Colectia de toamna-iarna 2005 (190)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

de la zuz"mmm ciobote!"era sa sun omu sa intreb ce inseamna
"ce bun e"
ighec=icre
cashmama=cascaval
piica=piine
cane=carne, ad niste piept de pui.
nu l-am invatat de unde provine carnea sa nu ma trezesc cu vegetarian asa devreme.
cam asta minca acu cand s-a trezit.si in juma de ora fructe.

Ioana sunt prima care-ti zice la multi ani ptr anul viitor. ca anu asta nu fusei instare.

Leea arunca covoarele si scapi de stres.fi-miu tot de-aia bea cu biberonul, ca stropeste peste tot,si pe el.bine ca iti zic tie sa scapi de stres.

in rest sanatate infinita puiutilor bolnaviori.stiu cum e.dar nu ma tratez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Am ajuns din nou la dr azi ,dupa ultima postare a facut din nou febra 40 ,diaree ,a varsat .
Ne-au pus branula dupa 3 ore de impachetari acolo ca nu-i scadea febra deloc si nu-i puteau pune branula ,ne-au lasat acasa dar merem pt antibiotic la 12 ore ,inca arde si nu-i pot da nimic ,varsa si are diaree ,doar impachetari ,dr mi-a zis ca cel putin pina maine tot o sa faca febra ,simt ca innebunesc ,mi-e groaza noaptea ,e carpa ,zace ,nu maninca si in afara de amigdalita cica ar avea si o infectie la burtica ...

Multumim pt urarile de bine ,va pup!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Of, Madutza, tinem pumnii pentru la noapte, sa fie mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madutza of, saracul Orlando, multa sanatate va doresc

Mandy sa inteleg ca divortul sotilor nu a avut efect benefic asupra firmei Si eu am observat in toamna ca a scazut foarte mult calitatea produselor. Pacat, erau frumoase

Dordia sper sa treceti repede peste raceala! Cum mai e bunica ta?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Multumesc mult de tot pentru voturile pentru pozitze!!!
Leea, pe Tudor il votasem deja intr-o poza, n-o gaseam pe cealalta, noroc ca ai pus tu linkul.

Lavi, si eu gindeam ca e legat de maturizarea conexiunilor din creieras, dar vroiam sa fac misto de aia cu studiile lor. Ca de fapt eu eram batuta rau in cap in sarcini si dupa ele luni bune. Cind mi-am revenit, m-am refacut de fapt dupa sarcini/nasteri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Help!!

Cate picaturi de Nevralgin putem da la varsta asta?Se pot administra cu suc ,apa sau ceai???Nu scrie pe prospect .
Abia ne-am intors de la Medlife ,am mers pt tratament la 21:00 ,febra nu are acum dar peste noapte sigur o sa faca ,

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Madutza 1 pic/kg corp; vreo 15 la varsta asta putem sa le dam.
Nu vad de ce n-ai putea sa le amesteci, dar eu i-as da intai picaturile si apoi sucul, ca sa nu se scarbeasca de suc. Vezi tu.

Noapte buna!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Madutza....sanatate multa si sa dea Domnul sa fie ok noaptea asta. POate nu mai face febra asa mare...va poop!!!

Felicia...ms mult pt urari. Bunica din pacate e din ce in ce mai rau. Cancerul o mananca dar...vad ca o duce totusi. Sta mai mult in pat, nu prea mai aude, de vazut nici atat decat putin, dar se bucura ca ne vede zilnic si cu ultimele puteri tot mai vrea sa ne ajute la cate ceva. De ex...ea i-a facut baita lui Stefan pana la 7 luni cand o cocosa si a trecut ta'su la aparat. Acuma....cand stie ca nu mai poate si deja discutam ca...cine va imbaia copilul...a sarit ca arsa ca ea il va imbaia pana cand zice ea ca nu mai poate.
Deci e dornica de viata, e lucida si judeca f. bine, dar...in ultimul an s-a stins 80% din vita ei si murim de durere si o plangem dar ne si bucuram de ea...atatea zile cat i-o mai da Dumnezeu. E f. greu dar....asta e.

Diana 33+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ACTIUNE UMANITARA DE PASTE PENTRU COPIII DE LA VALEA PLOPULUI:

ANDA: sac jucarii, punga hainute, 100 roni
MADAU: punga hainute, punga jucarii, 200 roni
MIRI: sac haine si jucarii
BUBAMARA: hainute, jucarii, 100 ron
MADUTZA: hainute, jucarii, 100 ron
TANIA_Z: hainute, jucarii - de rezolvat problema logistica sibiu-bucuresti
CORAP: hainute, jucarii, lapte praf
NOKI: hainute, jucarii
MIHAELUTZA: hainute, jucarii, bani
ADDYA: hainutze si jucarii
MEEMS: 40usd
CAMELIA DANIELA: hainute si jucarii - de rezolvat problema logistica
MELKU: hainute si jucarii si ia pachetul cameliei in drum spre/de la buzau
ROXISIALEXIA: hainute si jucarii. o anunta pe Tania cand ajunge masina la Sibiu sa ia pachetul ei.
LAVI: 100 ron
RIPLEY: hainute, 100 ron

XANDRA: jucarii, hainute, 100 ron
ALEXANDRINA: hainute - de intalnit cu noki care merge la bistrita saptamana viitoare
FELICIA: hainute, 100 ron
LEEA: 100 ronINA: 229 ron, echivalent 100 cad

va rog sa ma scuzati ca am lipsit cateva zile din forum si din orice actiune, demarata de mine sau de tania:), am lipsit motivat sa stiti, now I'm back, ma duc sa citesc din urma si sa va dau niste tel. miri, bubamara, noki, madutza, care vreti sa ne intalnim azi-maine?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Pe noi scrie CARANTINA .
Che sta cel mai bine, a scapat de puroi, mai are doar gatul putin rosu, continua cu antibiotic. Anna, in schimb, are o vezicula mare de puroi in gat, i-a dat dr. ieri Augmentin si...a facut la el o intoleranta gastrica de m-am speriat, a vomitat la greu si a plans intr-una pana la 3 noapte, cand a adormit epuizata . Azi a schimbat dr. antibioticul cu ampicilina,s a vedem cum o tolereaza. Of! Si eu si Cosmin avem aceleasi simptome, tuse, rinoree, dureri in gat...ce sa mai zic..weekend placut ne asteapta!

ANDA rusine sa-mi fie...nu am iesit din casa de 3 zile,de cand cu Che si Anna bolnavi, asa ca inca nu am pus banii aia. Bunica lui Sergiu s-a intors, cu vesti destul de proaste, se pare ca baietelul se simte mai rau.
La actiunea Valea Plopului, nu mai trebuie sa treci problema logistica la mine, ca s-a rezolvat de o saptamana, am trimis pachetul printr-o colega de serviciu a lui Roxi .

MADUTZA, cumplit episod cu amigdalita asta! Sunteti mai bine?

IOANA, cu ani lumina intarziere, iti urez si eu un La Multi Ani! din suflet.

Mergi la inceput