Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
mamiseli_11 spune:
e foarte bine ca nu ai greturi ca nu sunt tocmai placute, in schimb pentru balonare nu exista remediu, se intind ligamentele si de aceea cred ca ai senzatia asta de balonare, este posibil totusi sa te mai lase cu no-spa....la mine functiona, dar luam no-spa numai cand ma durea tare burtica.
Multumesc de raspunsul de mai sus si de sfatul pt balonare. Scuze pt nerabdare.
maryb spune:
brie, mie imi place de dr. Popa, este tanara si poti vorbi deschis cu ea. In plus atunci cand face o ecografie este foarte atenta la orice detaliu. Mie imi place si cu voi naste.
anes, abia astept sa vii maine cu vesti bune, iti tin pumnii sa fii o graviduta fericita maine.
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
brie spune:
mcrissa - imi pare rau de vestea data, dar totusi eu iti tin pumnii stransi si sper din suflet sa fie bine 
Brie
7+ si
5 ani
tatianac spune:
buna.Ma numesc Tatiana si vreau sa va cunosc.Am si eu un bebelus nascut 12.10.2008. DPN 03.11.2008
maryb spune:
siminica, ma bucur ca ai ajuns la concluzia ca nu trebuie sa te mai stresezi deloc, pentru binele bebelusului tau. 
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
brie spune:
maryb
si eu as vrea sa nasc tot cu ea.Eu sunt din Constanta, si am ajuns in Buc acum cateva luni din cauza serviciului sotului.Dupa ce am aflat ca sunt insarcinata a inceput panica (ce ma fac, unde nasc, cu cine nasc, merg lunar in Cta la medicul meu cu care am nascut etc etc).Si pt ca nu am pe NIMENI aici (in afara de sot si fetita)am inceput singurica sa caut pe net clinici, spitale, medici.Asa am gasit-o, dintr-o pura intamplare, pe dr.Popa.
In Cta m-as fi simtit mult mai in siguranta si mai sigura pe mine pt ca acolo aveam toate relatiile,aici parca ma simt asa a nimanui.Eu am nascut prin cezariana si dr meu din Cta mi-a facut o operatie de nota 200.
Acum cu DD inainte, ce-o fi o fi!
Brie
7+ si
5 ani
maryb spune:
brie, eu am auzit numai lucruri bune despre dr. Popa, asa ca eu am mare incredere in ea. Sper sa-ti placa si tie.
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
viorica avram spune:
stiu cum sa incep. dar eu acum vin din spital. am fost internata aseara cu sangerari. am stat toata noaptea cu perfuzii si injectii dar sangerarile nu s-au oprit. sanse ca embrionul sa mai fie in uter sunt aproape nule.
diseara merg iar la eco si va sun cu siguranta daca voi mai fi sau nu pe listuta voastra. imi pare tare, tare rau. banuiesc ca din cauza drumului obositor si a stresului continuu la care sunt supusa zilnic am pierdut.![]()
aveti grija de voi.
stit cumva daca mai e nevoie de chiuretaj daca au inceput sangerarile puternice, pentru ca nu prea vreau sa fac chiuretaj, e foarte traumatizant iar eu vreau doar un pic de liniste.
Viorica
6+ si
shalini4.8 ani
poze
bebe2