Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
loren@ spune:
Si eu o sa fiu nasa prin august, deci cam in jur de 6 luni, asa ca si eu voi avea un aspect 
...astept sa-mi trimita prin fax rezultatul la analizele cu toxo, cmv etc...
Bia
bebe mic
6+
miruna22 spune:
bai fetelor, eu o iau razna!
mi s-a pus pata acum ca de ce nu mi se vede sacul Yolk (vezicula vitelina) la un sac gestational de 15 mm!

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
6+
Alexa.1983 spune:
15 mm?????? Eu am 0,48 cm...si nu mi-a zis nimik de saculetzul
cu vitamine...
de foame l-am halit si p'ala???????
l-am lasat pe bebe hamesit?......d'aia ma doare piz...![]()
Ma musca de foame..? Are dinti?...Aoleooooo...
sa-i dau o
........?????.....
Miruna ma bagi la balamuc?!?!?!?!?!?
www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine un
la mami...
...TESTELE MELE!!!...
LAURA
5+
miruna22 spune:
pe langa faptul ca m-ai facut sa mor de ras....tot nu pot sa nu ma intreb de ce dracu nu se vede!
tocmai, ca la mine e sacul destul de marisor!

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
6+
anes spune:
Fetelor, miruna22, Alexa.1983 si celelalte fete ingrijorate de ce nu s-a vazut embrionul. Ecografia tb. facuta cu sonda transvaginala ca sa se vada embrionul la varsta aceasta.
miruna22
eu zic sa te programezi la sfarsitul saptamanii la eco. pt. ca sigur se va vedea embrionul, iar daca dr. are un ecograf performant, cu putin noroc vei auzi si bataile inimii. Iti spun asta pt. ca eu merg vineri la eco. ca sa vedem daca BB are activitate cardiaca.
Alexa.1983
la tine este inca f. mica virsta gestationala. Stai linistita pana saptamana viitoare!
brie
rezultatele sunt bune, nu te panica.
maryb
ce super se vede embrionul! Este foarte clara si relevanta ecografia! daca simti ca trebuie sa intri in concediu, ia-ti un medical pt. ca BB este cel mai important acum.
Eu sunt in continuare in conc. medical (desi azi am fost o zi la serv.). Am sperante ca totul va fi bine, chiar daca sunt rezervata. Abia astept sa meg vineri la control si sa fie totul bine!
Va
pe toate!
6+
mamiseli_11 spune:
Buna burtici, viitoare mamici, eu sunt Mihaela, viitoare mamica de noiembrie. UM 15.02.2008, DPN 22 noiembrie, DN 07.11.1980.
Saptamana viitoare ma duc la doctor sa vad si eu samburelul. Va pup, sarcina usoara la toate.
maryb spune:
miruna, sincer nu stiu cum poti sa stai in incertitudinea asta...du-te la dr. mai devreme si vezi care e treaba. dar si tu le cauti.......da aia de ce nu se vede, da aia de ce nu stiu ce......vezi ca nu e bine sa ai ecograf la discretie ??? de aia ai tot felul de suspiciuni....
alexa, mortala ca in totdeauna...
loren, o sa fim niste nasici foarte sexy cu burtica ![]()
anes, multumesc mult, ai vazut ce bebe dragalas am eu ??? ma bucur ca la tine lucrurile sunt bine si sper sa fie la fel si de acum inainte. 
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
dandusa spune:
am fost si noi la eco,f emotionant
,la fel ca prima data...,am vazut bb frumos din burtca,inimioara bate
,colul este luung...,totul ok
nu sant f bine,am greturi non stop,stari de oboseala...,as dormi si as zace toata ziulica...,daca as putea...![]()
pitika mea este racita,este nervoasa si din cauza dintilor,acum mai mult...,eu nu mai zic...
felicitari burticute pentru rezultatele bune de la eco
bun venit noilor gravidute
vizionat poze noi cu sabureii,minunati
ps:eu iau materna cu seleniu,luam si doua pastilute de acid folic,dar la control dr mi-a zis ca-i deajuns materna,asa ca m-am conformat...
Mamica stralucitoare
7+
+ Crinuta 1 Nov 2006
mav spune:
Fetelor, simt ca nu mai am aer... Mi se intampla atatea tampenii... sunt speriata... Sebi are eruptia de varicela. Mama zice ca eu n-am avut... Sper sa se insele... Nu am cum sa ma feresc, ba mai mult, sunt izolata cu el in casa, tati este iar plecat. Dr zice sa stau linistita, ca varicela nu este asa rea ca alte boli, cum ar fi rubeola (la care am anticorpi) si ca ar fi fost mai rau pt bb sa fi luat virusul in ultimul trimestru de sarcina... Poate ca n-o sa patim nimic eu si bb, insa asta este inca o incercare grea pt mine...
...Si in plus, am probleme si la serviciu... si mai sunt si singurica, fara sot... si de cateva zile mi-au disparut si simptomele de sarcina... si a mai fost si pata aia... Ma straduiesc sa fiu pozitiva, dar mi-e imposibil sa nu ma gandesc la rau... sa nu-mi fac griji...![]()
7s+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by mav
Fetelor, simt ca nu mai am aer... Mi se intampla atatea tampenii... sunt speriata... Sebi are eruptia de varicela. Mama zice ca eu n-am avut... Sper sa se insele... Nu am cum sa ma feresc, ba mai mult, sunt izolata cu el in casa, tati este iar plecat. Dr zice sa stau linistita, ca varicela nu este asa rea ca alte boli, cum ar fi rubeola (la care am anticorpi) si ca ar fi fost mai rau pt bb sa fi luat virusul in ultimul trimestru de sarcina... Poate ca n-o sa patim nimic eu si bb, insa asta este inca o incercare grea pt mine...
...Si in plus, am probleme si la serviciu... si mai sunt si singurica, fara sot... si de cateva zile mi-au disparut si simptomele de sarcina... si a mai fost si pata aia... Ma straduiesc sa fiu pozitiva, dar mi-e imposibil sa nu ma gandesc la rau... sa nu-mi fac griji...7s+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
la prima sarcina am avut timp de 4 zile cateva pete zilnic doar maro...,Crinuta a fost bine,am avut o sarcina fff usoara,arsuri la greu dar asta-i alta discutie...stiu sigur ca petele maro sant ok...,te rog mult nu te mai gandi la asta...,bb este bine...
acum la a doua sarcina nu am avut nici o pata...,ca sa vezi ca sarcinile difera ...
de varicela nu stiu nimic...,nu stiu de riscuri,nu stiu ce sa zic...,dar daca dr zice ca nu-i asa de riscant in aceasta perioada de sarcina,incearca sa te calmezi si sa concentrezi asupra lui Sebi si atat...,nu-ti mai face griji daca dr ti-a spus ca nu ai de ce
imi pare rau ca tati nu este cu voi acum,stiu cum este...
iar grijile de la serviciu sa fie pe ultimul plan...,asta-ti mai lipsea acum...
te imbratisez cu mult drag,sa dea d-zeu sa treceti cu bine prin toate,putere multa

Mamica stralucitoare
7+
+ Crinuta 1 Nov 2006