Juniori de iunie-iulie 2003 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Madishor, felicitari pentru casa! S-o stapaniti sanatosi si s-o platiti pana intra copiii la universitate , cel putin asa am citit pe un site care te invata cum sa-ti planifici investitiile. Poze ceva sa vedem si noi?

fetelor sunt cobza de racita, azi noapte nici n-am putut dormi, nu puteam sa respir, ma sufocam, azi am stat acasa, ma tratez si eu naturist ca si asa nu am voie sa iau nimic.

apropo de KFC si alte fast-food-uri, in Romania eram innebunita dupa ele (parca si aveau un alt gust, mai bun), aici sa nu le vad, nu stiu care-i explicatia, poate si unde vad atatea persoane XXL, care numai asta mananca, mie mi s-a aplecat cel putin. faza mai naspa ca Razvan e super fan, ar manca toata ziua, daca s-ar putea ketchup pe mustar, daca intelegeti ce vreau sa zic si faptul ca mananca la daycare tot felul de hot-dogi si s-a invatat asa, dar se schimba situatia ca nu o sa mai mearga la daycare si il dezvat eu.
O data pe luna mai merge, dar nu nene in fiecare zi...

Aaa si va zic ca am gasit explicatia SLAPILOR de aici acum de cand e cica si la noi un picut mai cald, adica la vreo 7- 10 grade, in ce credeti ca imi vine sa ies din casa: in SLAPI!!! dupa asa o iarna luuungaaaa nici nu mai vreau sa ma incalt in altceva, deja unii sunt la jogging in pantaloni scurti.

Magdone 30+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by anamaria
belele gen rasfatz, incapatanare, ciondaneli/ certuri/ batai pe jucarii, scandal cand ii apuca urletele pe amandoi odata, se imita la rele ca 2 maimutze mici samd.

toate chestiile 'normale' cu care se confrunta parintii cu mai mult de 1 cupil!

magdone si eu evit pe cat posibil fast food-urile! adica daca sunt cu fetele le evit!!! eu as manca nonstop!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

magdone - mamica racita, sa te faci bine repede....hai ca mai ai putin.
ieri am fost la orl, ca aveam impresia ca s-au refacut polipii lui stefan, dar nu e cazul.azi am fost la oftalmo, are hipermetropie mica, dar dr a zis ca nu e cazul de ochelari, sa mai mergem la un control la anul, inainte de scoala.
in rest, toate bune si frumoase....
pupici tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Ce faceti, fetelor? Iar e liniste pe aici.

Noi suntem bine, repetitii intense la balet - saptamana asta are de 3 ori. Avem spectacol la Opera Romana in iunie . Am emotii!

Ma obosesc fetele tare mult, mai ales cand se pun pe plans. Ma enervez pe mine insami ca imi pierd rabdarea foarte repede si incerc sa ma relaxez in mod constient si sa ma bucur in loc sa incep sa ridic tonul. Uneori imi iese, alteori nu. Si dupa aia mai vine si barbata-miu nervos de la birou si se descarca pe cine apuca - adica pe mine in general .

In w/end fugim la munte, sper sa avem vreme buna.

Who is the more foolish? The Fool, or the Fool who follows him?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

hop si eu sa ma laud cu fiu-meu al mare: a mers ieri la 'olimpicii cunoasterii' la romana; sunt extrem de mandra de el, a facut tot testul fara greseala! sincer, a fost o surpriza pentru mine: sigur ca e cel mai destept copil, pt ca e al meu... dar cand lucrez cu el acasa e destul de distrat, pare ca nu se concentreaza deloc! (si nu numai la lectii, in general...)
au fost 18 subiecte, si numai sa le citesti atent este un efort pt un copil de clasa 1! unde mai pui ca le-a facut bine pe toate...
a avut o singura intrebare la care a gresit 'tehnic' vorbind: adica a bifat raspunsul corect, dar a incercuit raspunsul si nu litera corespunzatoare din grila.
pentru mine este ca si cand a facut de nota ZECE cu toate felicitarile din lume!!!

joi avem 'olimpicii cunoasterii' la mate, si vineri 'cangurul'.

in rest, suntem toti ok, cupiii tusesc destul de convingator - cel putin cat sa ii 'tratez' cu nurofen. deocamdata nu au avut altceva, doar tuse dimineata. sper sa le treaca repede...

duminica am fost la circ; le-a si placut, dar s-au si plicitsit! mie insa mi-a ajuns atata circ cat am vazut in ultimii 3-4 ani, asa ca de data viitoare am decis ca sunt destul de mari sa se duca doar cu taica-su !

astept vacanta... am inceput sa-mi fac planuri... de parca am si mult de planuit ca sa aleg intre cort si pensiune undeva la Sfantu Gheorghe!

hai ca am inceput sa aberez, ma intorc cu nasu-n dosare... mai am o ora si plec acasa!

Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

kehleyr ce frumos ! balet! si eu vreau , de fapt denisa vrea sa mearga la balet/ dansuri, dar inca nu am gasit grupa pentru varsta ei decat in celalalt capat de oras... fara masina si cu un sot super ocupat mi-e greu sa merg singura cu amandoua prea departe de casa! multa bafta la spectacol! chiar daca mai e pana in iunie!

anamaria felicitari pentru rezultatele obtinute la olimpici! si multa bafta la uramtoarele concursuri! si sanatate multa!

si noi suntem raciti! toti patru suntem cu nasul curgator si infundat, pe mine ma jeneaza gatul, deci cred ca si pe fete, si denisa mai si tuseste! sper sa nu inceapa si raisa cu tusea!

magdone insanatatosire grabnica!

Mergi la inceput

dana - wow...ce frumos...un pipic dulce pentru stefania balerina!
anamaria - super!felicitari lui bogdan, eu cred ca tu esti prea carcotasa!bineinteles ca e cel mai frumos si cel mai destept dn lume!bafta la concursurile urmatoare!
stef duminica are concurs de dans, sunt tare curioasa cum o sa iasa!
pupici tuturor si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetelor,

Nu ma dati disparuta, ca sunt pe-aici, numai ca am avut o perioada foarte aglomerata la birou si am alergat in disperare sa ne hotaram cu vacanta in Turcia, deoarece sunt deja hoteluri in stop sale pana in octombrie, asa ca n-am vrut sa risc sa nu mai gasesc loc (la chartere in special).
Prin urmare, azi am fost si-am platit avansul, e batut de-acum in cuie, pe 24 iunie plecam.
Daca vreti oferte pt Turcia de la agentiile mari, ziceti-mi si vi le trimit pe mail, am inclusiv ofertele de early booking.

Asa, acum trecand la oile/copiii nostri, vreau s-o felicit pe Dana pt faptul ca-si gaseste timp sa mearga cu Stefania la balet, eu n-am reusit nici anul asta sa ma mobilizez, am ramas cu engleza, dansurile si karatele facute la gradi, desi la karate mi-a zis fie-mea ca "platesti degeaba mami karatele, ca n-am facut nici o karata ", dar ma amagesc cu gandul ca poate totusi or invata ceva.

Anamaria - felicitari si voua pt concursuri, eu una sint de parere ca astfel de 'olimpiade' sint bune mai ales prin prisma faptului ca ii obisnuiesc pe copii cu examenele de mai tarziu.

Gabi - cum fuse la Stef la concurs? Voi la care ati fost?

Asa cum ziceam si mai sus, eu nu ma pot mobiliza neam s-o mai duc undeva extra, ma multumesc cu iesirile in parc (in w-enduri plecam in gasca) si cu petrecerile de sezon. Oi fi eu defecta ?
In rest, suntem bine, Mariuca a mai ramas cu ceva tuse, dar foarte putin, asa ca pot spune ca e OK. Multumesc, Gio si Anamaria, pt lamuririle cu privire la IDR, intre timp n-am mai fost cazul, oricum nu cred ca i-l faceam asa, degeaba.
Iar eu astept vacanta de (dupa) Paste, ca am cam obosit.

Cand ne mai vedem si noi cu/fara pitici?

Va pup.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

madic - duminica participa la concursul "prichindel".super..vrea si eu oferta de turcia!!!!!
si eu vreau sa ne vedem, dar lumea e ocupata.
pupare.
am poze noi...daca vreti sa ne vedeti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Fetelor dragi,

ati auzit vreodata de NEBUNIE????? Prin asta trec eu acum.
La serviciu multtare de munca (noroc ca imi place) de n-am timp nici de 5 minute de net.
Astazi chemasem o prietena sa ma vopseasca cand suna la usa (doi copii in casa plus catel latrand intr-una). Deschid. Un tip de la un site vanzari de case, sa-mi fotografieze apartamentul (ca-l vand). B0000N. Suna iar la usa, un prieten de la o agentie imobiliara cu niste clienti sa vada apartamentul (io cu ala in casa, cu vopseaua in cap - prietena plecase)!!! Cred ca a zis in gandul lui :Iote cum am prins-o cu amantul..... Telefoanele sunau.... Cand va zic NEBUNIE, nu glumesc.

Noroc ca luni plec la Dublin (Kehleyr, pe Petru l-a impresionat tare mult orasul asta, si a vazut cateva la viata lui, si imi doream tare mult sa il vad. Astept sugestii cu ce nu trebuie sa pierd - partea mai naspa e ca doar luni am timp de vizitat, dupa ora 15:00 si apoi de marti pana joi,doar dupa ora 17:30).

In ultima luna, Rares a evoluat spectaculos. Deja puii mei dorm impreuna fara nici o problema. Rares nu se mai manaca noaptea. Mai trebuie sa il scol pe Tudor la pipi. Nu am scapat de asta si cred ca numai cu varsta se va intampla minunea.

Tudor e in continuare nebunel la gradinita. Ii arde numai de joaca. La activitati il apuca pipi, caca.... Deja mi se contureaza cum va fi cu facutul lectiilor la scoala. Uitatul pe pereti va fi in floare....

Am mai citit despre voi. Vad ca in principiu sunteti bine (Gio, Doamne ajuta sa treaca relele)!!!

Burtici, pupici!!! Magdone, sanatate!!

Madishor, mi-a scapat faza cu casa. Sa fie intr-un ceas bun. Cum e orasul? Acolo sunteti tot intr-o vrie sau e viata mai linistita (zi ca da, te rog) .

Hai ca o balaresc...
Pupa Crisa

Mergi la inceput