Juniori de iunie-iulie 2003 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
madic spune:
Gabi - da-mi te rog adresa ta de mail, aici sau pe PM, deoarece am crezut c-o am, dar nu o am salvata pe nicaieri.
Va pup si w-e placut tuturor.
madishor spune:
Salutare dragi mamici,
Multumesc Magda! Poze cu noi in casa noua nu am inca, iar agentia imobiliara le-a scos de pe net. Facem petrecere de inaugurare maine. Vii? :). Apropo, cand vine no 2? Mai lucrezi?
Crisotexaaaaaaa, mi-e dor de tine. Si nu numai, dar am citit ce-ai scris . Aici e viata cu mult mai linistita, dar am o banuiala ca daca n-ai stare din fire, o sa ai intotdeauna prea multe pe cap. Cel putin eu am reusit sa imi umplu programul si aici. Mai sper ca dupa ce terminam de aranjat in casa noua o sa intram intr-o oarecare normalitate, dar acum tot intr-o alergatura o tinem.
Altfel, Matei si-a prins deshtu'n usa ieri (si consortul care era acasa cu el, a intrat in panica si m-a chemat de la servici, ca plange copilul sa vina mama ), a fost acceptat la gradinita pt copii supradotati, in timp ce Ana e doar pe lista de asteptare la aceeasi scoala (asa, la din contra, ca Ana e sigur un mic geniu, pe cand pe Matei nu l-ar banui nimeni de asa ceva), la inot n-am mai ajuns, in schimb copiii mei cer sa mancam la Ikea, ca asa arata o sambata normala.
Dana, felicitari pentru balerina. Si eu ma enervez ca imi pierd rabdarea. Acum ne straduim sa ne reeducam (adica noi, parintii) si sa numaram pana la 10 cand ne vine sa sarim in sus. Cred ca e usor de ghicit ca intai sar si pe urma numar.
pe curand,
madishor
martta spune:
Madishor: petrecere frumoasa!
Crisa: tare faza cu apartamentul si cu vopseaua! Te asteptam cu impresii post-Dublin. Calatorie frumoasa!
Andra: a fost Luca, in iarna, in tabara? Daca da, poate imi zici si mie cum a fost caci ma bate gandul sa-l trimit si eu in vara.
Anamaria, mama de olimpic, felicitari!
In ultima perioada, din motiv de tuse, copilul n-a mai fost la gradi, fiind consemnat la domiciliu...
Va pup!
gio spune:
hello.
ma vad nevoita sa insist, chiar nu vreti sa ne vedem?! sa mai facem si noi o intalnire? chiar mi-e dor de asta, mai ales ca pe ultima am ratat-o.
asteptam sa mai scrie si alte fete - amik, cum mai sunteti? andra??
crisa, asteptam impresii de la dublin.
aveam chef de povestit dar intre timp am uitat ce vroiam sa scriu. aaa, vroiam sa-i spun marttei ca e o tanti la mica publicitate - nutza bunicutza cred - a fost la noi o sapt - ai putea s-o suni daca vrei sa-ti faci o impresie. femeia e sanatoasa...ma rog, are ceva defecte dar nu strica s-o vezi. stiam ca iti cautai bona.
a si inca o treaba - voi ce sal dati bonelor??? cred ca s-a mai discutat dar eu de curand am apelat la o agentie si m-am cam socat se sal vor. noi am facut contract pt 9 ore/900 ron. oricum mi se pare enorm...
va pup
gabitz78 spune:
seara buna.
azi dau de baut!stef si grupa lui au castigat concursul de dans!!!!
gio - daca vrei, ne vedem noi doua...ca vad ca nu se mai inscrie nimeni!
va pup dulce.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Kehleyr spune:
Gio - eu dau 1200 RON / 8 ore . Mi-a cerut marire ea, si avand in vedere ca o am de atata vreme si e serioasa, nu prea mi-am permis sa nu accept. Si mai e si la 2 copii pe perioada de vacanta sau de boala. Am o prietena careia i-a cerut bona din prima (deci venita direct de la agentie, nu cu vechime la ea) 1000 RON / 8 ore la un singur copil. Au crescut preturile...
Eu la intalnire nu ma bag, oricat mi-ar place avem program foarte incarcat cu baletul, sotzul imi face morala ca nu il las sa stea suficient la birou asa ca... nici o sansa.
Madic - frumos ca v-ati aranjat vacanta, noi o cam lalaim.
Madishor - cum e cu gradinita asta pentru supradotati, le-a facut o evaluare, ce fac mai deosebit? Sunt curioasa.
