Mamici norocoase de sept-oct2008(28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Kllemi, poti sa vezi incepand de la 15 sapt. Eu asa am citit si am auzit multe persoane. Dar depinde daca vrea bebe sa-ti arate. De exp. cumnata mea nu a stiut pana la 24 de sapt. Nu vroia beb sa-i arate. De fiecare data cand mergea la eco bebe statea cu fundul la ea si nu i-a aratat.
Acuma depinde mult de bebe.
Succes ca bebe la tau sa iti arate devreme sa ai timp sa te hotaresti: nume, al doilea nume......

viitoare mamica de septembrie 2008

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

:-)) lauretta, multumesc, n-ai vazut pozele sotului :;
eu am facuit echo' la 12 saptamani, dar cred ca la 16 sapt. va fi mai clar. Dar, mi-a spus o tipa langa care am stat cand am asteptat la doctor ca ei i s-a spus ca va fi fetita (parca) pana in luna 7, dupa care s-a sucit treaba spre baietel .. deci e cam nesigura totusi in perioada asta
gata, plec acasa! O seara buna!

Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

'Neatza burticilor!

Bafta fetelor ce merg la eco!!!!
Sa veniti numai cu vesti bune !!!!!
Vreau sa fac si eu parte din galerie : (pentru respectivele culori de carucioare dyanira ; teomaria, andreea galerie pt ce vreti voi)

12+

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ce rau imi pare ca nu pot sa stau si eu mai mult de vb. cu voi......ooooooffffff serviciu asta care imi ocupa tot timpul. sper sa prind si eu printre picaturi subiectele care le dezbate-ti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

mercic mult denisa eu nu am decat 10 spt, deci nu prea am ce sa vad acum, oricum merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by MommyMagda

'Neatza burticilor!

MommyMagda

Neatza?! E trecut de 17h00...Somnic de frumusetze?

14+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Imi pare rau Denisa, fratior nu am...
Si eu am mare nevoie de inspiratie la capitolul asta...nici un nume de baietel nu mi se pare potrivit. Parca nu exista nici unul frumos. Ma gandeamla Andrei ...dar sunt atatia Andrei deja...

habar n-am...vom vedea

Alexa

16+
bobo junior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Daca tot vorbiti despre nume, ma bag si eu.

Noi am stabilit numele copiilor acum mai bine de 10 ani. Pentru baiat - Sergiu, pentru fata - Iulia Elena (Elena dupa soacra mea, care nu mai este in viata). In ziua in care trebuia sa-l declaram pe Sergiu, ni s-a parut incorect pentru el sa aiba doar un nume, in timp ce surioara lui (vedeti ce convinsi eram ca o sa avem si o fata? ) o sa aiba doua. Asa ca i-am spus si Mihai. Acu' nu stiu ce o sa ne facem daca o sa fie tot baiat, ca n-am cazut de acord la un nume. Mie imi place Radu, si pentru ca al doilea nume a devenit si el obligatoriu , ma mai gandeam la Stefan. Sotul ar fi de acord cu Radu, ii place si lui, dar "Radu Stefan? Vrei sa-l cheme ca pe Mazare?" .

Nushulica, iti mai dau si eu niste date pentru lista, daca nu te superi : DN 24.07.1974 si Sergiu Mihai (11.05.2005)

Lili 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

Ei, la familia mea e "'neatza" anytime! Formula de salut general valabila la orice ora a zilei! as fi vrut eu ca de-abia acum sa ma fi trezit, dar din pacate azi-noapte am stat 2hjum. cu ochii in tavan asteptand somnicul
Altfel, am avut musafiri incepand de ieri dim. si de-abia acum m-am pus la punct cu ce-ati mai dezbatut. tare interesante subiecte, dar eu sunt inca la serv. si .......

12+

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Ada, sa-ti traiasca bebele mic din burtica si Sergiu!! Sper sa fie fetita.
La ce dr. esti???

viitoare mamica de septembrie 2008

14 +

Mergi la inceput