Mamici norocoase de sept-oct2008(28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Mersi mult de raspuns Denisa si Oana.

Oana felicitari si ti epentru fluturasi...am inteles ca l atine e deja obisnuinta ...eu doar de doua ori l-am simtit pana acum.

Dupa al doilea test ... se pare ca o sa am un baietel.. o sa fie fff fericit sotul.

sanatate.

16+
bobo junior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Si eu sunt de acord cu voi, fetelor, in povestea cu un singur prenume. Eu am trei prenume, Eva Anne-Marie, si tot Eva imi spune lumea...Sotzul meu tot trei nume are...Desi i se va spune clar pe un singur nume (pe care l-am ales fff scurt), noi dorim sa aiba bebe doua prenume printr-un rationament simplu: sa il singularizeze, daca exista sanse sa mai aiba cineva acelasi nume respectiv prenume, e mai greu sa aiba acelasi nume si toate prenumele identice. De fapt aceasta si este logica mai multor prenume, sa fim mai usor identificati din acte (la scoala, facultate, etc). Noi, cel putzin, asa gandim. Sa ii punem si un al doilea prenume, desi am ales deja prenumele care va fi uzitat.

14+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Eu am si problema ca asociez numele cu persoana.
Adica imi place numele Raluca dar este o persoane care imi este atat de antipatica incat pana si numele nu imi mai place. Adica n-as putea sa-i spun copilului meu asa sub nici o forma.
Poate e o tampenie dar la mine tine.

viitoare mamica de septembrie 2008

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Kid, eu facusem deja testul pe care ni l-ai trimis tu si mi-a iesit baiat. Nu stiu ce sa zic, doctoritza a zis ca sansele cele mai mari sunt sa fie .
Vad ca la toate tabelele posibile, imaginabile, imi iese ca voi avea . Pe 7 aprilie, la urmatoarea eco, o sa aflu si eu sigur!!!

14+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Pe Inisa o mai chiama Ana-Maria, e nume frumos dar... prea lung daca pui si numele de familie

La bebelica o sa punem numai un nume care si i fie si nume de botez si gata.

kid2003, si la tabelul tau zice la fel ca acum e baiat la Inisa se potriveste.

AlexaM, felicitari pentru baietel

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Denisa, acelasi lucru mi se intampla si mie si din motivul asta am ales sa punem nume bebelului un nume pe care nu il poarta nimeni cunoscut de noi.

De exemplu pt fetita ne-am hotarat la Iulia....si poate al doilea numa Anna...Nu mai stiu pe nimeni cu numele astea. E sora mea care se numeste Ana-Lia dar i se spune Lia asa ca nu se confunda persoana.

Pt baiat ne gandeam la Matei...tot asa nu stim pe nimeni cu numele asta...dar nu ne-am hotarat inca.
TRebuie sa sune si bine impreuna cu numele de familie...sa nu dea cacofonii sau eu stiu...probleme la pronuntie.

16+
bobo junior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Eu as inclina spre un singur nume... eu am unul si mi-e ok asa. Frate-meu are 2 si nu e multumit, voia doar unul . Plus ca la noi numele de familie e destul de lung... si saracul copil pana va umple formularele cu toate numele cu care s-au gandit zbanghii de parinti sa o doteze... . Tati cred ca vrea 2 nume... mai tre sa negociem si la capitolul asta.
oana asta cu diminutivarea si pocirea numelor o am si eu...
Am avut noroc ca nu prea s-a inghesuit lumea sa ma prescurteze pe mine.. da' al meu a fost asa rasfatat... e ditai animalul si parintii tot ii spun victorash

_
Our future determines our past
Fasolica de S16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

JulyMorning,noi am pus un singur nume copiilor ...motivul (dat de Biserica)il dau mai jos
"---E bine sa se boteze copilul cu doua nume ?
Nu e bine sa se puna doua nume la botez copiilor, sau sa se puna nume necrestinesti, lumesti. Ci sa se puna nume de sfinti sau sfinte ca sa poata praznui si sa aiba copilul un patron, un ocrotitor."
Sper sa nu se supere fetele care au alte conceptii si prefera nume mai deocheate, recunosc ca si mie imi plac, iar cand eram mai mica eram convinsa ca le voi pune cel putin doua nume (care de care mai sonore), dar...mi-a venit mintea la cap
oanasm, nici eu nu suport (si nici ei) sa fie alintati cu Tudorica, Tudorel in loc de Teodor sau Teo (mai scurt), si nici Mariuca, Marioara in loc de simplu si-atat de curat Maria (fetita e ff. mandra de numele ei, mai ales duminica de fiecare data in timpul slujbei observa cand parintele spune"FecioaraMaria" ,iar ea adauga " ca pe mine" - nu invers

alexa felicitari pt rezultatul la test si mai ales pt fluturasi!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">13+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Mersi mult Laureta, dar doar din testul de pe forum reiese ca ar fi baietel... inca nu stim ce este...

Mersi mult TeoMaria!

Ce nume de baiti...sfinti sunt in calendar...ca eu nu prea stiu.

16+
bobo junior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

OFF OFFF unde ati ajuns maifetelor....
Unele dintre noi nici nu stiu bine daca s-a prins bebe bine si voi deja ii botezati!! Dar de ce nu!!! Eu am vrut ca pe primul meu baietel sa-l cheme Mihnea si am tot avut meciuri cu sotul pana in ziua cand l-a declarat. In dimineata cand sotula plecat de la spital sa-l declare pe ala micul, i-am zis sa nu vina acasa daca nu ii pune numele copilului Mihnea, insa el mi-a spus ca simte sigur ca vom mai avea un baietel si o sa pot sa-i spun alauia Mihnea ca nu se supara... si uite asa am cedat si i-a pus Matei!

Deci acum daca va fi baiat va fi Mihnea sigur, iar daca va fi fata vor incepe din nou meciurile, caci mie imi place Antonia si Karin, iar sotul este innebunit de-a dreptul dupa un nume oribil?!?!??!?!? Carolina!!!!!!! Nu stiu cum o sa o scoatem basma curata daca va fi fetita!!!!

12+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput