Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Mav , va fi bine!

Esaria nu te nelinisti, petele rozalii pot fi de la implantare.

Hera, FELICITARI pentru inimioara

Siminica FELICITARI, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!

Olivia 6+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

eu acum ma simt mai bine fata de cum eram de dimineata.Starea mi se datoreaza si voua de ce sa nu recunosc!! am terminat si spanacul , am si papat.azi nu am mai avut starile de greata deloc.Sper sa se diminueze si chiar sa inceteze ca ar cam fi cazul.La prima sarcina nu am avut absolut nimic, doar ca simteam ca misca in interior, in rest nu mi-a fost o data rau sau pofta de ceva anume.

Brie 7+ si 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Va multumesc, fetelor, pentru sustinere! Imi vine sa plang! N-am avut net si tel fix de aseara si pana acum.... a fost f rau fara!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminica spune:

multumesc pentru urari!
si mie mi se intampla sa am greturi. nu sunt violente si insuportabile. am obeservat ca cresc in intensitate la stres (vizita la socri, serviciu...)si apar cand am stomacul vid. cum rontai ceva trece. ce mai merge la mine este guma de mestecat. nu stiu daca e sanatoasa, dar imi trece orice greata. ce e mai penibil sunt sanii care parca sunt pusi la dospit ... altfel imi curge sange din nas aproape tot timpul. voi aveti asta? ati auzit de asa ceva?
mai am si eu o intrebare... e cineva pe aici sau cunoasteti pe cineva care a nascut in Londra???
sanatate si rabdare, simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

hera, ce bucurie.... felicitari pentru inimioara lui bebe........ce ma bucur ca toate fetele vin cu vesti bune...

siminica, bine ai venit si tu, iti doresc o sarcina foarte usoara si un bebe sanatos. Te rog sa-mi spui si DN si UM pentru listuta.

mav, ma bucur ca te-ai mai linistit.

brie, foarte bine ca am reusit sa te calmam si sa te simti bine.

anes, asteptam vineri si de la tine vesti bune.

olivia,

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

multumesc maryb!
dn 05/12/1974
um 31/01/2008
dpn 11/11/2008

Mergi la inceput

siminica, nu ai pentru ce, dar la UM:29.01.2008 DPN ar fi pe 06.11.2008. Tu de unde ai scos 11.11.2008 ? intreb si eu, sper sa nu te superi.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buterfly_Sim spune:

Buna Fetele, ma alatur si eu grupului vostru. Am si eu un BB in burtica care se va naste la inceputul lui noiembrie pe 4, asta daca nu o sa fie mai grabit, in ultimul timp toate prietenele mele au cam nascut inainte de termen. Il asteptam de mult pe BB, anult trecut am avut o sarcina oprita in evolutie la 68 de zile si acum mi-e frica sa ma si bucur. Dar sper sa fie totul ok de data asta. L-am vazut la Eco sapt trecuta si nu e decat o bulina. Sapt viitoare merg iar sa vada si daca totul e ok incep sa imi fac analizele. Va doresc sarcina usoara si va pup pe toate.

Mergi la inceput

ha! multumesc de intrebare! ca si eu sunt cam nedumirita!
eu traiesc acum in londra si am vazut un medic de familie cu speranta ca ma indruma la ceva ginecolog. el mi-a spus dpn 6.11.2008 ca si tine...buun...ma rog, in sistemul englez nu te vede moasa (nu doctor) pana la 3 luni pentru prima ecografie. asa ca neavand rabdare am fost we trecut in paris si am vazut un ginecolog care mi-a pus dpn 11, 12 noembrie si mai mult decat atat ca bubu meu a fost creat pe 11. februarie. sunt la fel de derutata ca si tine.... nu inteleg nimic. i-am auzit inimioara, stiu ca exista...pentru dpn mai avem 9 luni sa calculam! o sa-l mai intreb pe ginecolog in 5 aprilie...

Mergi la inceput

siminica, am inteles, te deranjeaza daca iti pun DPN-ul pe 06.11.2008 ??? ca noi aici toate am calculat asa cele 40s de la UM

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput