Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siminica spune:

buna dimineata si eu!
la burtile noi si cele vechi le urez ce imi doresc eu pentru mine! sanatate multa si evolutie frumoasa... ca pentru greturi, kilograme si alte dezagremente ne descurcam noi cu zambetul pe buze
la mine merg cat decat 3 metode....
1. guma de mestecat mentolata
2. ies din birou si fac un tur de "bloc"
3. si incerc sa ma relaxez si sa respir profund

in sfarsit am ajuns la filozofia suprema : "fuck the office!" nu ma mai las stresata de nimeni si nimic fiindca bubul meu e cel mai important!

pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

gagici.........am rezolvat cu userul comun .....acum o sa putem intra toate sa facem modificari....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eu uitasem cum e cu socoteala asta...nici mie nu-mi vine a crede...de la 8+ deja luna a3-a? Uau!
Cu poftele astea...vai de noi...mie imi ploua in gura la orice mincare cred...acum abia astept prinzul sa rad 3 snitele cu cartofi prajiti si salata de varza!

Bia
bebe mic 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

o sa va trimit la toate parola de la userul comun si de la mailul comun.

maryb

Mergi la inceput

salata de varza!!! hmmm....n-am mai mancat de ani de zile! cum o gatiti?? vreau si eu sa-mi fac...
e ciudat nu sa salivezi dupa mancaruri si in acelasi timp sa ai stare de greata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Nu o prepar, o cumpar de la serviciu..dar cu mult otet imi place...si niste oua umplute as baga...si o pitzza cu cascaval din ala care sa se intinda..si o fasole batuta...si un tort mare de bezea cu ciocolata!..

Bia
bebe mic 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by mamiseli_11

Buna dimineata
Maryb de mine nu-ti place? Si eu sunt mamicuta de noiembrie si ti-am trimis datele la pag 7 din capitolul nou dar am vazut ca eu nu sunt inclusa in listuta. Sau sunt si alte conditii de indeplinit? Inca nu am nici o poveste impresionanta de spus pentru ca astept sa vad ce spune doctorul dar dupa calculele mele am 5 saptamani de la UM si cam 3 saptamani de sarcina. Toate cele bune.

draga mea, eu nu pot sa fac modificari in listuta de la servici, nu pot face trafic mare, avem restrictii si de aceea inca nu apari in listuta. Numai de acasa pot face modificarile. Sper ca esti lamurita acum si vei mai avea putina rabdare pana vei aparea pe listuta.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

loren....e frumos sa vorbesti de tort de bezele si alte bunataturi???
am incercat sa vad pozele tale si nu am putut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by mamiseli_11

Eu nu am greturi deloc(inca). schimb mi-e foame si ma doare burtica de balonata ce sunt. Ce remedii aveti pt balonare?

e foarte bine ca nu ai greturi ca nu sunt tocmai placute, in schimb pentru balonare nu exista remediu, se intind ligamentele si de aceea cred ca ai senzatia asta de balonare, este posibil totusi sa te mai lase cu no-spa....la mine functiona, dar luam no-spa numai cand ma durea tare burtica.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

quote:
Originally posted by loren@

Nu o prepar, o cumpar de la serviciu..dar cu mult otet imi place...si niste oua umplute as baga...si o pitzza cu cascaval din ala care sa se intinda..si o fasole batuta...si un tort mare de bezea cu ciocolata!..

Bia
bebe mic 6+

Si eu vreau pizza Iti dai seama ca ne-ai terminat pe toate.Multumim de sugestii

6+

Bebe in burtica

Dovada

Mergi la inceput