Juniori de iunie-iulie 2003 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
madic spune:
Buna fetele,
Hai sa mai invii si eu nitel subectu, ca altfel moare de moarte buna .
Dana - petrecere frumoasa si vreme buna la munte, eu mai am pana plec, cel mai devreme dupa Paste, asta daca nu tine Dan mortis sa dam o fuga la mare de 1 mai.
Gio - eu cu intalnirea sint pentru, m-am si pronuntat, dar cred ca de-acum toata lumea intra in linie dreapta cu pregatirile de Paste, deci mai probabil e s-o facem dupa 1 mai.
Legat de bona, eu ii dau celei noi 5,5 mil, pe un program de cca 4 ore (o zi)/5 ore (a doua zi) - cand merge Maria la gradi, iar in vacante, cat sta pe-acasa copilu, programul e de 7-8 ore (dar in vacantele ei noi in general plecam din Bucuresti, sau o trimit la bunici, matusi, etc, deci pe vara nu cred ca sta mai mult de 1 luna in total in Bucuresti). DAR, bona mea i-a dat ieri antibioticul la 4 ore in loc de 8 , ca asa a retinut ea, si n-a gasit cu cale sa ma sune inainte. Noroc ca Mariuca lua Ospamox, deci n-a fost atat de grav. De-acum inainte o sa-i scriu pe cutii ora de administrare, asa sper sa nu mai am probleme.
Ceea ce voiam eu sa evidentiez este faptul ca bona mea e o femeie f. calma si cu mult bun simt, dar experienta ioc, deci daca Mariuca nu era suficient de mare sa stie sa-si cam poarte de grija, n-o luam.
Asa ca ati aflat de mai sus ca iar luam antibiotic, nu e foarte grav, nu prea-i curge nasul, tuseste nitel, dar mi-a facut de duminica pana marti febra in continuu. Si totul a culminat marti seara, cand a adormit pe la 9:15 si a trezit-o bona a doua zi aproape de 10 dimineata. Ieri a fost bine, n-a mai facut febra, asa ca azi a mers la gradi, o sa vad diseara cum se prezinta. Cert e ca varicela a trecut ea cum a trecut, dar mi-a lasat-o cu imunitatea varza, bolnava ca la inceputul asta de an n-a fost Mariuca de cand o am. Sau o fi de la Bronchovaxom-ul pe care i l-am dat prima data iarna asta ? Fac si eu haz de necaz...
Altfel, nu facem mare lucru, eu nu sint intr-o forma prea grozava, dar sper sa-mi treaca.
Va pup.
Madi si Mariuca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Andra_ spune:
Buna fetele,
m-am laudat eu ca voi fi la job si voi avea mai mult timp de scris, dar se pare ca n-a prea fost asa...mult de lucru, fuga acasa unde in cel mai bun caz ajung la 19:00, saptamina asta consortul fu plecat in Germania, de duminica noapte pina azi-noapte, cind ziceam si eu ca miercuri plasez un copil la o bunica, alt copil la alta bunica si-mi fac de cap la shopping - marti bunica Tantica a facut o pareza, pe fond virotic se pare, dar inca nu e 100% sigur si sintem stresati si noi si ea si tot asa.
in alta ordine de idei, stiti cum am zis eu ca planificasem o iesire de paste la budapesta cu toti bunicii si copiii, intii ai mei au dezertat ca nu o pot lasa pe bunica-mea singura, ca e scump, ca au si-o nunta pe 3 mai , acum soacra-mea v-am spus ca e pe tratament, cu fata strimba si suspiciuni de alte probleme ca fond al parezei...asadar si planul asta se naruieste, nu stiu inca daca mai plecam doar noi cu Luca ptr 3 zile sau nu mai plecam deloc...complicat.
altfel copiii sint bine, Luca e putin racit de marti - mucos si tuseste putin, l-am tinut 2 zile acasa dar acum e la gradi, Fred e bine sanatos si pofticios, nu mai poti minca nimic in casa ca se infiinteaza si cerseste si el , iar eu astept cu nerabdare nespusa primavara in sfirsit, cu mai mult de 3 zile la rind in care sa nu imi iau geaca la mine.
