Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
maryb spune:
loren, ai grija la oua umplute, ca au maioneza si nu ai voie ou crud....stii tu....listeria....
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mcrissa spune:
Buna dimineta!
eu azi Z33 (dintr-un CM de 30 si foarte rar de 32).de obicei aveam pete de prin Z25, dar acum nimic.am luat duphaston din Z18 in Z25.intelesesm ca de la duphaston ti se regleaza, dar la mine au trecut 8 zile de cand am intreript duphastonul si nimic

luni am avut un test foarte foarte slab pozitiv, iar azi unul clar negativ
oare ar fi cazul sa ma ingrijorez, sa merg la dr sa nu am vreun chist ceva?
nu am chef de nimic.speram ca azi voi vedea un test pozitiv.acum nu mai vreau decat sa-mi vina mai repede ca sa stiu si eu care e treaba.
Cristina, sigur in curand
sunt inca un mormoloc
in asteptarea mormolocului
leeloo5979 spune:
Dragelor, vin de la eco...si sunt tare incantata! Dr.zice ca am 5 saptamani, ca e de bine acum, fata de saptamana trecuta a sacul gestational a trecut, se vede, dar nu se vede bobita cea minunata, a zis sa repetam peste o saptamana, cand ar fi 6 saptamani si ar trebui sa se vada si sa se si auda inimioara.Mi-a zis ca ar fi trebuit sa am ciclu undeva la 20 februarie dupa sarcina si ca DPN este 30.11.2008. Si mi-a zis ca se vede ceva cu...am uitat, ceva ombilical, vad ca scrie UO prezenta...are cineva idee se refera la cordonul ombilical al bobitei??? Intravaginala nu a mai fost deranjanta, i-am explicat dr ca pe mine ma doare burta de la gaze, pentru ca imediat cum le elimin, trece si burta. Am inceput sa mananc Activia pentru ca am inteles ca e bine (eu am renuntat la cafea acum un an si la tigari)numai ca se intampla sa am scaun la 03.00 noaptea...caci ma trezesc in niste dureri de burta de nu stiu ce e aia. Mi-a marit doza de utroigestan la 6, doua dimineata, doua pranz, doua seara. Pe cele de la pranz o sa le iau oral, ca nu am cum altfel. Voi ce ma sfatuiti, avand in vedere ca sunt la munca?
Sunt atat de fericita ... daca ar fi si cu soata la fel de bine... Va spuneam ca pe la inceputul lui noiembrie l-am operat de abces scrotal. A parut ca s-a vindecat, apoi a inceput iar sa se deschida...evident ca nu voia sa mearga la doctor, a mers fortat azi (noroc ca ginecologul care ma are in grija si chirurgul ce l-a operat pe el sunt in acelasi spital). Si desi dr zice ca nu e grav, se pare ca de fapt era ceva perianal, dar prima data nu a parut sa se duca pana acolo. Asa ca maine il opereaza din nou, se pare ca de data asta e mai serios decat prima data si sper ca sansele de recidiva sa fie zero ca sa ne putem si noi linisti si bucura de bobita noastra cea minunata! Pupici la burtici!
miruna22 spune:
pupici si de la mine!
eu ma simt in continuare extrem de bine! inafara de faptul ca ma dor sanii si mi-e pofta de orice vad, nici nu simt ca sunt 
http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
6+
maryb spune:
dandusa, ti-am vazut si eu poza de la 40s, mamaaaaa da' ce bine aratai....numai burta era de tine ![]()
leeloo, ma bucur ca vii cu vesti bune de la eco. In acelasi timp imi pare rau ca sotul tau are probleme, sper sa se rezolve cat mai repede si sa va bucurati cum trebuie de bobita voastra. 
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
mcrissa, imi pare rau ca nu s-a pozitivat testul de azi....sper totusi sa fie bebe si sa te alaturi acestui grupulet care se face din ce in ce mai mare.
si te mai astept cu vesti.
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
brie spune:
Buna fetelor, ma bucur mult ca ne inmultim aici la odisee.
Salut toate burticile nou venite, si va doresc sarcini usoare si la termen.

Leeloo ma bucur mult ca totul este bine 
Maryb vreau sa te intreb, daca se poate, sa-mi spui ce impresie ti-a lasat dr.Popa? Eu merg joia viitoare la ea prima data.
Azi m-am trezit destul de bine dar vad ca acum m-au cam luat frisoanele si mi-e cam frig!!!!
Brie
7+ si
5 ani
anes spune:
miruna22
mai asteapta putin. La mine astazi parca au inceput niste stari difuze de greata. Cred ca de acum ne vom simti gravide. Sanii sunt plini si durerosi la atingere.
leeloo5979
bine ai venit! VO inseamna vezicula ombilicala. Bine ca a vazut-o la ecografia abdominala. E de bine la tine. Peste o saptamana ai sa vezi si embrionul.
[b]nebunica-zapacica
, siminica
, loren@
], sunteti grozave cu poftele voastre! Eu nu am pofte. mi-e foame si nici nu stiu ce sa mananc.
loren@ spune:
Mcrissa se poate sa fie doar o dereglare...in luna martie si eu am patit la fel si alte cunostinte..cind a fost mi-a venit ciclu in a 32 zi, deci aveam un ciclu stas de 28 de zile..asteapta sa vezi zilele urmatoare..imi pare rau ca nu e bb! Sau poate e...Doamne ajuta!
Bia
bebe mic
6+
nebunica-zapacica spune:
quote:
Originally posted by mcrissa
Buna dimineta!
eu azi Z33 (dintr-un CM de 30 si foarte rar de 32).de obicei aveam pete de prin Z25, dar acum nimic.am luat duphaston din Z18 in Z25.intelesesm ca de la duphaston ti se regleaza, dar la mine au trecut 8 zile de cand am intreript duphastonul si nimicluni am avut un test foarte foarte slab pozitiv, iar azi unul clar negativ
oare ar fi cazul sa ma ingrijorez, sa merg la dr sa nu am vreun chist ceva?
nu am chef de nimic.speram ca azi voi vedea un test pozitiv.acum nu mai vreau decat sa-mi vina mai repede ca sa stiu si eu care e treaba.
Cristina, sigur in curandsunt inca un mormoloc
in asteptarea mormolocului
Imi pare tare rau pt testul negativ, chiar eram sigura ca o sa se pozitiveze pana acum.Indicat ar fi, totusi, sa mergi la medic, el o sa-ti spuna exact ce se intampla.Stiu ca e greu, dar gandeste pozitiv, poate acest al doilea test e gresit.Eu iti tin pumnii!

6+Bebe in burtica
Dovada