Colectia de toamna-iarna 2005 (190)
Raspunsuri - Pagina 13
dordia2000 spune:
Of...speram sa aud vesti bune dar din pacate....
Sanatate multa va doresc.
Noi suntem spre bine, doar un pic de muci si...tusim destul de rar. Eu Behai mai tare dar...Stefan e mai bine.
Va poop si inca o data sanatate multa!
Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
ioana_77 spune:
Maaaaaaaaai, dar ce se intampla pe-aici?
Ma doare sufletul sa vad atat de multi copii bolnavi. Multa, multa sanatate la toata lumea!!!!!!!
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
Madutza10 spune:
Salutare!!!
Multa sanatate la copilasii bolnaviori !
Al meu si-a revenit ,maine seara scoatem branula ,a inceput sa pape e vioi ,gata ,am scapat .Mi-am luat inima-n dinti si i-am facut eu antibioticul la 12 ore ,mi-a aratat asistenta de la Medlife ,nu e mare inginerie ,asa ca am scapat de trezit copilu' dimineata si tarat seara p-acolo ,tasu' zice ca's nebuna ,cum de am curaj dar sincer cred ca-i fac mai cu grija decat asistentele care's satule si le fac ca pe banda ...
Sanatate la mamici si copilasi inca o data!!!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
lavi02 spune:
Hello colectie bolnavioara!!!
Sa va faceti bine cat mai repejor cu totii!!
Madutza i-ai facut antib pe branula, nu?
Maria te vei descurca!!!
Sarbatori fericite in continuare celor ce au sarbatorit ieri Pastele!
------------
Aseara pe la 22, Nati imi cere de mancare. Eu, obosita, incerc sa o expediez cu ceva simplu.
-Vrei un iaurt?
-Nu, mancare!
-Cereale?
-Nu, mancare!
-Niste cascaval, ardei? (io sa scap ieftin...)
-Nu, mancare!
-Ce fel de mancare?
-Mamaliga, cous-cous si carnita!
I-am facut pana la urma o mamaliga cu br & sma , ce era sa-i fac...
Ca tot zicea Anda ca Nic ii preia cliseele verbale, la mine se pare ca Nati le preia de la Silvia. De ex: "mami, stii ceva?"
Madutza10 spune:
Da ,Lavi ,pe branula .
S-a trezit fi'miu acum si nu vrea sa pape altceva decat cascaval ,de vreo 2 zile numai asta maninca ....
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
Morgano spune:
Of, of, of.... Valea plangerii pe aici!!!
MULTA SANATATE TUTUROR BOLNAVIORILOR, MAMICI SI PITICI!!!
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
melku spune:
multa sanatate copilasilor! ce-o fi in aerul asta infect, de se imbolnavesc micutii?!
Anda, m-am intalnit cu Camelia, la Buzau, mi-a dat pachetul. l-am facut si eu pe cel din partea-mi.
as vrea sa vin maine la tine sa ti le dau. unde si cand poti? pot veni la serviciul tau, in jur de ora 12? numai cat iesi un pic si le bagi in masina?
o sa-ti dau si un telefon.
Varsta
felicia74 spune:
Multa sanatate copilasilor bolnaviori!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
miri__b spune:
si de la noi sanatate multa!
fetele cu mobila de la IKEA.am luat un scaun ptr zuz,"mamut" si ii cad picioarele.e de ala fara spatar. trebuie lipite? cred ca au un clenci pe undeva, noi nu ne-am prins de faza.si m-am gandit sa-l iau montat deja!. ca la patutz au stat juma de zi sa-l monteze.
aaa si perdelele nu le pot pune ca a pus al meu barbat cu surubul in interior si nu le mai pot desface.
madau spune:
Miruna tot tuseste...luam la greu sirop, sper sa-i treaca
In rest..situatia e cam tot la fel, sperams a se mai imbunatateasca odata cu mutarea, care se va produce in we sper eu...asa ca de luni sau marti, voi sta de vorba cu voi, din noua casa
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2