Colectia de toamna-iarna 2005 (190)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madutza, sanatate multa si putere infinita!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetele ,baiatu' meu are mainile reci de vreo ora ,in rest este caldutz.Dc oare?
A inceput sa aiba diaree ,cu mucur ...off ,m-as duce din nou la dr .

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

MADUTZA, sunt cu gandul la voi, sa treceti cu bine peste episodul asta !

Mainile reci..mi-a explicat mie o pediatra cu vechime ca la copii, inainte sa creasca febra mult, se racesc extremitatile - mainile si talpile - iar capul incepe sa arda primul. Asa ca fii pregatita cu un supozitor de Algocalmin, daca face peste 38,5, baga-l imediat, ca poate creste brusc!

Va doresc insanatosire rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Madutza, si Bogdan la fel a facut zilele astea. Ba mai rau, ieri si alaltaieri isi dadea si ochii peste cap aproape intreaga zi... a fost cumplit. Cu extremitatile reci, stai linistita, nu e cazul de doctor, insa inveleste-l bine, nu-l trage la joaca, lasa-l sa zaca, asa se reface mai rapid. Eu fac febra 40 cu mainile si picioarele inghetate tun, partea proasta e ca si daca pun doua plapumi pe mine tot tremur. Tine-i febra sub control si o sa treaca! Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Madutza , multa sanatate lui orlando, sper sa se refaca rapid si sa nu mai ajungeti la doctor.

Diana , soacra mea sta pe la macaralei, cand o fi mai frumos afara poate vin pe acolo si ne vedem intr-un parculet din zona ca acum sunt multe acolo.

Am votat pozele de la concurs ale lui Siminaf si Leea , mai are cineva?

Noki , voi nu plecati azi spre Bistrita?

Ma duc sa ii citesc povesti Biancai ca ne-a zapacit cu ale ei carticele

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Imi cer scuze ca nu reusesc sa va raspund tuturor, dar tin sa va multumesc din inima pentru sustinere si incurajari.
Suntem pe ultima suta de metri, am terminat bagajele (uf sunt iar atat de multe , dar hainele astea groase ocupa f mult spatiu.) si plecam sa recuperam piticul de la ai mei.

M-am inarmat cu sirop/ceai de afine, tincturi de tot felul, sper sa scap de cistita asta nenorocita.

Vreau sa o felicit pe Maria pentru bebica, Ina felicitari pentru sarcina, sper sa fie bine pana la capat. Bebeilor bolnaviori multa sanatate si mamicilor putere multa.As mai avea multe de spus, cateva intrebari de spus, dar o voi face la intoarcere.

Nu vreau sa ma gandesc la job 3 zile de acum incolo.Vreau doar sa ma linistesc si sa ma odihnesc. Va pup pe toate si va doresc Paste fericit celor care sarbatoresca acum si un week-end placut celorlalte fete, din partea mea si a vorbaretului Kriszti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Madutza...sanatate multa va doresc...ca sfaturi nu stiu ce sa iti zic ca nu am trecut prin asa febra mare niciodata. Te poop si putere multa si mai ales sanatate puiului.

Leea sa traiti!!! Ne insanatosim...!!! Votat pozele dar...sunt chiar super!

Catutza...daca e in weekend...si pot sa vin in vre-un parc...cu cea mai mare placere...daca nu, ramane dupa ce nasc si in mod sigur ne vedem. Pe unde stau socrii tai???

Diana 33+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Dragelor, multumesc mult pentru urari, ce surpriza placuta!

Ieri am avut casa plina in permanenta, m-am bucurat, ca nu a trecut ca o zi obisnuita.

Multa sanatate bolnaviorilor!!!!!

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madutza sanatate multa lui Orlando!
Si eu fac amigdalita pultacee aprox o data pe an ma autotratez cu Ospen. Mai am un prieten care la fel pateste si la el tot Ospenul e de baza.

Asa si la Nati am observat cand ii creste febra: intai arde capull iar extremitatile sunt reci si daca i-o masor axial e mai mare decat rectal. Apoi se egalizeaza.

Sanatate multa. S-ar putea sa fi prins si o nenorocita de enteroviroza sau sa fie un virus care se manifesta si in gat si burtica si pe fondul virozei sa se fi complicat bacterian in gat.

Ina n-am gustat salata, ca a fost decimata de ei la pranz, la felul 2. Dar a gustat-o educatoarea si a zis ca a iesit f buna

Da, citesc de la 3 ani si uite ce-am ajuns, vorba Leei

Leea buna ideea Inei cu jucatul in apa. Eu deseori le las pe ale mele seara, la baita, sa stea mai mult in cada cu jucarii de plastic gen vase de bucatarie, jucarii de nisip, samd. Si Fr Dolto zoce ca le e necesar jocul cu apa, ii calmeaza, le face bine.

Gandacel cum am procedat eu cu Silvia la inceputul perioadei de cresa: o duceam, dupa ceva timp lua raceala, apoi o tineam acasa sa se vindece cat de cat, o mai trimiteam la soacra-mea in convalescenta 1 saptamana -2 si iar la cresa. Daca il duci imediat ce-si revine din raceala e organismul slabit si inhata alta imediat (ca am incercat si varianta asta ).
Ma astept la acelasi balamuc la toamna cu Nati.
Bafta!

Simina mai e si chestia ca odata cu maturitatea ai alta viziune de ansamblu asupra lucrurilor, iei alte decizii, samd. De ex un programator mediu cu facultatea terminata de 2-3 ani e superior unui student olimpic. Adica aduce mai multa valoare intr-o firma. Studentul genial are idei dar se repede, n-are rabdare, nu verifica si aia si ailalta samd.

Eu nu ma simt nici mai proasta nici mai desteapta ca inainte de sarcini.

In schimb ma simt mai desteapta de cand mi-am schimbat serviciul. 1. pt ca mi l-am schimbat si 2. pt ca mi-am regasit entuziasmul si concentrarea pe care le pierdusem la vechiul.

Si e un lucru f bun ca nu intru pe DC sau pe mailul personal de la servici , reusesc sa ma concentrez mult mai bine. (messanger nici nu folosesc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley ce mai faceti??? Mai povesteste-ne, ca stiu ca mai bagi un ochi din cand in cand.
Unde mergeti in concedui la vara?

Mergi la inceput