Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 23
ancaoradea spune:
siminica Merci pt vorbele bune, mergem inainte si ne bucuram de bebe.
maryb Doamne ajuta pt noi toate, sa ajungem cu bine la capatul odiseei cu bebelasi sanatosi!
anes da, asa este, era vorba de ,,ou clar''
leeloo5979 Utrogestanul este indicat intravaginal, ca sa evitam efectele secundare, nu-ti fa problema ca se elimina, mucoasa vaginala a gravidutelor e f bine vascularizata si progesteronul se absoarbe imediat. Ce se elimina sunt celelalte substante care reprezinta invelisul si suportul substantei active.
diana21 Bine ai venit printre noi! sarcina usoara!
7+
Buterfly_Sim spune:
ancaoradea nu fi suparata si eu vroiam gemeni dar sora mea care a terminat medicina mi-a dat sa citesc riscurile uei sarcini gemelare si m-am speriat. Sunt mult mai mari riscurile decat in cazul unei sarcini unice. Mai bine unul si bun. Multa sanatate si sarcina usoara si un BB asa cum iti doresti.
6+
Buterfly_Sim spune:
olivia noi acum trebuie sa scriem pe subiectul asta sau pe cel nou ca nu inteleg sunt mai noua pe aici.
6+
Buterfly_Sim spune:
alexa ar fi bine sa nu iei nimic fara supravegherea medicului. Eu am vrut sa iau elevit si doc mi-a zis ca sunt bune dar din trimestrul 2. Acum mi-a dat sa iau utrogestan 4 /zi, 2 dim si 2 seara si acid folic 1mg / zi.
6+
Buterfly_Sim spune:
gabita1977
suntem amndoua balante. eu sunt nascuta pe 16.10.1977. Ce dragutz mai am o prietena care e balanta si ma potrivesc f bine cu ea. Prietenii nostrii radeau de noi ca vroiam acelasi lucruru in acelasi moment si aveam aceleasi reactii. Sper sa ne imprietenim. sarcina usoara.
6+ 
Buterfly_Sim spune:
Bun venit Diana,
gasesti pe site-ul despre copii calculator pt data nasterii la tine ar fi 16.11.2008 daca ai un ciclu regulat de 28 de zile. Oricum toate stim ca BB va veni cand va vrea el si nu neaparat respecta regula.
6+ 
mamiseli_11 spune:
Maryb, nu mai stiu daca am scris datele mele, le mai scriu odata
DN:07.11.1980, UM: 15.02.2008, DPN: 22.11.2008. Cred ca asta e tot. O seara buna tuturor, eu ma retrag
Maria_K spune:
salutare mamici de "samburici"! :)
DN: 05.11.1981
UM: 14.02.2008
DPN: 24.11.2008 (am calculat asa pt ca am un ciclu de 32 zile)
eu nu am vazut inca nimic la eco, desi a fost transvaginala. am fost la medic marti, 18.03.2008 si domnul doctor nu a vazut nici macar un punctulet :( eu zic ca bb meu e prea mititel... mai merg si sapt viitoare si ma rog la dumnezeu sa-l vad atunci..am fost si sunt tare speriata. mi-am facut si beta hcg-ul (din proprie initiativa pt ca 4 teste pozitive nu m-au convins) si mi-a iesit peste 1500, deci sarcina clar.
numar orele pana merg iar la medic si vreau sa cred ca-mi voi vedea minunea atunci. o iubesc deja prea mult ca sa nu fie acolo.
va pup pe toate si ma bucur ca este un loc de unde pot sa ma incarc cu energie pozitiva