Colectia de toamna-iarna 2005 (190)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

melku, daca poti trece tu ar fi formidabil.
suna-ma cand poti.

ANDA: sac jucarii, punga hainute, 100 roni
MADAU: punga hainute, punga jucarii, 200 roni

MIRI: sac haine si jucarii
BUBAMARA: hainute, jucarii, 100 ron
MADUTZA: hainute, jucarii, 100 ron
TANIA_Z: hainute, jucarii , bani
CORAP: hainute, jucarii, lapte praf
NOKI: hainute, jucarii
MIHAELUTZA: hainute, jucarii, bani
ADDYA: hainutze si jucarii
MEEMS: 40usd
CAMELIA DANIELA: hainute si jucarii - de rezolvat problema logistica
MELKU: hainute si jucarii si ia pachetul cameliei in drum spre/de la buzau
ROXISIALEXIA: hainute si jucarii + pachetul de la Tania
LAVI: 100 ron
RIPLEY: hainute, 100 ron
XANDRA: jucarii, hainute, 100 ron
ALEXANDRINA: hainute - de intalnit cu noki care merge la bistrita saptamana viitoare
FELICIA: hainute, 100 ron
LEEA: 100 ron
INA: 229 ron, echivalent 100 cad

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Sanatate maxima Alexia, Bogdanel, Stefania, Miruna!!!!

Mandy, v-ati intors din plimbare??? Cum o fost? Sper sa v-ati simtit bine si ca sunteti si sanatosi, voiosi!

Meems, e o dulce Rianna!! Si voi aratati fff bine impreuna! Filmuletele m-au lasa masca ! E super cum canta Rianna "Crazy loop"!

Leea, ce mai face T???

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Diana , de ce crezi tu ca esti inconstienta ca pleci la mare cu bebe mic de 3,5 luni? Sunt copii care se nasc si traiesc acolo, deci nu vad de ce sa nu mergi si tu cu bebe mic la mare, din moment ce il protejezi si nu il tii in soare eu zic ca e ok, voi mergeti la vila aia frumoasa si mare asa ca ai loc suficient cu el acolo

Roxana , ma bucur ca e mai bine Alexia si sper sa fie bine in continuare

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!

Am intrat numai sa urez multa sanatate piticilor bolnavi, dragilor sa va faceti bine curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Aura , unde fugi asa repede? nu ne spui cum a fost in concediu? nu pui poze sa il vedem si noi pe Dimitrie cat de mare sa facut?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna fetelor!
Eu n-am mai intrat de o gramada de vreme...acum am avut un pic de timp la servici si am zis sa intru asa rapid sa va salut.
Andreea mea e ok,o mica smecheruta...si deocamdata nu mergem la gradi de frica virozelor pe care din pacate le-a cam cules de peste tot...iarna asta am scapat usor deocamdata doar o singura amigdalita serioasa in decembrie si de atunci Doamne ajuta e bine.
Sanatate tuturor va doresc si sper sa pot intra si eu mai des..dar cu harmalaia de la servici slabe sanse...acasa sunt pe dial-up si oricum acces la calculator nu prea am..cum ma apropii de el sare Andreea ca vrea desene si e gata linistea...:)
Numai bine!
Va pupam!

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Anda, ti-am scris un PM

Varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Coralia....wow....lume noua!!! Imi pare bine ca sunteti ok...dar poate reusesti sa mai inrii si sa ne mai povestesti de voi....poate si ceva poze....

Catutza....acuma ca ma gandesc....asa e...se nasc copii si pe litoral...si nu e nici o nenorocire. Si da, tot la vila aia mergem...dar voi sta intr-o alta vila de langa unde am si baia in camera ca sa fie superok pt bb.

Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Buna fetelor,

nu am mai scris demult sper ca nu ne-ati uitat...
la capitolul sanatate stam asa-siasa :eu am un nodul tiroidian pt care iau tratament 4 luni porma imi repet analizele (hormoni tiroidieni), am si infectie urinara pt care tb sa iau antibiotic ,Sory e anemic tb sa ia fier 3 luni ,singura care e bine e Sorana (asta e foarte important).

as dori sa o intreb pe Lavi: daca nu ai cumva in format electronic programele Pascal si C++ sau o adresa-link de unde le pot obtine . mersi.nu te superi dar stiam ca esti in domeniu.
sau oricare dintre voi ma poate ajuta ...mentionez ca sunt pt nepotul meu CLS-IX clasificat la faza nationala la info si ii tb urgent pt pregatire.

Sorana e bine... creste, stie deja o gramada de poezii,cantecele ,vorbeste intruna si e foarte intrecuta , daca isi doreste ceva si nu obtine pe moment face un "circ" si ii curg lacrimile instant .
aaaaa si citeam zilele trecute peaci de pretentii culinare dupa ora 22 ,a mea e experta in asa ceva...
am facut mari progresae la olita ...mai are pampers doar noaptea si cand merge afara (am inteles ca e scutecul uscat lantoarcere...asa declara socrela).

toate cele bune ,SANATATE INFINITA COPILASILOR BOLNAVIORI!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

miri, scaunelele mamut-ikea au un schepsis, e adevarat. trebuie sa impingi si sa rotesti in acelasi timp picioarele ca sa intre corespunzator sa nu mai iasa. dk nu intra bine in sinele alea (uita-te in gaurile pt picioare sa vezi ca sunt niste sine care se pupa oarecum cu santurile de pe picioare, dar trebuie sa orbecai sa intre bine prin metoda impins-invartit concomitent

meems, rianna este si mai frumusica. si tu la fel. mi-a placut atmosfera din poze.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput