Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dandusa, ma bucur ca si tu aduci vesti bune.......sa-ti traiasca samburelul si sa fie sanatos.

mav, si eu stiu ca varicela nu e periculoasa in sarcina si dr. ta are dreptate, am citit la un moment dat ca la femeia gravida doar in 1-2% din cazuri sunt afectati bebelusii....deci un procent extrem de mic. stiu ca esti ingrijorata, dar te rog linisteste-te.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esaria spune:

Buna
Puteti sa-mi spuneti ceva despre doctorita Racu de la Sp. Titan? Dar despre doctorita Brasoveanu, de la acelasi spital? Am iminenta de avort si nu stiu ce sa fac, la care medic sa ma duc...

http://tt.lilypie.com/XnI6p3.png

Mergi la inceput

mav, sa stii ca si la mine s-au estompat starile de rau, le mai am dar mai mult seara si nu mai sunt de aceeasi intensitate ca la inceput, oricum eu le am dinainte de a face testul cam cu 2 zile, deci le am de aproape 4s....deci, eu zic ca de acum este cazul sa se rareasca, ceea ce la mine s-a intamplat.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Esaria adik ce ai patit???????

www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine unla mami...

...TESTELE MELE!!!...

LAURA 5+

Mergi la inceput

esaria, eu nu stiu nimic despre dr. de care ai intrebat tu. Dar de unde stii ca ai iminenta de avort ??? eu ma rog sa fie bine si trebuie sa stai mai mult in pat la asa diagnostic. Doamne Ajuta sa fie bine.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esaria spune:

dimineata am avut o scurgere rozalie si am fugit la doctor (am fost la dr. Racu) si ea mi-a spus ca am iminenta de avort.
mi-a schimbat tratamentul cu duphaston cu ultrogestan.
altcineva mi-a recomandat-o pe dr. Brasoveanu, si eu nu stiu acum ce sa fac...

http://tt.lilypie.com/XnI6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

E bine intotdeauna sa ceri o a doua parere....
Dar nu stiu nimik de doctorul acela........
oricum linisteste-te...nu te panica........
si du-te la alt medic....

www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine unla mami...

...TESTELE MELE!!!...

LAURA 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Gata fetelor am fost la doctor

Totul este perfect, asa a spus.
Inimioara bate cu 126 batai pe mint.
Sunt f happy.
Mi-a zis sa vin iar peste 2 sapt. Voi tot asa de des mergeti la doctor?Mi se pare cam des.Nu?
V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminica spune:

buna ziua si felicitari tuturor!

ma bag si eu in seama cu emotie si mandrie. si eu o sa fiu mamica daca bebe e cuminte in burtica si totul merge bine...dpn este 12 noembrie. citesc cu placere de ceva ani toate povestile despre bebelusi si mamici. viata s-a jucat nitel cu mine, dar uite ca in sfarsit pot si eu sa strig la lume SUNT INSARCINATAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

anes - iti multumesc si tie pt incurajari, si sunt cu sufletul la gura vineri sa aud vestile de la tine
mav - si eu iti spun sa nu te panichezi aiurea acum, din cate stiu boala nu se transmite la bb.Chiar daca nu ai sotiorul acasa, ne ai pe noi aici...
siminica - bine ai venit printre noi.FELICITARRRRRRIIIII

Brie 7+ si 5 ani

Mergi la inceput