Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
mamiseli_11 spune:
Eu nu am greturi deloc(inca). schimb mi-e foame si ma doare burtica de balonata ce sunt. Ce remedii aveti pt balonare?
nebunica-zapacica spune:
Eu seara nu pot deloc sa mananc ca ma apuca niste arsuri noaptea si dimineata urmatoare de numa..Noroc cu fructele, bananele in special ca mai domolesc din dureri.Azi cred ca o sa fac un bors acru, poate ia si greata si potoleste si durerile de stomac, asta daca reusesc sa stau in picioare cat gatesc
6+
Bebe in burtica
Dovada
mamiseli_11 spune:
Nebunica, ai incercat cu lapte dulce pt arsuri? Daca nu-ti place laptele prea gras sau nu-l suporti acum, incearca un pahar de lapte degresat seara inainte de culcare. La mine functioneaza. Vezi si tu. Pupici pe burtici.
maryb spune:
alexuta, s-a facut. 
si mie inca imi este rau, noaptea trecuta m-am trezit sa ma duc la baie si nu mai puteam adormi si m-a luat un rau....in final dupa chinuri am adormit si cand m-am trezit la fel imi era rau. cand ma spalam pe dinti imi venea sa vomit dar nu aveam ce....nici acum nu ma simt grozav, dar asta este....inca putin si scap de greturi.
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
slimatei, multumim pentru urari si tie sa-ti traiasca micuta. 
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Olivia26 spune:
Neata burtici vesele si bun venit noilor mamici! 

Mda, si eu ma cam lupt cu greata dar am si niste pofte ciudateee: cola de exemplu as bea non-stop
...imi dau voie maxim o cutie de 0,33 pe saptamana ![]()
Cand mi-e greata bag la greu banane, paine prajita, biscuiti sarati si prigat de grapefruit. Am observat ca mi-e mai greata cand se goleste stomacul asa ca incerc sa rontai mereu cate ceva.
Va
si va doresc o zi FARA greturi!
Olivia
6+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

loren@ spune:
Si uite asa rontaim..rontaim..si acumulam
..in I trim. la Bia am luat 6 kg de la rontait..tot asa, ma ardea stomacul si daca nu bagam des ceva, nu ma simteam ok
...eu cu pofta mea de creier pane ce ma fac?????
...de atita pofta, la munte am cerut creier pane de pui de se uitau aia la mine ca la nebuni!
Bia
bebe mic
6+
slimatei spune:
quote:
Originally posted by maryb
slimatei, multumim pentru urari si tie sa-ti traiasca micuta.
maryb7+
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
multumesc
si voua sa dea Domnul sa va bucurati de micutii si micutele voastre asa cum o fac eu..nu incetez sa-I multumesc pt. ingerasul trimis in grija...Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
Nasterea unei stele...numita Stefania!
2 zile pana la 3 lunite si botez :)
maryb spune:
fetelor, ia uitati ce am gasit eu....
Luna 1 - 1-4 sapt
Luna 2 - 5-8 sapt.
Luna 3 - 9-13 sapt.
Luna 4 - 14-17 sapt.
Luna 5 - 18-22 sapt.
Luna 6 - 23-27 sapt.
Luna 7 - 28-31 sapt.
Luna 8 - 32-35 sapt.
Luna 9 - 36-40 sapt.
adica eu sambata fac 8s implinite si intru in a-3-a luna ??? wwwooowwww.......ce misto !!!!!!!!!!
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
deci eu am papat dimineata 2 crenwursti si acum mi s-a facut din nou foame....si aveam pofta sa mananc batoane cu iaurt....si a iesit o colega afara si mi-am cumparat si eu si buna mi se mai pare mancarea asta....mmmm.....![]()
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele