Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Loren@, mercic.
Brie, stai linistita, e foarte bun rezultatul, inseamna ca l-ai avut in trecut, deci acum esti imuna.
Alexa eu ma trezesc supla si seara sunt cat un balon.
Ce miresica mumoasa ai sa fii tu cu burtica mama, mama uite un preview ... tu adauga rochia...si..ce zici, iti place?

Olivia 6+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

aoleoooo....
eu am mai degraba un preview de genul :
si cu o panza de cort cu sclipici pe deasupra !!!!

www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine unla mami...

...TESTELE MELE!!!...

LAURA 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

m-ai facut sa rad alexa....lasa ca o sa fii o miresica graviduta foarte frumoasa.

si eu voi fi o nasa cu burtoi de aproape 8 luni in toamna, si ce daca ??? voi fi o nasica foarte frumoasa, zic eu

fetelor, eu azi am hotarat sa tin post, asta doar daca voi putea....si sper sa pot...

si mi-e un somn de nu mai poooottt.....

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

brie, asa cum ti-au spus si fetele, este foarte bine ca ai IgM negativ si IgG pozitiv, asta inseamna ca ai imunitate la CMV. Eu am asa la toate, si la toxoplasmoza, si la CMV si la rubeola si dr. mi-a zis ca este ok ca le-am avut in trecut. Asa ca nu-ti mai face probleme si bucura-te de sarcina.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Nebuna mai esti fata. Treci atunci la gimnastica ca indata esti femeie maritata .....
....si iti fura sotul meseria

Olivia 6+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Merci frumos fetelor pt incurajari.Oricum o sa vad sapt viitoare cand merg la dr ce-mi va spune.din cate m-am documentat si eu azi am inteles ca lunar ar trebui sa-mi fac analiza pt CMV.

Brie 7+ si 5 ani

Mergi la inceput

Brie, nu mai trebuie facuta pentru ca esti imuna. Daca iti ieseau ambele negative, atunci trebuia repetata.

Mie de exemplu, mi-a iesit la toxoplasmoza, negativ la ambele, asta inseamna ca nu am avut-o in trecut deci nu am imunitate si trebuie sa o repet peste 2 luni.

Olivia 6+

Mergi la inceput

brie, subscriu la ce a spus olivia, nu mai trebuie sa repeti nici o analiza. Linisteste-te ca e totul ok.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Ce BINE ca va am pe voi aici, nici nu va dati seama cat de mult ma bucur!
Alexa-la cat de trista am fost pana acum, asa de mult am ras....esti zapacita rau
ma bag repede la bucatarie sa fac un spanac ca imi este pofta.
intre timp mai stau si cu ochii pe voi sa nu pierd nimic din ce vorbiti
pup pe toate burticile

Brie 7+ si 5 ani

Mergi la inceput

ooooofffffffff.......fetelor, asa as vrea si eu un concediu si pana pe la inceputul lui aprilie nu am sanse sa-mi iau...ca dehhh......nu are cine sa faca treaba, vine sfarsitul de luna si avem treaba....dar dupa ce o sa-i anunt ca sunt insarcinata, sper sa-mi dea concediu, ca altfel recurg la medical.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput