Colectia de toamna-iarna 2005 (190)
Raspunsuri - Pagina 14
catutza spune:
Roxi , ce face Alexia, cum se simte? dar tu cum esti? sper sa intrii cu vesti bune
Madutza , ai curaj nu gluma,bravo tie!!! e bine ca se simte mai bine Orlando
Diana , multa sanatate si lui Stefan si tie , socrii mei stau pe la macaralei, cand vii de la salajan faci stanga in intersectie si apoi dreapta pe prima strada si mai mergi putin pana la ei.Sigur in vara o sa vin cu Bia acolo sa ne vedem cu voi si cu Roxana si Alexia
Mada , multa sanatate si te astept cu vesti bune!
Lavi , e mortala Nati cu mamaliga ei e bun cous-cous? eu nu am facut niciodata
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
lavi02 spune:
Sanatate multa colectiei bolnavioare!
catutza ale mele se dau in vant dupa cous-cous. Si mie imi place. Merge cu mancaruri cu sos, care contin carne si legume. Absoarbe zeama. Cous-cous-ul e pe post de paine/orez/paste.
catutza spune:
Lavi dragutza ca intotdeauna! cum se gaseste...la punga/cutie... la ce raion?
Cum se prepara? se pune la fiert cu apa?
lavi02 spune:
catutza pe la raionul de orez, cam asa. Cel mai bun mi s-a parut cel de la Carrefour, marca proprie Carrefour frantuzesc. Acum nu mai este dar este unul la kil, f bun si el. Si Divella e bun. Exista si romanesc dar nu mi-a prea placut. Contine faina de grau dur - e ca un fel de pasta fainoasa.
Eu il prepar cum scrie pe pachet. Nu se fierbe. La o canuta de cous-cous, 1 canuta de apa cu sare, fiarta. Vars apa intr-un castron mai maricel, pun un pic de ulei de masline si apoi vars cous-cous-ul in ploaie. Amestec, acoper cu o farfurie, las 5 minute in care el se umfla. Apoi pun o "nuca" de unt si amestec cu fruculita sa se topeasca untul si sa se afaneze couscous-ul. La cous-cous-ul marca proprie carrefour apa si cous-cous-ul se pun 1:1. la celelalte, cu un deget mai multa apa. Langa el merge mancare de legume cu carne si sos.
catutza spune:
Lavi , chiar o sa cumpar sa fac si eu ca mi-a facut Nati pofta,daca ea vrea la ora 22 inseamna ca e foarte bun sper sa gasesc si in auchan
De Silvia nu ne mai spui nimic, nicio perluta noua?
meems spune:
Salutam colectia! Ne-am intors din Los Angeles unde am prins o vreme super-super si ne-am simtit tare bine cu familia. Aveti aici poze de Paste si un video cu micuta dinamovista
Sanatate puiutilor bolnavi!
pumba spune:
roxi- sa se faca bine ,sa nu ajungeti la spital.nu ai pe nimeni sa stea cu tine ? sa te ajute putin?
gandacel-pe stefania si bogdan.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
pumba spune:
meems- a venit si Teo la voi in vizita?
frumoase poze si cea mica se face pe zi ce trece mai mumoasa.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
dordia2000 spune:
BUna colectie!!!
Sper ca in dimineata asta vestile sunt mai bune.
Ma tot gandesc la Roxi...si sper sa nu fi ajuns cu Alexia la spital...offf.
Sanatate multa va doresc.
Eu ieri am facut o rulada cu banana, dar..tb un pic mai dulce...ca nu mi-am dat seama ca biscuitii erau din aia populari...fara zahar f. mult. DAr e comestibila si deja aseara fi'miu a bagat 2 felii mari.
Stefam mananca ca spartul in ultimul timp...dar nu mapland.
Deja schimbam meniul si in loc de masa de fructe de la 10 va avea mic dejun consistent si fructele vor fi gustari intre mese.
Catutza... abia astept sa vina vara si sa ies si eu din barlog. De fapt astept sa vina 15 mai; cam atunci cred ca incep plimbarile cu bb mic si cu Stefan.
Fetele....oi fi inconstienta daca la vara cand bb va avea 3.5 luni o sa mergem o sapt la mare??? De obicei mergem cate 2 saptamani dar...anul asta am zis macar o sapt pt Stefan in primul rand iar bb mic va sta doar pana in ora 10 pe plaja si dupa 17.00 . In rest stam pe terasa, la umbra...sau ne plimbam...sau..vedem noi.
Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
roxisialexia spune:
'neata!
Va multumesc din suflet tuturor celor care sau gandit la noi
Ieri a vomitat toata ziua, abia ce ma bucuram si eu ca cere de mancare..noaptea a dormit bine si acum s-a trezit cu pofta de mancare si abia ce am reusit sa ii dau antibioticul. Ea care nu facea nicio figura la medicamente acum e jale cu forta trebuie sa i le dau.Insa sunt optimista pentru ca si eu ma simt mai bine azi( am avut si frisoane ieri pe langa faptul ca m-am legat de toaleta) si sper ca antibioticul sa omoare neneorocita aia de bacterie din stomacelul piticii.Sper ca azi sa nu mai vomite.
Azi vreau sa iesim si un pic la aer.
Va imbratisez pe toate
pumba, nu am cu cine sa o las in perioada asta...mama este la tara si soacra mea a venit aseara sa imi spuna cum trebuie sa ii dau saprosan si alte minuni. Ce sa iti mai spun ca ia dat alexiei ceai cu sare!!!
gandacel sanatate multa!
cata, diana, sigur ne vom vedea la vara. abia astept!
Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -