, avantajul numelui Eva este faptul ca e un nume rar. Eu am fost singura din scoala cu numele acesta, apoi singura din facultate (si la Bucuresti si la Strasbourg). Nu e deloc agreabil sa ai zeci de persoane in jur care sa poarte numele tau. Din pacate, numele Eva devine o moda, vad eu, asa ca in curand nu va mai fi asa de rar.
Un alt lucru care imi place la numele Eva, nu l-a transformat nimeni in diminutiv. E greu de diminutivat si e un nume f scurt. Eu urasc numele care devin diminutive.
Acum, ce sa spun si eu...ai ales bine acest nume.

14+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Vedeti cu candida. ca e cam prietena arcinii fara sa fiti voi de vina, din cauza ca ph vaginal se cam modifica , de vina , sunt hormonii.

In afara de clotrimazol crema , nimik nu merge.

*** AniS ** 9+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput