Juniori de iunie-iulie 2003 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

of alinutza...sa stii ca m-ai mai "imbarbatat" si pe mine nitel...ca tare frumos ai mai povetit!fetele cochetele!
gio - "Cine are chef de o intalnire in grup? Promit sa nu dau foc la restaurant sau sa vin cu vreo tornada dupa mine". sigur?grenade n-ai???
madishor - wow...astea da aventuri!
va pup.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

vai gio!!! asa am inceput noi anul trecut...a murit bunicul meu, apoi unchiul sotului, apoi (tot) un vecin si asta tot pana la sfarsitul lui martie, iar acum vreo doua saptamani un tir a calcat o femeie pe trecerea de pietoni din fata blocului meu- trecere pe care trec zilnic cu fetele spre parc si inapoi!!!!!! dar stii vorba aia: bine ca voi/noi sunteti sanatosi!

alina si fetele mele au caractere total diferite, pe cat de linistita a fost denisa pe atat de incapatanata este raisa!! acum le inteleg pe unele prietene care au "ramas" la un copil, spunand ca nu le mai trebuie!!!!

maadi multumesc! tinem pumnii sa va "reuseasca" escala in week-end!

madishor daca tot v-ati mutat la casa noua cred ca v-ati gandit "sa o udati" si matei la fel!!! fiecare cu ce poate!

amik sa dea Doamne Doamne sa iasa bine analizele!

martta spor la gasit bona pentru alexia!

dupa cum vad racelile, cu muci, tuse, febra si altele sunt "banalitati" in vietile de zi cu zi!!! va doresc sanatate multa mai ales juniorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

fetele, suntem bine!!! nu am timp sa scriu mai mult, dar asta e important.

va pupic!

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) si Junior (DPN septembie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

sakutare fetele!

am avut 2 zile XXL la scarbici! intrasem doar un pic, cat sa-mi verific posta si bineinteles ca n-am rezistat tentatiei sa va citesc.

noi suntem bine, tudor merge de luni la camin - cu mai mult sau mai putin zel, depinde pe ce parte se scoala ; bogdan e si el ok, l-a chinuit un pic o indigestie usoara, ieri; azi insa s-a simtit din ce in ce mai bine, culminand cu infulecarea la cina a unui intreg meniu de la KFC - am fost la Mall sa le luam adidasi si nu au acceptat sa vina decat cu aceasta conditie - so, dupa ce m-au 'usurat' de 1,5 bulioane, i-am dus si la restaurant! ma ganesc serios sa fac un memoriu justificativ la banca, sa vedem cum rezolvam cu ratele, in ritmul asta...

asa ca despre optimismul meu - care deja s-a lansat ca 'marca inregistrata' (de-acum si in varianta on-line ) eu nu prea am multe de spus... decat ca parerea mea este ca io sufar de cu toootul alta boala, si anume 'ascunsul-cu-capul-in-nisip", care poate seamana ca simptomatica cu optimismul, dar este mai degraba 'frate' cu inconstienta...
una peste alta, zic eu ca incerc - si pana acum am reusit destul de bine! - sa depasesc obstacolele cu doza sus-amintita de inconstienta si cu o doza tripla de ras!
da, eram o persoana galagioasa si hahaita, dar de cand am citit un articol cum ca vedetele la Hollywood platesc mii de dolarei pe terapia cu ras, rad pe saturate, in multe reprize zilnice. am mare noroc la serviciu, cu colegi tineri si veseli (aproape) ca mine si cu o sefa de milioane care 'tolereaza' terapia noastra de grup!

asa ca sfatul meu pentru orice este sa gasiti partea buna a relelor(greu de crezut, dar aproape orice belea are si ceva bun in ea...) si sa zambiti/ radeti in hohote cat de des puteti - fie ca cititi bancuri, va uitati la vreo comedie, va gadilati cu copiii/ sotul!

scuze pt varianta de terapie-pt-optimism, sper sa va ajute macar un pic sa uitati de necazuri, de muci si tuse, de febra si otita, de pastile si injectii, de moarte, de summit, de toate belele din viata de zi cu zi...

numai bine, si sa auzim de bine!

Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

anamaria - ce bine zici!ca din carti!
amik - super!ne bucuram sa auzim vesti bune!
addiana - chestia cu un copil...hm...pai tocmai asta m-a facut pe mine sa vreau 2!dupa ce pici atomic a fost stefan...am zis ca mai rau nu se poate...si ca nr2 va fi cuminte..si asa e!
pupare!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitz78

anamaria - ce bine zici!ca din carti!
amik - super!ne bucuram sa auzim vesti bune!
addiana - chestia cu un copil...hm...pai tocmai asta m-a facut pe mine sa vreau 2!dupa ce pici atomic a fost stefan...am zis ca mai rau nu se poate...si ca nr2 va fi cuminte..si asa e!
pupare!

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

gabitz - si eu/ noi am avut cam acelasi rationament cand l-am proiectat pe tudor...
sa stii ca ne-a reusit: a fost intra-devar mai cuminte, mai mancacios - dar a dormit mai putin ca bebe.
desigur, nimeni si nimic nu e perfect, asa ca au aparut alte 'belele' la care nici nu ne gandisem...

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

Mergi la inceput

neatza.
anamaria - nu ma speria!ce belele????
fetele...ne vedem si noi anul asta???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

anamaria si eu vreau la kfc!

eu, dupa ce am nascut-o pe denisa si am vazut ce cuminte e( dormea noaptea, manca bine, fara plans prea mult-maxim o noapte pe saptamana de nesomn, nici la vaccinuri n-am avut probleme, nici la dinti...mai aveam putin si credeam ca celelalte mamici exagereaza cand se plang ca le e greu!!!)si de-asta am zis sa vina si bebe 2 la o diferenta mica, adica 2 ani si 8 luni (citind ca diferenta ideala e de 3 ani!) si asa a aparut zgatia mica numita raisa!!!! ea le-a facut pe toate: nopti peste nopti de nesomn, la dinti a fost jale, dupa vaccinuri nu mai zic!!!
inainte de a avea fetele impreuna cu sotul hotarasem sa avem cel putin 3 copii!!! "noroc" de cezariana ca acum 3-ul e maxim! dar sa vedem cine mai are curaj pt al 3-lea!!!

Mergi la inceput

gabitz - stai linistita, ca nu e chiar de speriat... o zisesem mai mult in gluma!

belele gen rasfatz, incapatanare, ciondaneli/ certuri/ batai pe jucarii, scandal cand ii apuca urletele pe amandoi odata, se imita la rele ca 2 maimutze mici samd.

toate chestiile 'normale' cu care se confrunta parintii cu mai mult de 1 cupil!

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anamaria

gabitz - stai linistita, ca nu e chiar de speriat... o zisesem mai mult in gluma!

belele gen rasfatz, incapatanare, ciondaneli/ certuri/ batai pe jucarii, scandal cand ii apuca urletele pe amandoi odata, se imita la rele ca 2 maimutze mici samd.

toate chestiile 'normale' cu care se confrunta parintii cu mai mult de 1 cupil!

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

oki...m-am linistit!

Mergi la inceput