Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 21
maryb spune:
alexa, mie dr nu mi-a zis sa iau decat acid folic. Sa vedem ce zice azi ca mi-am facut hemoleucograma completa si progesteronul si ma duc cu ele la ea. Ideea este ca la hemoleucograma sunt cateva valori in afara limitelor, dar din cate stiu este normal in sarcina ca unele sa fie mai mici sau mai mari. Vad eu azi ce-mi zice.
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mav spune:
mary, in loc sa intri pe contul tau, incearca sa scrii aici inca vreo 8 mesaje cu userul comun...
sa scapam mai repede de moderare, ca altfel, o sa ni se lungeasca urechile asteptand ok-ul de la moderator pt urmatoarele 8 capitole deschise pe userul comun...
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mamiseli_11 spune:
MARYB, CE ESTE USERUL COMUN? SUNT NOUA IN CHESTIILE ASTEA SI NU INTELEG DESPRE CE VORBITI
leeloo5979 spune:
Am luat utrogestan pe cale orala la 12...si fara sa fac legatura, ma apuca o somnolenta de zici ca nu am dormit de 3 nopti. Ideea e ca acum 1 ora au inceput ametelile, si pe urma mi-am adus aminte ca utrogestanul luat oral, da ameteli si somnolenta, asa ca de maine am sa il iau tot intravaginal la pranz, chit ca jumate curge inapoi, asta e. Aveti alte idei fetelor?
nov-dec2008 spune:
sper sa se aprobe mai repede deschiderea noului subiect ca deja am ajuns la pagina 21....
maryb spune:
fetelor, eu astazi vad ca am arsuri...
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
loren@ spune:
Eu iau utrogestanul vaginal, dar 2 zile am luat ovulele si pe cale orala ca maine ma duc la analiza de secretie si Papanicolau..apoi revin la luat vaginal, ca nu vreau sa se metabolizeze prin ficat pentru ca am avut hepatita alimentara in liceu..
Bia
bebe mic
6+
diana21 spune:
Hello, hello, Burtici!
Vin si eu, tiptil, tiptil, cu un Samburel in burtica de cinci saptamani si patru zile! Mai am o fetita strumfita de 3 ani si 7 luni!
Datele pt. listuta
Ziua mea - 21/06/1978
UM - 10 februarie
DPN - nu stiu, prin noiembrie, candva
Desi sunt la a doua sarcina, va avertizez ca nu am invatat nimic din prima, sunt la fel de panicata (Miruna, hello
, o sa fim doua) si la fel de stresata si stresanta
. Promit insa ca o sa incerc sa fiu rezonabila
!
Dialoguri strumfesti
kid2003 spune:
Loren@, suntem cateva pacientele dr Tutunaru, pe aici. Eu, Anis, Musettepink si nu mai stiu daca mai zicea cineva...Acum te includem in mica noastra gasca? Poate ne vedem la cabinet! 
Viorica, poate totusi...nu s-a intamplat nimic rau, ma rog la Doamne Doamne sa fie bine bebelusul, poate a fost de la altceva sangerarea...Dar astia la spital nu ti-au facut nici o eco? Cum oare? Te-au lasat sa pleci asa fara sa iti spuna exact ce e pe acolo? Ooof, iti tin pumnii!
AncaOradea, fruntea sus, probabil a fost doar un bebelac de la inceput, nu te gandi ca au fost doi...un bebe frumos, lasa gemenii pe data viitoare ![]()
bb2