despre intilnire...eu sint amatoare, dar nu stiu cum sa fac sa ajung, poate dupa 1 mai cindva, trebuie sa organizez si ceva ptr ziua lui Fred si nici macar n-am inceput si tot asa
pup u,
Andra
gabitz78 spune:
andra - multa sanatate familiei, of, ca nu se mai termina cu vremea asta!
daca vreti sa vedeti micul dansator, proaspatul castigator al concursului de dans "prichindel"
http://www.onetruemedia.com/shared?p=5951ebf7b8836e3598d5f6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
pupici tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamaria/anamaria.jpg)
anamaria spune:
salutare fetelor !
m-am intors ieri de la sighisoara, un oras mi - nu - nat !!!
atata liniste, case vechi, vopsite in culori vii, totul vechi, rustic, o atmosfera plina de liniste!
mi-a placut mult, cel putin atat cat am reusit sa ma plimb... am vizitat Turnul cu ceas, pe care-l aveam bine 'infitpt' intr-un colt de memorie de pe vremea copilariei, cand urmaream cu mama ora exacta ca sa iasa papusile la plimbare...
am urcat pe scari pana la biserica din deal, am dormit intr-un pat cu baldachin, intr-un colt de camera aveam o vartelnita...
si sa nu uit de placinta cu lamaie... un deliciu!
seminarul in sine a fost obositor (zilnic de la 9 la 19-20, cu vreo 3 ore pauza la pranz, timp in care serveam masa si bagam o plimbarica mica) si destul de plicticor, DAR am primit diploma si cadou un ou frumos incondeiat, asa ca una peste alta a fost o delegatie simpatica, mai ales ca in ultima seara am tras un dans sanatos pana la 12 noaptea (pt arderea caloriilor si nu numai )
inca nu stiu sigur daca vom pleca la mare de 1 mai sau nu, sa vad cum evolueaza si timpul probabil?!
despre veridicitatea prognozelor pe net, cat am fost la sighisoara se anuntase ploaie+ lapovita si temperaturi miiiici de tot, dar au dat-o in bara ca a fost chiar frumos! e drept ca nu prea cald, dar nici nu a plouat deloc! de lapovita nici gand...
Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme: Nascut pe 4 iulie (2000)
si Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
madishor spune:
Hei Doamnelor, unde ati disparut?
Macar noi stam ingropati sub zapezi - daca n-am avut zapada asta iarna, macar sa avem acum de sa ne iasa pe nas.
Magdone spune:
Hellooo!
Eu am stat acasa azi ca mi-a fost super rau, spre deosebire de prima sarcina unde n-am stiut ce sunt alea contractii, acum am mereu si cateodata chiar dureroase. Oricum asta e ultima saptamana de lucru, dupa Paste nu mai ma duc, gata mi-ajunge.
Gabi, ti-am vazut micul dansator, ce scump e! sa-ti traiasca si la mai mare.
Madishor, naspa cu zapada dar nu cred ca o mai tine mult, asta cred ca e ultima rabufnire.
Pe la noi gata au inceput sa infloreasca si pomii, mi-au aparut si niste zambilute in fata casei, e foarte cald, deja peste 20 de grade, sunt fericita!
Sanatate multa tuturor si va urez Sarbatori Fericite de Paste!
Magdone 34+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kehleyr/Kehleyr.jpg)
Kehleyr spune:
Hello desi nu cred ca pe mine ma cautai ca eu am mai dat pe aici. Nu stiu ce e cu restul lumii. Sper sa nu fie o dezertare in bloc
.
Magdone, bine ca te-ai apropiat de termen cat de cat, dar oricum ar fi bine sa stai linistita si sa nu facilucruri obositoare ca sa provoace contractii, macar pana prin saptamana 37.
Anamaria - si eu iubesc Sighisoara, este un oras minunat . Oamenii mi s-au parut mult mai politicosi si primitori decat in alte parti. Are un farmec aparte...
