Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buterfly_Sim spune:

MaryB mersic de urari si de info. Datele mele sunt: DN 16.10.1977, UM 30.01.2008, DPN 04.11.2008
M-ati mai incurajat eram un pic speriata ca nu am greturi prea mari doar asa un pic si imi e cam tema sa nu se opreasca iar. Dar am vazut ca nu sunt obligatorii greturile si raul de dimineata. in schimb am probleme cu balonatul si cu somnul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

diana21, bine ai venit la aceasta minunata odisee, iti doresc o sarcina super usoara si un bebe sanatos, papacios di cacacios

olivia, cand se aproba subiectul nou o treci pe listuta si pe Diana21 ??? merci frumos.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminica spune:

va rog sa-mi explicati si mie despre contul comun...nu inteleg nimic..
multumesc

Mergi la inceput

Leeloo cred ca am ramas insarcinate in aceeasi perioada. Si la mine UM a fost tot pe 30.01.2008. Sper sa avem sarcini usoare. Pupici

6 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ok Kid..eu l-am avut si la Bianca si inainte sa ramin cu ea si pe tot timpul sarcinii si am nascut cu el..asa ca, daca aveti intrebari si va pot ajuta, intrebati!
Diana sarcina usoara..ha..si eu la fel..parca acum sunt gravida prima oara...tare imprastiata mai sunt!

Bia
bebe mic 6+

Mergi la inceput

Fetele, e cineva la dna Dr Gherasie Anca de la CFR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Dragi burtici, avem capitol nou aici

Olivia 6+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

Mergi la inceput

Buna BRIE,

si eu sunt din Cta. Acolo m-am nascut am ramas in Buc dupa facultate. Eu sunt la dna dr Gerasie Anca de la CFR am ajuns la ea recomandata de dna dr.Lutescu din Cta care e cunostinta de familie cu ai mei. Sunt foarte incantata de ea. Am mai fost inainte la alti 3 medici si nu mi-au placut deloc desi erau renumiti, nici nu stiuau sa iti vb sa iti explice.

Pupici

6+

<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Sim&year=2008&month=11&day=5&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mickaella spune:

bun venit noilor gravidute...am vazut ca sunt mai multe, si asa cum v-a spus si maryb scrieti mai multe mesaje sa treceti pragul celor 10 pt a scapa de monitorizare
viorica imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat, poate totusi se termina cu bine si va fi sanatos bebele tau...
ancaoradea, imi pare rau si pt tine, dar bucura-te de oul care a ramas si fii fericita pt el...
va pup pe toate

miha7+

Mergi la inceput

Stie cineva cum pot sa imi pun link cu poze si tiker?
Am incercat dar nu merge

6+

Tiker[<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Sim&year=2009&month=1&day=4&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Sim&year=2009&month=1&day=4&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>][/url]

Mergi la inceput