Mamici norocoase de sept-oct2008(28)
Raspunsuri - Pagina 14
cristineescu spune:
Vorbeati de metode de epilat. Va mai zic si eu una. Am un aparat de tuns special pentru zonele intime care tunde fff mic si este f practic.
La numele de fete adaug subscriu si eu pentru Anna dar in acelasi timp imi place si Mara sau Sara la fel de mult.
Daca o sa ne dea DD un baiatel o sa-i spunem generic "Bebe" pentru ca nu ne putem decide la un nume
Am citit liste intregi de nume de baieti si chiar ne umfla rasul ca ajunsesem la Jesus
La serviciul suntem deja 3 colege gravidute si toata lumea zice de noi ca stralucim de .. fericire.
Adevarul este ca pe mine m-a ferit DD de greturi si ma simt minunat.
O sa ma duc si la piscina la Lia Manoliu si va tin la curent cu conditiile. Oricum pentru a intra acolo trebuie sa ai adeveritna de la medicul de familie - ceea ce mi se pare f ok.
Imi place cu voi
Va pup si va doresc o zi superba.
Cristina
14+
Medic: Nastase, CFR2
laureta spune:
quote:
Originally posted by felicic76
am incercat si eu metoda calendarului chinezesc, dar am probleme: pe bebe l-am conceput in feb cand aveam 31 ani si 11 luni si iese. Daca pun 32 ani iese
. ne lamureste "nenea Iosup" pe 25 aprilie.in privinta numelui sotul alege un nume si eu unul. Pana aici de acord. Daca este fetita vrea sa o cheme anca(imi place si mie), ramanand sa aleg eu un al doilea nume in asa fel incat sa nu se creeze o "cacofonie", numele nostru de famelie incepe cu CO. M-am gandit la Teodora sau sofia, dar mai am timp sa ma razgandesc, mi-ar placea si marina.
Ehehe si acum problema, daca este baiat vrea sa il cheme......Vasile, fara discutie. Ce voi face, nu shtiu, ca nu ma pot pune cu nebunu". Eu vreau Mihnea. Deja cand ma suna, maica-mea ma intreaba"ce face vasilica?". Degeaba i-am nexplicat ca vor rade copii de el la scoala, ca este mielul vasilica,
nu si nu. O tine pe a lui. Iar eu nu cred ca pot sa fug din spital sa declar copilul, nu? Asa ca voi fi mama de "vasilica".
Numai sa fie
sanatos ca pana la urma o fac si pe asta si vad ce negociez de la domnul sot ca sa accept.
![]()
8+
aluna
foto
La ce ora ai echografia? Poate ne vedem
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
felicic76 spune:
lauretta: la 15.00, dar acum as vrea mai devreme, mai dimineata, pentru ca Este Vinerea Mare si plec la Predeal seara. Spune-mi tu la ce ora ai ca sa pot reprogama apropiat de tine.
8+
aluna
foto
AlexaM spune:
Denisa, imi pare bine ca iti place numele Lia. Si mie imi place tar emult, dar fiind sora mea nu il pot folosi la bebe meu. Sor'mea e tare incantata de nume si foarte apreciata pt el...e singura din scoala. (are 14 ani)![]()
Sper sa simtiti toate cat mai repede fluturashii....sa va bucurati de bebei...asa mai direct....
Ma inscriu si eu la galerie.
sanatate!
16+
bobo junior
Anculet spune:
Fetelor subiectul meu preferat...nume de bebei
Eu imi doresc baiat...si ne-am gandit sa-i punem un singur nume si sa fie de sfant Andrei (si am mai tinut cont de numele celor din ambele familii...acum nu umplem neamul cu nume asemanatoare),iar daca ar fi fetita...Stefania (desi mie imi place la nebunie Gloria
)....dar pana aflu eu ce bb am,mai dureaza!
8+
laureta spune:
quote:
Originally posted by felicic76
lauretta: la 15.00, dar acum as vrea mai devreme, mai dimineata, pentru ca Este Vinerea Mare si plec la Predeal seara. Spune-mi tu la ce ora ai ca sa pot reprogama apropiat de tine.![]()
8+
aluna
foto
Eu am programarea la ora 11.00, este echo morfologica de 20 de sapt, tu cat o sa ai atunci? 13 sapt?
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
cristineescu spune:
Buna fetelor,
si eu va citesc de multa vreme dar numai pe fuga pentru ca nu prea am timp. Recunosc insa ca abia astept sa ajung acasa, sa imi iau calculatorul in brate sa ma relaxez citindu-va. Dupa o zi de munca este dreptul meu la rasfat :)
DPN-ul meu este 12.09.2008 si sper la un baietel. Voi afla abia peste 2 saptamani.
14+ si merg la DR. Nastase de la CFR2.
Va pup.
Cristina
a-rose spune:
dragutzelor, 
mult succes azi la eco !!!! sa vedem ce carucioare se mai impart diseara !
rose
felicic76 spune:
lauretta: da, 14 sapt. aproximativ. eco morfo de trim 1, hai ca incerc un 10.00 sau 12.00
8+
aluna
foto

. Daca pun 32 ani iese
. ne lamureste "nenea Iosup" pe 25 aprilie.in privinta numelui sotul alege un nume si eu unul. Pana aici de acord. Daca este fetita vrea sa o cheme anca(imi place si mie), ramanand sa aleg eu un al doilea nume in asa fel incat sa nu se creeze o "cacofonie", numele nostru de famelie incepe cu CO. M-am gandit la Teodora sau sofia, dar mai am timp sa ma razgandesc, mi-ar placea si marina.
nu si nu. O tine pe a lui. Iar eu nu cred ca pot sa fug din spital sa declar copilul, nu? Asa ca voi fi mama de "vasilica".
sanatos ca pana la urma o fac si pe asta si vad ce negociez de la domnul sot ca sa accept.