Noi suntem bine, plecam de vineri la munte asa ca va doresc de pe acum petrecere frumoasa de sarbatori si aveti grija cat de mult mancati .
PS. Aseara pe ploaia aceea incredibila am reusit performanta de a face 2 ore de la mine de acasa pana la Opera Romana (drum de 15 minute in conditii normale sau 25-30 daca e trafic). Am pierdut jumatate din spectacol. Nu imi venea sa cred ce trafic putea sa fie...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamaria/anamaria.jpg)
anamaria spune:
salutare fetele !
noroc cu canadiencele noastre (mai mult sau mai putin inzapezite ) si cu dana, ca mai intrati din cand in cand, ca altfel ajung sa vorbesc singura si nu e bine...
(fara vreo aluzie voita, constatand chestia asta imi amintesc cum acu 1 an - 2 romana se gandea in perspectiva... cine va ramane fidel grupului nostru peste ani?! si isi raspunsese tot ea, cu pronosticul ca sigur eu si ea vom fi 'pe metereze', ca sa stingem lumina... se pare ca a avut dreptate, cel putin pe jumatate...)
asa ca deocamdata pot inca sa pretind ca fac parte dintr-un grup de discutii, dar incepe sa se contureze din ce in ce mai clar ziua in care o sa scriu ceva si o sa-mi raspund tot eu... eu centrez, eu dau cu capul...
in final noi nu plecam nicaieri (ma refer la calatorii 'de durata') de Pasti, adica am renuntat la varianta de a merge la mare, la rude.
probabil vom oscila intre pitesti, tara, si vizite la diferite rude si prieteni...
eu am concediu de vineri, 25, pana in 5 mai, asa ca poate-poate imi conving consortul sa ne repezim intr-o zi pe la munte, nu stiu, om vedea cum o mai fi si vremea.
in caz ca totusi mai intra careva zilele astea, va doresc si eu, din suflet, Paste fericit!, plin de pace si lumina, multe oua frumoase, de toate culorile, iepurasi, flori, soare si voie buna!
Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme: Nascut pe 4 iulie (2000)
si Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Aproape am dezertat si eu .
Nu stiu ce am, in afara de lene . Sunt la zi cu cititul, dar tare greu ma urnesc sa scriu.
Suntem aproximativ bine, doar ca m-a lovit pe mine o raceala de ieri (ma doare gatul si capul, cred ca am avut si ceva febra, ca m-a luat cu transpiratii), Maria, bineinteles, tuseste si lui Stefan ii curge nasul.
La birou e o atmosfera tare aiurea, dar aproape se face anul de cand e asa, deci m-am obisnuit , ma cursez obligat-fortat in week-end-uri
si in rest munca, multa munca.
Maria are maine lectie deschisa cu parintii si sper sa pot fugi de la birou. Am inteles ca vom vopsi oua impreuna. La cat sunt de talentata, mai bine o las doar pe ea, dar macar prezenta sa fiu, ca ma intreaba Maria zilnic daca vin.
Ii duc pe amandoi la gimnastica aerobica. Mie imi place, lor mai ales finalul: joaca la castele gonflabile si bombonica. Parca se misca si Maria mai bine de cand mergem la gimnastica. Bine, e la grupa de varsta, 2-5 ani, e cea mai caprita de acolo si tot o intrec piticii, dar eu sunt multumita .
Madic, multumesc pentru ajutorul de la redoutiste. I-am comandat costum de baie si niste maieute numar mai mic (114), sper sa ii vina.
Am constatat ca anul asta ii vin mai bine unele haine care anul trecut ii erau strimte. Adica s-a mai lungit un picut si pare chiar slaba.
Va pup!
Sper sa mai intru pana de Pasti, asa ca inca nu fac urarile de rigoare.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
addiana spune:
si eu de citit va citesc...mai greu cu scrisul...noi trebuie sa ne mutam imediat dupa Paste si sunt stresata...
La multi ani sarbatoritilor de azi!
se pare ca am gasit unde s-o duc pe denisa la dansuri, inca suntem in tratative!!!