Am fost la munte in weekend, la Fundata. Tare relaxant - mai putin nervii de rigoare cu copii care nu mananca . Am urcat pe toate coclaurile, sunt foarte mandra de fete ca rezista, Stefania cel putin cred ca se face alpinista, cum gaseste un gard/bolovan cum se cocoata pe el, dar si cea mica a fost OK, a mers mult pe jos, am vazut rate, magarusi, oi, vaci, ce mai, deliciul copiilor.
Who is the more foolish? The Fool, or the Fool who follows him?
anamaria spune:
salutare fetelor!
cand am deschis sobiectu' aveam asaaaa un chef de palavrageala dar, cum mai zicea cineva inainte, acu parca am uitat ce vroiam sa zic!
o fi de la raceala?! saptamana trecuta m-a durut gatul si capul, am fost ca zombie... dar credeam ca m-am refacut in we, la tara: am stat in pantaloni scurti, pt prima data anul asta!
copiii au alergat in sus si-n jos toata cureta, bogdan a trebaluit cot la cot cu noi - am avut de urcat niste scanduri in pod, de greblat iarba si apoi au dus-o la garla; intre timp eu adormisem de atata stat!
noi nu ne-am planuit inca vacanta, vroiam sa mergem cu cortul la gura portitei sau la sf. gheorghe din motiv de rate la banca pt noul apartament (si ca bomboana pe tort, inca n-am reust sa-l vindem pe cel vechi); se pare insa ca nu gasim prieteni amatori sa mergem impreuna, si singuri nu prea-mi vine sa plecam. pana la urma incep sa ma re-orientez spre varianta de a lua bilete la mare, poate prin sindicat...
totusi, pt ca am un dor-de-duca de ma doare , si am ramase cateva zile de CO de anul trecut, plecam la mare de Pasti/ 1 ai, 1 saptamana
madisor - si eu mi-s curioasa, ce face cupilu' la gradinita pt 'superdotati'???
Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
madishor spune:
Ca sa fiu sincera, nici eu nu stiu ce face cupilu' la supradotati :).
Aici exista o scoala speciala pentru "gifted children". E considerata educatie speciala, pentru ca de obicei copiii care au inclinatii mai speciale au si probleme de comportament/sociale in scoala. Li se face un program personalizat academic si lucreaza foarte mult si pe partea de comportament, integrare etc
Noi o avem pe Ana, care se inscrie perfect la categoria "gifted", asa ca am decis sa incercam sa o inscriem acolo. Ca sa intri la scoala trebuie sa dai un test, in stilul testelor de IQ, si cu doua clase mai sus decat clasa in care e copilul (Ana e in clasa a doua si a dat test de clasa a 4-a). La gradinita nu se da test, se iau in ordinea primirii dosarului, cu prioritate pentru cei care au un frate in scoala.
Ana a dat test si a avut niste rezultate impresionante (98% la testul verbal pentru un copil care a invatat engleza anul trecut inseamna mai mult decat puteam sa speram) dar, pentru ca inscrierile se fac in mod normal in clasa I si in anii mai mari se elibereaza locuri doar in masura in care renunta unii copii, a intrat doar pe o lista de asteptare.
Matei, ca frate mai mic al unui candidat valoros, o sa mearga la gradinita acolo, dar asta nu garanteaza intrarea la scoala si, dupa cum arata acum nu il vad luand testul la anul.
addiana spune:
quote:
Originally posted by madic
"platesti degeaba mami karatele, ca n-am facut nici o karata "
gabi felicitari pentru micutul dansator!
martta multa sanatate lui vlad!
as veni si eu la intalnire, dar...
Kehleyr spune:
Buna fetelor,
Ati plecat deja in concediu de Pasti? E cam liniste pe aici.
Sa va mai povestesc din trasnaile fetelor mele. Marti le-am lasat singure in sufragerie in timp ce eu faceam masaj . Nu e prima oara cand afc asta, le las cu mormanul de carioci si foi de hartie si stau cuminti. De data asta insa, Stefania a pictat-o pe sora-sa cu carioca rosie pe fata in dungi, si pe maini, si pe ceafa. Arata ca un tigrisor cu dungile gresite . Erau foarte mandre de realizarea lor.
Aseara am avut 2 copii in vizita. Nu va puteti inchipui cum arata casa mea . Intai au umplu cu jucarii camera copiilor. Dupa care s-au revarsat in sufragerie. Dupa care, in bucatarie . Alergatura mare de tot, chiraieli, tipete, v-ati ascunselea... erau asa de fericiti ca nu ne mai pasa de nici o dezordine. Totul a culminat cu un perete intreg scris cu creioane colorate...
Maine plecam la munte. Sper sa fie vreme buna!
Who is the more foolish? The Fool, or the Fool who follows him?