Mamici norocoase de sept-oct2008(28)
Raspunsuri - Pagina 15
Mimihoo spune:
fetelor, ati scris nu gluma! abia am reusit sa termin de citit pana acum capitolul asta, dar nu mai stiu de la care am facut pauza. oricum, ma bucur ca sunteti in verva. Am fost si eu la echo si .... mi-au spus ca 80% fata, dar nu este sigur. Saptamana trecuta avea 55mm si 52 gr. si s-a miscat tot timpul. Am vazut ca intreba cineva de vitamine, eu am ales GNLD, e adevarat ca sunt cam scumpe dar stau linistita ca sunt bune (Formula IV, Omega3). Am fost la dr. si dupa a 2 intalnire m-am decis sa-l schimb. M-am programat la dr. Mendez de care am auzit numai de bine (nici de Hudita nu auzisem de rau) si sper sa ma hotarasc.
In rest, aceeasi lipsa de pofta de mancare, aceeasi greata in fiecare zi si la orice ora si tot asa.Abia astept sa-mi creasca burtica ca acum abia se vede (sunt la aceeasi greutate de 6 saptamani). Astazi am repetat teste de chlamydia,si sper sa fie ok acum.
Ne-am hotarat la nume si a fost relativ simplu: daca-i fata: Sofia (am cedat eu - vroiam Maria)si daca-i baiat: Stefan
cam asta-i pe scurt ce s-a intamplat in ultimele 3 saptamani cat am lipsit :-)
va pup si sarcina usoara!
13+
Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida
kllemi spune:
buna fetelor, ma baga si pe mine cineva in listutza???? pleeeeeease, DN 21.04.1980 UM 15.01.2008 DPN inca nu stiu ca nu mi-au spus, sper sa aflu cat mai curand, pupici
dyanira spune:
Giulianna arata bine semnatura ta.Mi-as dori si eu una la fel.
Incerc sa ma autosugestionez sa nu fiu dezamagita si trista daca dr imi va spune ca e fetita.Sa nu credeti ca sunt nebuna dar asta simt acuma.
Diana
16+ sper la un 
laureta spune:
quote:
Originally posted by felicic76
lauretta: da, 14 sapt. aproximativ. eco morfo de trim 1, hai ca incerc un 10.00 sau 12.00![]()
8+
aluna
foto
Fain ne vedem acolo, is dupa tine, sa ti randul bine
O prietena de a mea a avut la un moment dat o problema la Iosup. Se intra dupa cum s-a venit. Asta nu mi se pare corect ca este cabinet particular unde dam o gramada de bani si pentru asta e programarea. Ca asa, venim toate la 5 dim facem liste si asteptam

Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
denisa.g spune:
Mimihoo, felicitari pt bebe!! Sa-ti creasca mare si voinic.
Acuma daca ne-ai dat voie sa stii ca m-am uitat la pozele tale: sunt superbe!!! Felicitari!! In multe locuri unde ai facut pozele am fost si eu si am vazut aceleasi lucruri surprinse in pozele tale dar sunt de-o frumusete rara asa cum le-ai surprins tu. 

Alexa , pentru tine multi 

Nu ai si un fratior poate ma inspira daca e baietel 
viitoare mamica de septembrie 2008
14 +
Boo spune:
Ma bag si eu in discutia de nume. Noi aveam stabilit si pentru fata si pentru baiat, evident dupa multe cautari. Asa ca acum ca bebe s-a hotarat ce vrea sa fie, o sa-l cheme Alexandru. Si o sa aiba un singur nume.
Buburuza
asa creste Buburuza
digeka spune:
Fetelor, la cat s-a discutat aici cartea cadou a Evei - na ca m-ati convins si pe mine si am facut si io camanda 

pe toate si vreau acasica, cred ca nu ma retin mult la servici.
O seara buna va doresc.
10+
laureta spune:
Mimihoo, ma bucur ca ai revenit. Te tin minte din cauza pozelor superbe.
Bebelica al tau va avea pozele cele mai reusite
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)